Προς το περιεχόμενο

Soma

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Not made a profit yet αυτό το πραγματικά υπέροχο παιχνίδι. Εχω πει άπειρες φορές ότι οι σημερινοί gamers είναι απλά "παραστρατημένοι" για να μην το χοντρύνω πολύ και γίνω κακός. Ειδικά αν σκεφτείς ότι υπάρχει μουρμούρα για ωραία horror παιχνίδια ε είναι κάπως περίεργο που δεν έχουν τιμήσει αρκετοί το συγκεκριμένο το οποίο είναι και καλύτερο από το Alien: Isolation (εξίσου δυνατό παιχνίδι). 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το συγκεκριμένο genre δεν είναι εύκολο buddy, φαντάζομαι πολλοί όπως και εγώ δεν πλησιάζουν τέτοια games. Πάντως μονο τα καλύτερα διαβάζω και κρίμα που δεν μπορώ να το παίξω.

Δεν διαφωνώ ότι είναι δύσκολα παιχνίδια και ότι είναι για λίγους αλλά υπάρχει "παράπονο" γενικά στην gaming σκηνή ότι δεν υπάρχουν πλέον καλά horror παιχνίδια όπως παλιά και μπλα μπλα μπλα όπου και ναι μεν θα συμφωνήσω αλλά όταν παρουσιάζεται κάτι σαν το SOMA που είναι πράγματι σπέσιαλ αυτό πασχίζει να βγάλει τα δεδουλευμένα του. Είναι απλά τραγικό. Από τέτοια καταλαβαίνεις γιατί η gaming σκηνή γενικότερα πάει κατά διαόλου. 

• Like 2

Αν εννοεις τα horror ουτε εγω τα πλησιαζω αλλα πιστεψε με αν και εχει horror φασεις, δεν ειναι. Η τουλαχιστον -επειδη σε νιωθω- αξιζει να το παρεις σε καποιο καλο sale. 

Αν μπορουσα να το κατηγοριοποιησω, 25% ειναι το τρομερο στορυ του, 25% η φοβερη αλληλεπιδραση με τερματικα, 25% η ατμοσφαιραρα του και 25% horror. 

Τρελη παιχνιδαρα.

• Like 1

Για το horror part μιλούσα αν και δεν είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημα μου, το να τρομάξω κτλ κανένα πρόβλημα, το χωρίς λόγο άγχος είναι που δεν γουστάρω στο entertainment και για αυτό απέχω. Το μοναδικό που έχω παίξει τα τελευταία χρονια είναι το Isolation, πριν από αυτό ούτε καν θυμάμαι, ίσως το Silent Hill 1/2 να ήταν που με τραυμάτισε :D Αλλα ναι πολύ κρίμα για το game όταν είναι τόσο καλο για το είδος του.

p.s. Πιο δύσκολο από Broken Sword 1 και Metroid SNES δεν νομίζω :D

Για το horror part μιλούσα αν και δεν είναι αυτό ακριβώς το πρόβλημα μου, το να τρομάξω κτλ κανένα πρόβλημα, το χωρίς λόγο άγχος είναι που δεν γουστάρω στο entertainment και για αυτό απέχω. Το μοναδικό που έχω παίξει τα τελευταία χρονια είναι το Isolation, πριν από αυτό ούτε καν θυμάμαι, ίσως το Silent Hill 1/2 να ήταν που με τραυμάτισε :D Αλλα ναι πολύ κρίμα για το game όταν είναι τόσο καλο για το είδος του.

Αυτός είναι ο λόγος που ενώ τερμάτισα το Outlast, δεν έχω παίξει το DLC του :D Αλλά το SOMA είναι πολύ πιο ελαφρύ και παίζεται πολύ πιο άνετα από το Outlast.

Ούτε για πλακα, ο μοναδικός λόγος που έπαιξα το Isolation ήταν γιατί σου δίνει όπλο στο πρώτο 10 λεπτό, φυσικά δεν έκλανε μια μπροστά στο Alien αλλα u know η ψευδαίσθηση της ασφαλειας βοηθάει :D

Απο τα καλυτερα στορυ της χρονιας ειχε το παιχνιδι. Και γω προσωπικα το ανχος στα horror games γιαυτο το ειδα σε walkthrough στο youtube αλλα το συγκεκριμενο θα μπορουσα να το παιξω κιολας .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...