Προς το περιεχόμενο

Soma

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως οι δημιουργoί είναι fan των Ελληνικών λέξεων, αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που παίζουν το παιχνίδι ξέρουν ότι το SOMA είναι Ελληνική λέξη όπως και τα γράμματα που έχει στους τομείς (Theta (θ), Phi (φ) κλπ).

Όλο και κάποιοι θα το γνωρίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο εγω εχω ΤΡΕΛΑΘΕΙ με τη χρηση διακοπτων για πορτες και φωτα / υπολογιστων / ταμπλετ / τερματικων κλπ? Μου αρεσει και η παραμικρη λεπτομερεια σε αυτα, απο το πως φαινονται μεσα στο περιβαλλον μεχρι τους ηχους που κανουν και γενικα τις λειτουργιες τους. Τρελο immersion.<br><br>

Υπαρχουν αλλα παιχνιδια που να χειριζονται τοσο καλα τερματικα κλπ εκτος απο το Deus Ex HR? Και οποιος μπορει ας γραψει και μια λιστα που να εχουν παρομοιου τυπου puzzles<br><br>

Ειμαι στον Omicron, στο all time top-10 μου το παιχνιδι. <br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Το τελείωσα και ναι μου άρεσε πάρα πολύ! Δυνατή ιστορία, στο τέλος πιά χαλαρώνεις και απλά παρακολουθείς το φινάλε, τέλος το κρυφτούλι.

Dead Space κανείς; :)

Το ξεκίνησα και εγώ παιδιά, το παιχνίδι δείχνει δυναμίτης και ακριβώς αυτό που θα ήθελα. Εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ήχο. Δίνω ρέστα λέμε. Αυτό το παιχνίδι το παίζεις είτε με ακουστικά είτε δυνατά από ποιοτικά ηχεία καθώς είναι κεντρικό κομμάτι της όλης εμπειρίας. 

Οχι ότι με ενοχλεί και πολύ αλλά τα framedrops που οφείλονται; Δεν δείχνει να είναι και κανένα βαρύ παιχνίδι. Μάλλον optimisation της μηχανής μου μοιάζει ότι χρειάζεται. 

• Like 1

Μάλλον είναι γενικό πρόβλημα. Έμενα ξεκίνησαν την πρώτη φορά που βγήκα ωκεανό, σε κάποια φάση. Γενικά είναι ακαταλαβήστικo, χαμηλή χρήση της CPU & GPU. Who know.

Ειχα πολυ καιρο να παιξω ενα τοσο ατμοσφαιρικο παιχνιδι.Εξαιρετικο immersion.Story απτα κορυφαια που θυμαμαι τα τελευταια χρονια.Must play για ολους τους fans των sci-fi/horror

Το κακο ηταν οτι επειδη ειχε φοβερη ιστορια,οι εχθροι και καποια puzzle ηταν σαν να κοβανε το pacing  του παιχνιδιου,ενω αγωνιουσες για να μαθεις τι θα γινει στην συνεχεια της πλοκης

Τα interiors θυμιζαν πολυ Dead Space,ενω τα exteriors πηραν λιγο vibe απο Bioshock πραγμα πολυ καλο!

9/10 απο μενα,ειναι must play

• Like 2

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια το παιχνιδι ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ.Δεν το χω τελειωσει ακομα αλλα πρεπει να μαι προς το τελος.

Παιχνιδαρα τι να λεμε.Ατμοσφαιρα τρομερη,ιστορια τρομερη,νιωθεις τον τρομο.

Τετοια παιχνιδαρα δεν πρεπει να την χασετε.

• Like 3

Παιδια το παιχνιδι ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ.Δεν το χω τελειωσει ακομα αλλα πρεπει να μαι προς το τελος.

Παιχνιδαρα τι να λεμε.Ατμοσφαιρα τρομερη,ιστορια τρομερη,νιωθεις τον τρομο.

Τετοια παιχνιδαρα δεν πρεπει να την χασετε.

Έτσι..Η Frictional συνεχίζει να βγάζει πολύ καλά παιχνίδια που μόνο απαρατήρητα δε περνάνε.Μπράβο τους.

Πρώτο playthrough 7 ώρες (σαν να τελείωσε γρήγορα είπα μέσα μου). Δεύτερο playthrough 13 ώρες!

Ε, μέχρι και την τελευταία πέτρα σήκωσα. 

Πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω φάει τέτοιο κόλλημα με παιχνίδι ξανά, και έχω παίξει πολλά...Τι να πεί κανείς, αριστούργημα.

Χίλια ευχαριστώ στην ftictional γιαυτή την εμπειρία.

Και για όσους/ες  ψάχνουν το κάτι τις παραπάνω απο θέμα ιστορίας μπορείτε να πάτε στο επίσημο σαιτ του ΣΟΜΑ 

και να διαβάσετε τις εξτρά ιστορίες που αναφέρει για κάποιους απο τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Επίσης έχει κυκλοφορήσει μια μίνι-σειρά απο το επίσημο κανάλι της frictional games η οποία αφηγείται ένα κομμάτι της ιστορίας του ΣΟΜΑ.

• Like 4

Το συγκεκριμένο παιχνιδι αξίζει πολλά....ειναι πραγματικά υπέροχο... τα τεχνικά θεματάκια του τα έχει παντως...οχι ενοχλητικά αλλά τα έχει....μερικές φορές αργεί να δείξει τα textures...εκείνο που μου άρεσε ειναι ο σχεδιασμός του...ουτε τεράστια επίπεδα ουτε μικρά...ακριβώς όπως έπρεπε...επισης οι γρίφοι του ειναι αρκετά εύκολοι...αυτό εμένα μου άρεσε γιατι ένιωσα οτι δόθηκε μεγάλο βάρος στην ιστορία...εντυπωσιακές ειναι οι λεπτομέρειες που υπάρχουν γύρω σου παντού....χαζεύοντας εγραψα 15 ώρες για να το τερματίσω...όσοι δεν το έχετε αγοράσει πάρτε το και ετοιμαστείτε να ζησετε μια φοβερή εμπειρία...αυτα...

Φοβερό παιχνίδι, επίσημα έχει τη θέση του στη λίστα των top παιχνιδιών του είδους του για εμένα.

Θα συμφωνήσω, όπως ανέφεραν και προηγουμένως τα παιδιά για την ατμόσφαιρα, την πλοκή και γενικώς το feeling του παιχνιδιού είναι εξαιρετικό. Τα επίπεδα πολύ λεπτομερώς σχεδιασμένα, όμορφα γραφικά ( αν και δεν έλειπαν κάποια μικρά bug, όπως μερικές φορές αργούσε να φορτώσει κάποια textures ειδικά στις πρώτες μέρες του release, συνάντησα και κάποια λίγο ενοχλητικά frame drops, πάντως με vsync έπαιζα άνετα και πάρα πολύ ομαλά ), άριστη ιστορία που σε συνδυασμό με το πολύ καλό voice acting σε βάζει να σκεφτείς πολλά πράγματα γύρω από τον άνθρωπο, την τεχνολογία, το μέλλον του πλανήτη, τη θρησκεία κλπ.

Γενικώς ένα παιχνίδι που κόλλησα σχεδόν 2 μέρες παίζοντας ασταμάτητα μέχρι τον τερματισμό του, με μερικά διαλείμματα βεβαίως βεβαίως :P

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...