WaterQueen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κάνω αντιγραφή επικόλληση από τον υπολογιστή σε ένα usb stick και το αντίστροφο, και κατά τη διάρκεια της αντιγραφής πέφτει πάρα πολύ η ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων (μπορεί να φτάσει και το 0.0 και να ξαναρχίσει...) Καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Να ενημερώσω ότι: - Αναφέρομαι σε USB 2.0 - 'Ηδη δοκίμασα την αντιγραφή και στα 2 format (NTFS και FAT32). Και στις 2 περιπτώσεις γίνεται το ίδιο. - Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω με όλα τα stick που χρησιμοποιώ σε όλες τις θύρες του υπολογιστή και του laptop. - Μια στο τόσο μπορεί να το πιάσει η μούρλια του (ή δεν ξέρω τι άλλο) και να γίνει η αντιγραφή αμέσως. Αλλά επαναλαμβάνω, αυτό θα είναι μια στο τόσο (1/20 φορές ^^ ) Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια
1nsom-n1k Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 αυτό το παθαίνεις σε ότι μέγεθος (ΜΒ) αρχεία και να αντιγράφεις;
WaterQueen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι σε οτιδήποτε αντιγράψω... Ακόμα και τα πιο μικρά αρχεία θα αργήσουν να μεταφερθούν...
panos0100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 τι μαρκα ειναι το στικακι και ποσα gb ειναι; καντο ενα φορματ αν δεν στρωσει εχει προβλημα το πας πισω για αλλαγη
1nsom-n1k Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 έλεγα μήπως το παθαίνεις μόνο με μεγάλα αρχεία και δεν σου έφτανε η μνήμη του η/υ δεν ξέρω όμως κι αν ισχύει αυτό που υπέθετα...άρα δεν ξέρω τι φταίει αν ξέρει κάποιος άλλος...
WaterQueen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εμ... ό,τι μάρκα και να είναι το στικ τα ίδια γίνονται... Δηλαδή και το kingstone και το tracent και το lenovo το ίδιο κάνει...
panos0100 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 τοτε εχεις θεμμα με τον υπολογιστη σου, μηπως το τροφοδοτικο σου δεν δινει σωστη ταση στις θυρες;
WaterQueen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μα αυτό γίνεται και στο λαπτοπ και στον άλλο σταθερό που έχω... σκεφτόμουν μήπως έχει να κάνει κάτι με το firmware ή τίποτα τέτοιο...
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ειναι πολυ περίεργο οτι κανει στον desktop και στο laptop και με διαφορετικά usb stick ..... μηπως τυχαίνει να υπάρχει καποιο θέμα με τα windows μονο αλλιως δεν εξηγείται αλλιως
WaterQueen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τι να σου πω βρε παιδί... Windows 7 έχω και στα 2... Υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποιο λογισμικό να βρω τι ακριβώς φταίει;
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 κατεβασε το teracopy και δοκιμασε να κανεις μεταφορες αρχειων στα sticks που εχεις προβλημα!
WaterQueen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ το κάνω αμέσως 700 MB σε 5 λεπτά...
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 μου φαινεται απολυτα λογικο σε stick τα μεταφερεις οχι σε σκληρο δισκο. μαλλον τα στικακια σου εχουν τρομερα αργη εγγραφη
WaterQueen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλά ξεκινάνε με τρελλή ταχύτητα και μετά από λίγο φτάνουν να γράφουν με 0.1 ΜΒ το δευτερόλεπτο... τραγικό;
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε τα στικακια και σε αλλον υπολογιστη(οχι δικο σου)η δανεισου κανενα απο φιλο/φιλη και μετεφερε αρχεια,Ενδεχεται να εχουν προβλημα τα δικα σου(αν και παραξενο μου φαινεται) ακομα και με το teracopy εχεις προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα