8-bitMUSIC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Για σας θέλω να αγοράσω ενα καινούργιο κινητό με budget 300€ Το κινητό που εχω τώρα είναι το galaxy s3 mini θα ήθελα κάτι αρκετά ποιο <<δυνατό>> να μπορώ να παίζω gta 3 και τέτοια παιχνίδια να είναι όμορφο και με καλή ποιότητα κατασκευής. Επίσης να έχει καλό ηχείο. Το λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει.Δεν θέλω κάτι σε galaxy . Έχετε καποιο να πρωτινετε? θα το αγοράσω σε 2 εβδομάδες. Sent from my iPad using Insomnia
Windows8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Για σας θέλω να αγοράσω ενα καινούργιο κινητό με budget 300€ Το κινητό που εχω τώρα είναι το galaxy s3 mini θα ήθελα κάτι αρκετά ποιο <<δυνατό>> να μπορώ να παίζω gta 3 και τέτοια παιχνίδια να είναι όμορφο και με καλή ποιότητα κατασκευής. Επίσης να έχει καλό ηχείο. Το λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει.Δεν θέλω κάτι σε galaxy . Έχετε καποιο να πρωτινετε? θα το αγοράσω σε 2 εβδομάδες. Sent from my iPad using Insomnia Samsung Ativ S Nokia Lumia 920
8-bitMUSIC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Σορρυ λάθος τομεας! Sent from my iPad using Insomnia Και εγω για το lumia σκεφτόμουν το λειτουργικό πως είναι? Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα