ababapanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα.Εχω εναν IMAC 27 στην εκδοση 10.8.4Επειδη εχω εναν SSD 128gb και ο χωρος εχει σχεδον εξαντληθει αποφασησα να κανω ενα φορματ.Αυτο που θελω να αποφηγω ειναι να ξανα περασω παλι ολη την πλατφορμα της adobe με τα photoshop , premier κλπ....Γινεται να εχω μια καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου και να περασει απο backup μονο τα photoshop και οτι αλλα προγραμματα επιλεξω?Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 οχι ... με τιποτα. Μακαρι να γινοταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Γιατί θέλεις να φορμάρεις τον δίσκο ;. Βγάζει μήπως σφάλματα που μπορεί να επεισκευασθούν μόνο με φορμάρισμα ;. Διαφορετικά δεν υπάρχει κανένας λόγος. Πάντως για να ελευθερώσεις χώρο μια λύση είναι να μεταφέρεις την iTunes Library, την iPhoto Library και τα ογκώδη αρχεία σου σε έναν εξωτερικό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το προβλημα μου ειναι ακομα οτι στο appstore μου βγαζει συννεχως αναβαθμιση για το imovie και οταν παταω να την κανv μου γραφει οτι ειναι ιδη εγκατεστημενο και δεν την κανει. βγαζει το μηνυμα της φωτογραφιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Άνοιξε τον Finder, επίλεξε Go > Go to Folder και copy/paste ~/Library/Preferences. Σύρε στον κάδο τα : com.apple.appstore.plist com.apple.storeagent.plist και restart, οπότε το πρόβλημα πρέπει να εκλείψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα. Εχω εναν IMAC 27 στην εκδοση 10.8.4 Επειδη εχω εναν SSD 128gb και ο χωρος εχει σχεδον εξαντληθει αποφασησα να κανω ενα φορματ. Αυτο που θελω να αποφηγω ειναι να ξανα περασω παλι ολη την πλατφορμα της adobe με τα photoshop , premier κλπ.... Γινεται να εχω μια καθαρη εγκατασταση του λειτουργικου και να περασει απο backup μονο τα photoshop και οτι αλλα προγραμματα επιλεξω? Ευχαριστω πολυ! Καλημέρα, κατέβασε και το CleanMyMac και δες να κάνεις ένα καθαρισμό να ελευθερώσεις λίγο χώρο επιπλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ο iMac σου έχει μόνο έναν 128gb σκληρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα