vagelis81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ακουγεται χαζο αλλα δε ξερω να κανω update τους drivers της καρτας γραφικων που εχω (desktop).Exω την ati 6870 αλλα απ τη μια δε ξερω παραπανω χαρακτηριστικα και απο την αλλη οταν μπηκα στο site της ati μπερδευτηκα.Μπορειτε να με βοηθησετε; Υγ 1 .Θα με βοηθουσατε πολυ επισης αν μου προτεινατε καποιο προγραμμα που να μπορει να μου πει ΑΚΡΙΒΩΣ ποια καρτα εχω. Υγ 2. Ο πρωτος τιτλος που εβαλα σ αυτο το κειμενο ηταν "Βοηθηστε με να κανω update τους drivers της καρτας γραφικων μου" αλλα οταν πατησα "δημοσιευση νεου θεματος" μου εβγαλε μηνυμα πως δε μπορω να χρησιμοποιησω σε τιτλο θεματος τη λεξη "βοηθηστε" .Γιατι συμβαινει αυτο;
MaxPayne Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το μοντελο θα το μαθεις αν πατησειςwindows button + rπατα στην εκτελεση dxdiag και πατα enterπας στην καρτελα display tabκαι μετα για να κανεις update πας στο site της amd πατας μοντελο καρτας,windows που εχεις και θα σου βρει τους πιο καινουργιους
vagelis81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το μοντελο θα το μαθεις αν πατησεις windows button + r Δε καταλαβα.Που ειναι αυτο;
MaxPayne Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 αυτο http://www.simplehelp.net/images/winkey/windowskey00.jpg μαζι με r θα σου βγαλει την 'εκτελεση' και εκει θα πατησεις αυτο που σου ειπα
NikosTsolakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 η θα μπορούσες να κατεβάσεις κανενα πρόγραμμα που κανει update ολα στο PCοπως!Καρτα γραφικων , τον επεξεργαστή σου και πολλα αλλα που χρειαζεται το PC τα βαζει αυτοματα αυτο το προγραμμα!DriverNavigatorDriverEasy πρεπει κυρίως να τα αγοράσεις αλλα μπορεις να το βρείς crackαρησμένα τσαμπα!piratbay if you know! Υγ 2. Ο πρωτος τιτλος που εβαλα σ αυτο το κειμενο ηταν "Βοηθηστε με να κανω update τους drivers της καρτας γραφικων μου" αλλα οταν πατησα "δημοσιευση νεου θεματος" μου εβγαλε μηνυμα πως δε μπορω να χρησιμοποιησω σε τιτλο θεματος τη λεξη "βοηθηστε" .Γιατι συμβαινει αυτο; Οσο γιαυτό!Οι Πρωγραμματηστές ( Webmasters ) του insomnia.gr το εχουν απενεργοποιήση οι ιδιοι
STORM1978 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ποια είναι η έκδοση των windows που έχεις (π.χ. WINDOWS 32BIT) και πια είναι η κάρτα γραφικών?
driverpit Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx πήγαινε σε αυτό το link κατέβασε το πρόγραμμα amd driver autodetect κανε εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή σου και το πρόγραμμα αυτό θα σου κατεβάσει τούς τελευταίους drivers τής κάρτας γραφικών που έχεις
me3ikan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αν παλι δεν τα καταφερεις στειλε πμ. Θα σε βοηθησω με teamviewer.
malamadim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Έκανα καθαρή αναβάθμιση από windows 8.1 σε 10 και βλέπω ότι τα γράμματα και γενικά όλα τα παράθυρα στην οθόνη μου φαίνονται πολύ μεγάλα και "απροσάρμοστα". Έτρεξα το Driver Easy, κατέβασα και έβαλα τους drivers για την NVDIA GeForce 9600 GT ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?
SakafliaC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Την ανάλυση της οθόνης σου μ ένα απλο δεκί κλικ->screen resolution ή μέσω του nvidia settings την έφτιαξες?
malamadim Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, Η επιλεγμένη ανάλυση μου είναι 1024x768 (εγγενής) με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Αυτή είναι η χαμηλότερη δυνατή. Επιλέγω μεγαλύτερες αναλύσεις π.χ. 1600x1024 και 1360x768, τα γράμματα γίνονται καλύτερα αλλά τα παράθυρα γίνονται πολύ μικρά.. Έχω 2 οθόνες (acer, samsung) περίπου 5 ετίας αλλά πριν βάλω τα windows 10 δεν είχα πρόβλημα.. Είναι και κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω? Τελικά το έφτιαξα. Το ρύθμισα στο 1280x1024 και έγινε μια χαρά. Ευχαριστώ SakafliaC!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα