Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Λοιπόν, το πέτυχα χθες στις 4 και κάτι τα ξημερώματα, έχω καιρό να γελάσω έτσι με σειρά. Τη θέλω, δε τη βρίσκω πουθενά. Ξέρετε που θα μπορούσε να υπάρχει; Είναι σειρά του 1992, δραματική (πολύ!!!) και προβάλλεται στο Mega. Σας παρακαλώ, πείτε μου πως ξέρετε κάτι.
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Να, που αναρωτιόμασταν ολοι τι θα κάνουμε μετα το breaking bad. 1
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τώρα που μου το είπες, αλλά ούτε εκεί το έχει, ούτε στο greekmovies, ούτε στο epirus-greece.
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ξερεις τι πρεπει να φταίει? Δες τιτλους αρχης ρε: http://www.youtube.com/watch?v=-eyzw13A7jE Ποιος θα μπει στον κοπο να το ανεβασει οπουδήποτε?
gatokoritso Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Με μια αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Στείλε κάνα μαιλ στο μεγκα μπας και σε λυπηθούν και ανεβάσουν τα επεισόδια στο youtube. Τόσα άλλα άκυρα ανεβασαν σε αυτο θα κολλήσουν?
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Θενξ παιδιά, με βλέπω να παίρνω τηλέφωνο στο Μέγκα/Άνωση. Θέλω να βρω τουλάχιστον το επεισόδιο 288, μιλάμε για μεγαλεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα