Προς το περιεχόμενο

dnhost ή pointer???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι προς αναζήτηση νέου hosting provider και έχω δει με καλό μάτι τις dnhost.gr και pointer.gr. Στο παρελθόν είχα θετική εμπειρία από dnhost, αλλά από pointer δεν είχα ποτέ καμμία σχέση.

Οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, αλλά μπορεί να γίνουν σε λίγους μήνες. Θα μεταφερθούν περίπου 30 sites αλλά με μικρές απαιτήσεις σε cpu load. Επομένως, μιλάω για shared hosting (για αρχή) που να μπορεί να αλλάξει σε vps ή dedicated.
Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι πως η pointer είναι λίγο γρηγορότερη στις αναβαθμίσεις, ελαφρώς φτηνότερη (τόσο λίγο όμως που δεν είναι σημαντικό), δεν έχει 24ωρη υποστήριξη (ενώ η dnhost έχει με live chat). Επίσης, έχουν μικρές διαφορές στο ποσοστό CPU και στους περιορισμούς των shared πακέτων, με λίγο καλύτερη την pointer.

Το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστώ και reseller πακέτο από κάποιον από τους δύο, και εκεί μάλλον κερδίζει έδαφος ο pointer.

Είχε στο παρελθόν κάποιος εμπειρία από pointer.gr? Όταν τους χρειαστήκατε, ήταν παρόν; Θυμάμε από dnhost που είχα μιλήσει με live chat από Τουρκία που ήμουν για δουλειά και τους είχα ζητήσει να αυξήσουν τα ταυτόχρονα connections για να ελέγχο 20 mail ταυτόχρονα, το είχαν κάνει, κι ας ήταν 3π.μ..

Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα κακές εμπειρίες με pointer.gr Για dnhost δεν ξέρω.

Είχε στο παρελθόν κάποιος εμπειρία από pointer.gr? Όταν τους χρειαστήκατε, ήταν παρόν; Θυμάμε από dnhost που είχα μιλήσει με live chat από Τουρκία που ήμουν για δουλειά και τους είχα ζητήσει να αυξήσουν τα ταυτόχρονα connections για να ελέγχο 20 mail ταυτόχρονα, το είχαν κάνει, κι ας ήταν 3π.μ..

Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν...

Στην pointer,  είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, με 10 e-mails. Δεν προσπάθησαν καν να με εξυπηρετήσουν η να βρούνε μία λύση. Αναγκάστηκα να κάνω host τα e-mail σε άλλη εταιρεία. 

Δημοσ.

Για μικρες απαιτήσεις οκ.Θα μπορουσες να τα βαλεις και στο digitalocean αλλα πρεπει να ξερεις απο adminisriliki . 

Δημοσ.

αλλαξα τρεις εταιριες μεχρι να καταληξω στην DNHOST

και ειμαι υποχρεωμενος να πω οτι μετα απο ενα χρονο η συνεργασια ειναι αψογη

ειτε σε επιπεδο βοηθειας ειτε σε επιπεδο uptime το οποιο ξεπερναει το 99%. (τα στοιχεια τα παιρνω απο το Monitor.Us)

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να σου προτείνω την ipdomain.net

Πολύ εξυπηρετικοι , hosting μέσα στην Ελλάδα (σημαντικότατο) και λογικές τιμές.

Sent from my iPad using Insomnia

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω το hosting στην DNhost  εδω και 4 χρονια. Πολυ καλη υποστηριξη, Cp, uptime 99,97%. 

Μονο πριν 10 μερες ειχανε ενα χοντρο προβλημα και ητανε DOWN πανω από 4 ωρες. αλλα συνεβη μια φορα στα 4 χρονια και στειλανε αναλυτικοτατο report για το προβλημα (DDOS + Network μαζι).

Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα αλλά δεν ειχα και ποτε συνεργασία με άλλον provider για να συγκρινω

Δημοσ.

Να επισημάνω τη διαφορά ότι η dnhost έχει SSD δίσκους, ενώ η pointer έχει μηχανικούς δίσκους 

Δημοσ.

Θα πρότεινα την check-domains.gr επίσης SSD δίσκοι με ένα πακέτο φιλοξενίας ξεκάθαρο και τίμιο.  

ΧΩΡΙΣ απεριόριστα άπειρα κτλ. που δεν ισχύουν και χειρότερα είναι όσον αφορά την φιλοξενία μιας σελίδας σε Shared πακέτο. 

Δημοσ.

Για μικρες απαιτήσεις οκ.Θα μπορουσες να τα βαλεις και στο digitalocean αλλα πρεπει να ξερεις απο adminisriliki .

Κι εγώ προτείνω digitalocean.com ή linode.com αρκεί να ξέρεις να στήνεις και να μανατζάρεις μόνος σου Linux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...