Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουγεται χαζο αλλα δε ξερω να κανω update τους drivers της καρτας γραφικων που εχω (desktop).Exω την ati 6870 αλλα απ τη μια δε ξερω παραπανω χαρακτηριστικα και απο την αλλη οταν μπηκα στο site της ati μπερδευτηκα.Μπορειτε να με βοηθησετε;

Υγ 1 .Θα με βοηθουσατε πολυ επισης αν μου προτεινατε καποιο προγραμμα που να μπορει να μου πει ΑΚΡΙΒΩΣ ποια καρτα εχω.

Υγ 2. Ο πρωτος τιτλος που εβαλα σ αυτο το κειμενο ηταν "Βοηθηστε με να κανω update τους drivers της καρτας γραφικων μου" αλλα οταν πατησα "δημοσιευση νεου θεματος" μου εβγαλε μηνυμα πως δε μπορω να χρησιμοποιησω σε τιτλο θεματος τη λεξη "βοηθηστε" :whistle: .Γιατι συμβαινει αυτο;

Δημοσ.

το μοντελο θα το μαθεις αν πατησεις

windows button + r
πατα στην εκτελεση dxdiag και πατα enter
πας στην καρτελα display tab

και μετα για να κανεις update πας στο site της amd πατας μοντελο καρτας,windows που εχεις και θα σου βρει τους πιο καινουργιους

Δημοσ.

η θα μπορούσες να κατεβάσεις κανενα πρόγραμμα που κανει update ολα στο PC
οπως!
Καρτα γραφικων , τον επεξεργαστή σου και πολλα αλλα που χρειαζεται το PC τα βαζει αυτοματα αυτο το προγραμμα!

DriverNavigator
DriverEasy

πρεπει κυρίως να τα αγοράσεις αλλα μπορεις να το βρείς crackαρησμένα τσαμπα!
piratbay if you know!

Υγ 2. Ο πρωτος τιτλος που εβαλα σ αυτο το κειμενο ηταν "Βοηθηστε με να κανω update τους drivers της καρτας γραφικων μου" αλλα οταν πατησα "δημοσιευση νεου θεματος" μου εβγαλε μηνυμα πως δε μπορω να χρησιμοποιησω σε τιτλο θεματος τη λεξη "βοηθηστε"  :whistle: .Γιατι συμβαινει αυτο;

Οσο γιαυτό!
Οι Πρωγραμματηστές ( Webmasters ) του insomnia.gr το εχουν απενεργοποιήση οι ιδιοι

Δημοσ.

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx

πήγαινε σε αυτό το link  κατέβασε το πρόγραμμα amd driver autodetect κανε εγκατάσταση  του προγράμματος στον υπολογιστή σου και το πρόγραμμα αυτό θα σου κατεβάσει τούς τελευταίους drivers τής κάρτας γραφικών που έχεις 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έκανα καθαρή αναβάθμιση από windows 8.1 σε 10 και βλέπω ότι τα γράμματα και γενικά όλα τα παράθυρα στην οθόνη μου φαίνονται πολύ μεγάλα και "απροσάρμοστα".

Έτρεξα το Driver Easy, κατέβασα και έβαλα τους drivers για την NVDIA GeForce 9600 GT ωστόσο το πρόβλημα παραμένει.

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Καλημέρα,

Η επιλεγμένη ανάλυση μου είναι 1024x768 (εγγενής) με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Αυτή είναι η χαμηλότερη δυνατή. Επιλέγω μεγαλύτερες αναλύσεις π.χ. 1600x1024 και 1360x768, τα γράμματα γίνονται καλύτερα αλλά τα παράθυρα γίνονται πολύ μικρά.. 

Έχω 2 οθόνες (acer, samsung) περίπου 5 ετίας αλλά πριν βάλω τα windows 10 δεν είχα πρόβλημα..

Είναι και κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Τελικά το έφτιαξα. Το ρύθμισα στο 1280x1024 και έγινε μια χαρά.

Ευχαριστώ SakafliaC!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...