Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Επειδή έχω γεμίσει με τα πμ (και δεν θέλω προφανώς να τα διαγράψω έτσι απλά) θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. 1)Έχω κάποια παλιά πμ, τότε που η κάθε απάντηση έπιανε και ξεχωριστό χώρο και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάπως να τα ενώσω.Λίγο δύσκολο βέβαια... 2)Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα κρατήσω, εκτός από το να πατήσω ''αρχείο συζητήσης'' (που σου στέλνει στο e-mail αντίγραφο...τώρα την έμαθα αυτή την ενέργεια ) και μετά να τα διαγράψω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 1)Έχω κάποια παλιά πμ, τότε που η κάθε απάντηση έπιανε και ξεχωριστό χώρο και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται κάπως να τα ενώσω.Λίγο δύσκολο βέβαια... Δε νομίζω πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα. 2)Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τα κρατήσω, εκτός από το να πατήσω ''αρχείο συζητήσης'' (που σου στέλνει στο e-mail αντίγραφο...τώρα την έμαθα αυτή την ενέργεια ) και μετά να τα διαγράψω? Ομοίως. Έχει ξαναερωτηθεί κιόλας. 1
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν το είδα δει εκείνο το θέμα, sorry! Thnx parsifal!
Προτεινόμενες αναρτήσεις