Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τιτλος ειναι ενα θεμα που με απασχολει εδω και καιρο τον τελευταιο μισο χρονο. Πριν λιγα χρονια δεν μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου ''κονσολακια'' και παντα ειχα μια κονσολα με συγχωρειτε για την εκφραση καβατζα. Πλεον εκανα ενα διαστημα αποχη απο τον υπολογιστη λογο Πανελληνιων και επαιζα που και που στο χβοχ κανενα COD η κανενα ΦΙΦΑ. Θελω να συνεχισω να ειμαι PC Gamer και καθημερινα ψαχνω αφορμες για να μην κανω το λεγομενο SKIP στις κονσολες. Για να μην σας κουραζω αλλο ψαχνω για μια καλη καρτα γραφικων η οποια θα παιζει τα νεα παιχνιδια καλα και θα κοστιζει γυρο στα 250-400 ευρω. Αυτο ειναι το budget που διαθετω.

Το PC μου μεχρι στιγμης: i5 3570k, MSI Z77-G55, 8GB Ram Kingston, 1TB WD SATA 3, και εναν SSD 60GB Kingstone. Θελω να πιστευω πως ολα τα parts ειναι καλα απλα χρειαζομαι μια καρτα.

Υπαρχει στο πισο μερος του μυαλου να πουλησω τα παρτς και να παρω PS4 να συνεχισω εκει μετα τις γιορτες.

post-257401-0-22258600-1380647826_thumb.png

post-257401-0-32731500-1380647843_thumb.jpg

Δημοσ.

pc  θα σου συνιστούσα και με αυτα τα λεφτά παίρνεις μια πολύ καλή κάρτα για τα games άλλα περίμενε την καινούρια σειρα της AMD

• Like 1
Δημοσ.

μεγαλη βλακεια να πας σε ps4 οταν εχεις τοσο ωραιο συστημα..σε μερικες βδομαδες θα βγουν οι νεες καρτες με 300 ευρω περιπου και θα ειναι overkill για ολα τα παιχνιδια

Δημοσ.

Ο τιτλος ειναι ενα θεμα που με απασχολει εδω και καιρο τον τελευταιο μισο χρονο. Πριν λιγα χρονια δεν μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου ''κονσολακια'' και παντα ειχα μια κονσολα με συγχωρειτε για την εκφραση καβατζα. Πλεον εκανα ενα διαστημα αποχη απο τον υπολογιστη λογο Πανελληνιων και επαιζα που και που στο χβοχ κανενα COD η κανενα ΦΙΦΑ. Θελω να συνεχισω να ειμαι PC Gamer και καθημερινα ψαχνω αφορμες για να μην κανω το λεγομενο SKIP στις κονσολες. Για να μην σας κουραζω αλλο ψαχνω για μια καλη καρτα γραφικων η οποια θα παιζει τα νεα παιχνιδια καλα και θα κοστιζει γυρο στα 250-400 ευρω. Αυτο ειναι το budget που διαθετω.

Το PC μου μεχρι στιγμης: i5 3570k, MSI Z77-G55, 8GB Ram Kingston, 1TB WD SATA 3, και εναν SSD 60GB Kingstone. Θελω να πιστευω πως ολα τα parts ειναι καλα απλα χρειαζομαι μια καρτα.

Υπαρχει στο πισο μερος του μυαλου να πουλησω τα παρτς και να παρω PS4 να συνεχισω εκει μετα τις γιορτες.

attachicon.gifpc-gaming-sales-growing.png

attachicon.gif212611-caca.jpg

Επειδη το pc σου εχει καλα κομματια πανω με μια καρτα με ~300 ευρω θα εισαι υπερκομπλε πιστευω και θα παιζεις ολα τα παιχνιδια ultra 60fps 1080p και μερικα αν οχι στο ultra τοτε σιγουρα στην προηγουμενη επιλογη...

Ο μονος λογος για να παρεις ps4 ειναι τα exclusive games περα απο αυτο δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος!Αν τοσο πολυ σε καιει να παιξεις καποιο exsclusive πηγαινε νοικιασε μια κονσολα και το παιχνιδι και παιξε..αλλα τα υπολοιπα παιχνιδια ειναι ανωτερα στο pc και ο κυριοτερος λογος για να μην δωσεις το pc σου ειναι οτι εχεις καλα parts πανω δεν αξιζει με την καμια.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι έχεις ένα πολύ δυνατό σύστημα για games. Πες μας και ποιο τροφοδοτικό διαθέτεις όμως γιατί μπορεί να χρειαστεί αλλαγή και αυτό πριν πας σε νέα κάρτα. Πάντως σε ενημερώνω ότι έχω αγοράσει το ps3 εδώ και 5 χρόνια και ποτέ δεν τον προτίμησα έναντι του υπολογιστή. ¨Επαιζα στο laptop με 15.6" οθόνη παρόλο που το PS3 το έχω σε 40" οθόνη,

• Like 2
Δημοσ.

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι έχεις ένα πολύ δυνατό σύστημα για games. Πες μας και ποιο τροφοδοτικό διαθέτεις όμως γιατί μπορεί να χρειαστεί αλλαγή και αυτό πριν πας σε νέα κάρτα. Πάντως σε ενημερώνω ότι έχω αγοράσει το ps3 εδώ και 5 χρόνια και ποτέ δεν τον προτίμησα έναντι του υπολογιστή. ¨Επαιζα στο laptop με 15.6" οθόνη παρόλο που το PS3 το έχω σε 40" οθόνη,

Το τροφοδοτικο που εχω ειναι της Coolermaster 850W. Επισης σκευτομουν να περιμενω λιγο ακομα να παρω 2 760 της Nvidia με 500 ευρω. Ουτος η αλλος παιζω σε 24 LG 1080p.

Δημοσ.

Εννοείτε πως δεν αξίζει με την καμιά να πουλήσεις το μηχάνημα σου για το PS4! Περίμενε την νέα σειρά της AMD και μετά βλέποντας και κάνοντας!

• Like 1
Δημοσ.

Αν εισαι λογικος ανθρωπος και θες να παιζεις σε 1080p και 60fps μεινε στο gaming pc,και μετα απο 3-4 χρονια αγοραζεις μια κονσολα να παιξεις τα exclusive που βγαζει. Μην ξεχνας πλεον οτι για να παιξεις online θα πρεπει να πληρωνεις 50-60ευρο το χρονο αρα πλεον το console gaming γινεται αρκετα ακριβο,και το Pc ειναι μονοδρομος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...