Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα και στην τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το παροχο μου δεν μπορεσαν να με βοηθησουν.

Το προβλημα ειναι το εξης:οταν συνδεω 2 υπολογιστες στο modem της cyta το modem αποσυγχρονιζει(μου κοβει το ιντερνετ και στα 2 pc ενω το λαμπακι ειναι ανοιχτο) ανα διαστηματα 2-3 ωρων.Η αποσυνδεση κραταει κανα πενταλεπτο και φτιαχνει κανοντας επανεκινηση τα 2 pc και το modem.Τα φιλτρα εχουν μπει ολα σωστα.Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι με ενα pc τιποτα απο ολα αυτα δεν γινεται.το modem λειτουργει κανονικα!

Τι μπορει να φταει και τι μπορω να κανω ρε παιδια γιατι ο παροχος μου λεει να τον παρω οταν εχει προβλημα η γραμμη μπλα μπλα μπλα!to firmware στο modem ειναι το τελευταιο και το modem ειναι της adb broadband ενα μεγαλο μαυρο...ελπιζω να μη σας κουρασα περιμενω απαντησεις!

Δημοσ.

αλλο αποσυγχρονιζει δηλαδη χανει sync αλλο δενεχεις ιντερνετ αλλο δεν σβηνει κανα λαμπακι?τι απο ολα κανει?μενουν αναμμενα ολα τα λαμπακια αλλα εσυ δεν εχεις ιντερνετ/?πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου του pC/??β.την στιγμη που το κανει αν βγαλεις το ενα pc το αλλο παιζει?μπορεις να μπεις στο μενου του ρουτερ εκεινη την στιγμη η δεν μπαινει ουτε καν εκει?σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ?μαρκας καψε με το ρουτερ αλλα οκ

Δημοσ.

Ανα τακτα χρονικα διαστηματα(2-4 ωρων) σταματα το ιντερνετ απο τους 2 υπολογιστες.Ολα τα φωτακια στο ρουτερ ειναι ανοικτα.Κανω τις επανεκινησεις μου και μετα απο 5 λεπτα ξαναεχω ιντερνετ.Την γραμμη εχει ερθει τεχνικος και την εχει τσεκαρει στο παρελθον αλλα πως εξηγειται οτι το προβλημα υπαρχει οταν συνδεω 2 υπολογιστες μαζι ενω πριν δε συνεβαινε?

Δημοσ.

Ανα τακτα χρονικα διαστηματα(2-4 ωρων) σταματα το ιντερνετ απο τους 2 υπολογιστες.Ολα τα φωτακια στο ρουτερ ειναι ανοικτα.Κανω τις επανεκινησεις μου και μετα απο 5 λεπτα ξαναεχω ιντερνετ.Την γραμμη εχει ερθει τεχνικος και την εχει τσεκαρει στο παρελθον αλλα πως εξηγειται οτι το προβλημα υπαρχει οταν συνδεω 2 υπολογιστες μαζι ενω πριν δε συνεβαινε?

Αν εκεινη την ωρα αποσυνδεσης τον ενα υπολογιστή ο αλλος βγαίνει στο ιντερνετ?

Δημοσ.

και στους 2 υπολογιστες σταματα το internet ταυτοχρονα...

Παλι τα ιδια...εκει που παιζαμε LoL μας πεταει εξω,επανεκινηση του ρουτερ+pc σε 5 λεπτα reconnect...

Δημοσ.

Έχεις conflict του ip σου στον ρουτερ, μπες στο setup και ενεργοποίησε τον dhcp ή αλλαξε port στον ένα απο τους δυο υπολογιστές ή κανε restart και τελος αν δεν παίξει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Δημοσ.

παιζει πολυ το conflict γιατι συμβαινει ειδικα οταν παιζουμε LoL μαζι.Τεσπα εβαλα καρφωτες ip και βλεπουμε!thanks for all θα ποσταρω αυριο νεοτερα!

Δημοσ.

αν ειχες κοινη Ip συνηθως βγαινει και μυνημα στον υπολογιστη οτι καποιος εχει την ιδια Ip.επισης αν εβγαζες τον εναν μπορει να εστρωνε μετα.

ξαναδοκιμασε το με καρφωτες αλλιως μετ αθα σου λεγα κλεισε κανα upnp σε κανα ρουτερ μηπως σκαλωνει εκει.η οπως ειπαν Hard reset κτλ.

επισης ειναι παραξενο να παιζει για λιγο και μετα να κανει το θεμα.αν εδινε την ιδια  Ip θα την εδινε απο την αρχη οχι στα καλα καθουμενα μετα.

Δημοσ.

Καλησπερα.Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα και στην τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το παροχο μου δεν μπορεσαν να με βοηθησουν.

Το προβλημα ειναι το εξης:οταν συνδεω 2 υπολογιστες στο modem της cyta το modem αποσυγχρονιζει(μου κοβει το ιντερνετ και στα 2 pc ενω το λαμπακι ειναι ανοιχτο) ανα διαστηματα 2-3 ωρων.Η αποσυνδεση κραταει κανα πενταλεπτο και φτιαχνει κανοντας επανεκινηση τα 2 pc και το modem.Τα φιλτρα εχουν μπει ολα σωστα.Το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι με ενα pc τιποτα απο ολα αυτα δεν γινεται.το modem λειτουργει κανονικα!

Τι μπορει να φταει και τι μπορω να κανω ρε παιδια γιατι ο παροχος μου λεει να τον παρω οταν εχει προβλημα η γραμμη μπλα μπλα μπλα!to firmware στο modem ειναι το τελευταιο και το modem ειναι της adb broadband ενα μεγαλο μαυρο...ελπιζω να μη σας κουρασα περιμενω απαντησεις!

φίλε μου επειδή είμαι και εγώ στην Cyta το πρόβλημα είναι ένα . Υπάρχει θέμα στα αστικά κέντρα και αποσυχρονίζουν εύκολα τις συνδέσεις για κάποιον λόγο φώναξε τεχνικό και εξήγησε του το πρόβλημα δείτε μήπως φταίει η γραμμή ή το router και αν δεν είναι αυτό τότε ζήτησε του να ελένξει το αστικό κέντρο και να σου κλειδώσει την γραμμή σε μια τιμή που δεν θα έχεις πρόβλημα . είχα το ίδιο θέμα και έκανα όλα αυτά και τώρα δεν έχει αποσυχρονιστεί καθόλου και διαφορά μικρή . 

Δημοσ.

φίλε μου επειδή είμαι και εγώ στην Cyta το πρόβλημα είναι ένα . Υπάρχει θέμα στα αστικά κέντρα και αποσυχρονίζουν εύκολα τις συνδέσεις για κάποιον λόγο φώναξε τεχνικό και εξήγησε του το πρόβλημα δείτε μήπως φταίει η γραμμή ή το router και αν δεν είναι αυτό τότε ζήτησε του να ελένξει το αστικό κέντρο και να σου κλειδώσει την γραμμή σε μια τιμή που δεν θα έχεις πρόβλημα . είχα το ίδιο θέμα και έκανα όλα αυτά και τώρα δεν έχει αποσυχρονιστεί καθόλου και διαφορά μικρή . 

αν εφταγε η γραμμη τοτε θα του το εκανε και με ενα pc Μονο ενω γραφει οτι με ενα Pc δεν το κανει.επισης αναφερει ο φιλος οτι δεν σβηνει κανενα λαμπακι.οποτε η το ρουτερ τρωει καποιο σκαλωμα οταν μπαινουν 2 pc πανω η το δευτερο Pc δημιουργει καποιο θεμα με αποτελεσμα να κολλαει το ρουτερ.μια καλη δοκιμη θα ηταν να δοκιμασει το καθε Pc ξεχωριστα με αλλο Pc αν γινεται για να δει ποιο απο τα 2 φταιει.η να δοκιμασει το καθε Pc Μονο του για να δει αν φταιει καποιο.αν βρει ποιο φταιει μετα κοιταει για drivers για καρτα δικτυου και δεν ξερω τι αλλο.αν καταληξει οτι πχ γινεται με οποιαδηποτε δυο pc καλο θα ηταν να ζητησει αλλο ρουτερ μετα υποχρεωτικα για δοκιμη.τωρα αυτοι απο μακρυα και να το ελεν3ουν την ωρα που κολλαει μπορει να του πουν .εμεις το βλεπουμε Online η οκ εχει κολλησει το ρουτερ.what's next ομως?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...