Arkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Ουτε εγω ειμαι του horror και παρολο που εχει creepy vibe,δεν εχει jump scares(η εχει ελαχιστα ) . Αξιζει 100% γιατι εχει πολυκαλογραμμενη ιστορια που σου μενει στο τελος και ειναι γενικα ενα ωραιο μυστηριωδες sci-fi ταξιδι . 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δεν μαρεσουν καθολου τα horror games , αλλα το Soma αρχικα δεν θα το ελεγα τρομαχτικο (περα απο την ιστορια που σου βγαζει ενα φοβο) αλλα το narrative κομματι ειναι κορυφη , απο τα καλυτερα sci-fi που εχω παιξει τα τελευταια χρονια , και με story που σου μενει οταν τελειωσεις το παιχνιδι. Αρα μιλαμε για ενα οχι τοσο τρομακτικο παιχνιδι με jump scares που δεν τα μπορω αλλα ειναι horror λογω ατμοσφαιρας με εξαιρετικο narrative και ιστορια. Θα παιχτει σιγουρα με ακουστικα και κλειστα φωτα. Να στε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Το τελειωσα Απ τα καλυτερα game που εχω παιξει σε αυτο το ειδος. Φοβερο σεναριο και ενα gameplay που σε κραταει παντα ενεργο χωρις να βαρεθεις. Απλα καταπληκτικο. Η σχεση/επικοινωνια που αναπτυσσεται μεταξυ του πρωταγωνιστη και της Καθριν, μου θυμησε την αντιστοιχη του Firewatch (2016) Εστω και λιιιγο να σας αρεσουν αυτα τα παιχνιδια, πραγματικα το Soma (2015) δεν χανεται 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, firepc είπε Το τελειωσα Απ τα καλυτερα game που εχω παιξει σε αυτο το ειδος. Φοβερο σεναριο και ενα gameplay που σε κραταει παντα ενεργο χωρις να βαρεθεις. Απλα καταπληκτικο. Η σχεση/επικοινωνια που αναπτυσσεται μεταξυ του πρωταγωνιστη και της Καθριν, μου θυμησε την αντιστοιχη του Firewatch (2016) Εστω και λιιιγο να σας αρεσουν αυτα τα παιχνιδια, πραγματικα το Soma (2015) δεν χανεται Απο τα καλυτερα sci fi σεναρια σε παιχνιδι . Δυστυχως πρεπει να περιμενουμε indie developers για κατι αντιστοιχο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, noFEARgr είπε Απο τα καλυτερα sci fi σεναρια σε παιχνιδι . Δυστυχως πρεπει να περιμενουμε indie developers για κατι αντιστοιχο... εχεις δικιο, αλλα οποιος θελει να παιξει τετοια ΑΑ χορορ, θα βρει αρκετα Δεν θα ειναι τοσο καλα οσο το Soma btw, το παιχνιδι εχει επιρροες απο Bioshock 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Το SOMA έχει ένα απολαυστικό και φρέσκο sci-fi σενάριο το οποίο ξεδιπλώνεται μέσα από μια ατμόσφαιρα απομόνωσης και ολίγον τρόμου. Το gameplay και οι γρίφοι δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδει μα συνολικά και με κύριο προσόν το δυνατό σενάριο όλα λειτουργούν άψογα. Δεν είμαι φαν αυτού του είδους καθώς μου πέφτει βαριά όλη αυτή η καταδίωξη (θέλω να παίξω και το Alien Isolation τρομάρα μου). Ευτυχώς το συγκεκριμένο game δεν προκαλεί ιδιαίτερα καρδιακά επεισόδια, ειδικά όταν καταλάβεις πως λειτουργεί το horror κομμάτι, κι έτσι μπορεί να παιχθεί πιο εύκολα από περισσότερους. Είναι εντυπωσιακό πως δεν το έχει πάρει ακόμα κάποιος να το μεταφέρει στην τηλεόραση σε φορμάτ μίνι σειράς. Στις 24/3/2022 στις 2:26 ΜΜ, firepc είπε btw, το παιχνιδι εχει επιρροες απο Bioshock 😉 Δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο, εκτός βέβαια από το γεγονός ότι Spoiler και τα δύο βρίσκονται πολλά μέτρα κάτω από τη θάλασσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Και εγώ με αυτό ασχολούμαι αυτές τις μέρες και το παίζω στο steam deck. Για τους φίλους του sci fi και των apocalypse κόσμων είναι λουκούμι. Πολύ ωραίο σενάριο και απλοί μηχανισμοί που δεν κουράζουν. Ιδιο concept με το Observer με ποιο έντονο το horror κομμάτι, όχι ευτυχώς στο βαθμό του isolation Που εδώ και ένα χρόνο ακόμα να το τελειώσω.... Παιχνίδι των 10 ωρών το πολύ, γεμάτο και μεστό. Το προτείνω και εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα