Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μου θυμησες τωρα ... ωραιο θεματακι  , ειχες φαει πεσιμο απο πολυ κοσμο θυμαμαι !

πες μου ομως κατι ρε ντιναρα ! εδω ο ανθρωπος λεει οτι τελικα του γυριζουν τα λεφτα πισω και συ ηρθες να μας θυμησεις την γνωμη σου για το ποσο χαλια  μαγαζι ειναι ??

καπου δε κολλανε αυτα τα δυο η μου φαινεται .. ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μάλιστα το έχω πρόσφατο γιατί το είχα ζητήσει κι εγώ αλλά ήμουν σχεδόν στα 3 χρόνια και αρνήθηκαν να δώσουν λεφτά (αφού πρώτα μου είπαν οκ θα το κοιτάξουμε γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνεται και θα σας ενημερώσουμε)

με την δικια σου λογικη λοιπον παιρνω κατι μου χαλαει μετα απο 3 χρονια , παιρνω τα λεφτα μου πισω και για 3 χρονια το ειχα τσαμπα .. μακαρι να γινοταν ετσι ..

2 χρόνια λέει ο νόμος ότι έχεις δικαίωμα.

Και να πω ότι όποιος θέλει να τους κάνει πουστιά προφανώς θα μπορεί να πάρει πιστωτικό, να πάρει άλλο προϊόν και να το επιστρέψει όπως το πήρε για τα λεφτά του πίσω. Δεν βρίσκω λόγο να μην το δεχτούν αυτό μιας και ειναι μεσα στην πολιτική τους η επιστροφή χρημάτων για προϊόν που βρίσκεται στην συσκευασία του άθικτο.

Edit: αμάν αυτό το bug με τα quote στο φορουμ... 

Επεξ/σία από .::NikoS::.
Δημοσ.

με την δικια σου λογικη λοιπον παιρνω κατι μου χαλαει μετα απο 3 χρονια , παιρνω τα λεφτα μου πισω και για 3 χρονια το ειχα τσαμπα .. μακαρι να γινοταν ετσι ..

Μα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το προϊόν έχει εγγύηση. Το e-shop παίρνει το ελαττωματικό προϊόν από τον πελάτη, το επιστρέφει στον προμηθευτή και παίρνει από εκεί επιστροφή χρημάτων. 

Προσωπικά δεν είχα ποτέ προβλήματα με το e-shop. Οτιδήποτε χρειάστηκε μου το αντικατέστησαν. Έχουν βέβαια αρκετά αργό σέρβις και γι'αυτό δεν είναι η 1η επιλογή μου για αγορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...