tanidani Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πώς να κάνω επέκταση ενσύρματου δικτύου με ασύρματο; Σε έναν χώρο υπάρχει ενσύρματο router από το οποίο με καλώδιο UTP 50 μέτρων δίνει διαδίκτυο σε μια άλλη αίθουσα. Εδώ υπάρχει ένα 16αρι Hub που μοιράζει διαδίκτυο σε 12 υπολογιστές. Το ερώτημα είναι: Μπορώ να ενώσω μια έξοδο του Hub σε μια από τις 4 Ethernet θύρες ενός ασύρματο router και με αυτό τον τρόπο να έχω και ασύρματο διαδίκτυο; Αν ναι, τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να προσέξω;
mariosCS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ναι γίνεται αυτό, με ένα wireless access point. Έχει input υποδοχή από πίσω για το RJ45 (ethernet) και μετά διαμοιράζει τη σύνδεση ασύρματα. Τώρα αν είναι modem-router, θυμάμαι πως το είχα δοκιμασει, αλλά δεν θυμάμαι το αποτέλεσμα. Αν το έχεις ήδη μπορείς απλά να δοκιμάσεις.
georsev Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αυτο φιλε προσπαθω και εγω αλλα τα 2 ρουτερ μου tp link που εχουν access point στο δευτερο ρουτερ δεν εχει ιντερνετ το wifi μονο με erthenet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα