Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Θελω να κανω μια ερωτηση για αγορα καρτας γραφικων για να μπορω να παιξω LoL ο υπολογιστης ειναι ο εξης : επεξεργαστης Pentium Dual core E5300 RAM 2 GB μητρικη G31 με ενσωματωμενη καρτα γραφικων.Το παιχνιδι το εχω εχω εγκαταστησει αλλα κολλαει απελπιστικα πολυ.Πιστευω με την αγορα καρτας να μπορω να παιξω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

ποσα μπορεις να διαθεσεις ? το τροφοδοτικο σου ποσα βατ ειναι ? και τι μοντελο? και τι μαρκα φυσικα

Δημοσ.

εγώ θα σού έλεγα να περιμένισ την καινούρια σειρα της AMD

να την κανει τι ? 2πυρινο pentium εχει με 775 σοκετ..η καλυτερη επιλογη για χαμηλο μπατζετ και για να παιζει αξιοπρεπως lol ειναι gt 630-640

Δημοσ.

Ποιό μοντέλο είναι το τροφοδοτικό; Μια μικρή κάρτα θες+2gb ram, αναλόγως και πόσα δίνεις.

Εντάξει δεν χρειάζεται να ξέρουμε το μοντέλο του PSU

Οπως πολύ σωστά γράφει και ο @MaxPayne σε socket 775 είναι.

Μια HD 6670 ή GT630 του είναι αρκετή.

Δημοσ.

Ελα μωρε που δε κανει η 630 για το λολ. Σιγα τις απαιτησεις που εχει το παιχνιδι. Επεξεργαστη δεν εχει ο φιλος.

Δημοσ.

Ελα μωρε που θα λαγγαρει. Εγω παιζω με πολυ χειροτερες λολ. Με gt520, 210 και συναφη προιοντα. Μια χαρα παιζω. Αντε στα teamfights που γινεται κολαση να χανει μερικα fps.

Δημοσ.

Εσυ ομως οταν και εαν λαγγαρεις θα χαμηλωσεις λιγο τα γραφικα, θα βγαλεις τις σκιες κτλ, καποιος που δεν ξερει ή θελει να εχει τερμα τα γραφικα θα συνεχισει να λαγγαρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...