Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εναν μήνα λήγει το συμβόλαιό μου με την Cosmote. Είχα 24μηνο Απεριόριστα 55 μεχρι τον Ιούνιο του 13 και μετά πήγα στο Απεριόριστα 25 με το AnyWay των 5gb. Παγια ήταν όλα άνω των 65-70 ευρω, ενω έφταναν μέχρι και τα 120. Τι επιδότηση να περιμένω; Κανενα τρίκ να βγάλω τιποτα παραπανω εχετε να προτείνετε;

Δημοσ.

Για επιδότηση δεν ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ισχύει μια καινούργια προσφορά της Cosmote για 1500' προς όλους+ 1500 sms + 1,5 GB με 21 ευρώ/μήνα.

Είναι super προσφορά. Δες εάν μπορείς να γυρίσεις σ' αυτή, εάν σ' ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Το γνωστο που πιανει σε ολους...πας σε ενα καταστημα ή παιρνεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων (σου προτεινω το δευτερο)  και τους ρωτας τι πρεπει να κανεις για φορητοτητα...αμεσως θα σε ρωτησουν για ποιο λογο θες να φυγεις και τους σκας το παραμυθι οτι βρηκες καλυτερη προσφορα κλπ κλπ...τους λες τι θελεις και θα σου κανουν μια προσφορα η οποια θα ειναι σιγουρα καλυτερη απο την απλη ανανεωση συμβολαιου...

Ιδιο προγραμμα 1500λεπτα + 1500sms + 1.5Gb πηρε γνωστος μου

Δημοσ.

22, 20 ευρω τελική τιμή μαζι με φπα και τελη κινητής στο W ανανέωσα μόλις τωρα στην wind μετα απο αίτημα φορητοτητας στην cosmote καθώς δεν ήθελα κινητό καινούργιο

Δημοσ.

Και εννοείς ότι το πακέτο αυτό στο έδωσε η Wind λέγοντάς τους ότι σχεδιάζεις να πας στην Cosmote;

Ρωτάω γιατί είμαι στην W, ενδιαφέρομαι για ένα καλό πακέτο, όμοιο με αυτό της πρόσφατης προσφοράς της Cosmote, και σκεφτόμουνα να φύγω αλλά με κάνεις να το ξανασκεφτώ..

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί στης 11 εκανα αίτημα φορητοτητας στην cosmote σε κατάστημα Γερμανός σε πρόγραμμα με εκπτωση παγίου αντι για επιδότηση με τελικη τιμη 25 ευρώ χωρίς τα τελη κινητής στο απεριόριστα προς όλους 35. Στης 16:00 με παίρνουν απο τα κεντρικά της wind και ταυτόχρονα μου έρχεται μήνυμα προσφοράς. Και μου δωσαν αυτη την προσφορά που προαναφερα. Στης 18:00 πηγαινω στο Γερμανό ακυρωνω την φορητοτητα και σε 5 λεπτα με ενεργοποίησαν το W. Γρήγορη η wind :)

Δημοσ.

Τωρα "καιγονται" ολοι γιατι φτανουμε σιγα-σιγα στο τελος της χρονιας οποτε ειναι ενας ακομα λογος να μην θελουν να χασουν πελατες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι το Cosmote65 και από 45 το δίνει 21€ στους νέους συνδρομητές, με 2 τουλάχιστον γραμμές.

Ήδη το πήρε ο κουνιάδος μου, φεύγοντας από Vodafone, και όλη η διαδικασία κράτησε λίγες μέρες μόνο.

Αλλά το έχουν πάρει και άλλοι, όπως φαίνεται ΕΔΩ.

Edit

Πήγα χθες σε κατάστημα Cosmote για να ξεκαθαρίσω λεπτομέρειες και απογοητεύτηκα όταν η υπάλληλος μου είπε ότι η προσφορά έληξε την 30/9.

Επεξ/σία από makfil
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να περιγραψω τι εχω και να μου πειτε λοιπον:ανοιξα συνδεση στη  cosmote με πακετο το 45αρι για δυο χρονια το 2011 .Στις 20 αυτου του μηνα βγαινει η επιδοτηση μου ,σκεφτομαι να ανανεωσω για αλλα 2 χρονια στο ιδιο προγραμμα, τι επιδοτηση θεωρειται θα προκυψει ?να σημειωθει οτι δεν μειωσα το συμβολαιο αυτα τα 2 χρονια παρολο που ειχα τη δυνατοτητα και οτι σχεδον ποτε δεν πληρωνα 50 εωρο αλλα πολλες φορες 70αρια και καμποσες 120αρια!θελω το iphone  5s,ποσα λετε να μου δωσουν?

ευχαριστω εκ των προτερων  :-)

Επεξ/σία από gsiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...