Προς το περιεχόμενο

Soma

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα να κολλήσω έτσι με παιχνίδι καιρό ! Παιχνιδάρα, είμαι 2 ώρες περίπου πριν το τέλος. Με 770 καρφωτά 60 fps με τα πάντα φουλ , και vsync παει smooth ( γενικώς αποφεύγω το vsync αλλά εδώ δίνει ωραία αίσθηση ) , κάνει κάτι ανεβοκατεβάσματα απότομα και πέφτει και στα 25 frames και ξανανεβαίνει. 

Φοβερή η ιστορία μέχρι τώρα, πολύ ομορφη ατμόσφαιρα...

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυριως πριν τα autosave μπορει να κανει τα ανεβοκατεβασματα που λες Σπυρο. Και σε πολυ λιγα σημεια βλεπω οτι αδικαιολογητα παει στα 51-52 και ξαναανεβαινει. Κατα τ'αλλα το παιχνιδακι μετρησε!

• Like 1
Δημοσ.

Παιχνιδάρα και δεν έχω παίξει τπτ απο τα προηγούμενα της Frictional γιατί δεν τα πάω τα horror, κακά. Το Soma το άρχισα στις 12 το βράδυ και μετά απο 2 ώρες το έκλεισα. μετά απο 2 διαδοχικά session σε 2 μέρες τερμάτισα. 

Ατμόσφαιρα, σενάριο και gameplay. Παιχνιδάρα.

Δημοσ.

Το τερμάτισα, πολύ καλό. Γραμμικό μέχρι αηδίας όμως, δηλαδή δεν γίνεται με τίποτα να ακολουθήσεις λάθος πορεία και φυσικά δεν έχει νόημα να ψάχνεις τριγύρω αφού δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο να χαζολογάς παίζοντας με τα διάφορα αντικείμενα. Ατμοσφαιρικό, καλή υπόθεση και ενδιαφέρον τέλος. Επίσης, το AI του το βρήκα πολύ έξυπνο. Θα μπορούσαν να το κάνουν να τρέχει και λίγο καλύτερα, σε μερικά σημεία υπάρχει αισθητή πτώση των frames που για το οπτικό του αποτέλεσμα δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Δημοσ.

Παιχνιδάρα και δεν έχω παίξει τπτ απο τα προηγούμενα της Frictional γιατί δεν τα πάω τα horror, κακά. Το Soma το άρχισα στις 12 το βράδυ και μετά απο 2 ώρες το έκλεισα. μετά απο 2 διαδοχικά session σε 2 μέρες τερμάτισα. 

Ατμόσφαιρα, σενάριο και gameplay. Παιχνιδάρα.

Παίξε τα...

Δημοσ.

Μου άρεσε αρκετά δεν ξετρελάθηκα κιόλας νομίζω πως έχει πάρει στοιχεία 1oν απο bioshock 1 (rapture atmosphere και Big dady's artificial intelligence ) και 2oν απο Alien Isolation τουλάχιστον αυτήν την αίσθηση έδωσε σε μένα.

• Like 2
Δημοσ.

Μου άρεσε αρκετά δεν ξετρελάθηκα κιόλας νομίζω πως έχει πάρει στοιχεία 1oν απο bioshock 1 (rapture atmosphere και Big dady's artificial intelligence ) και 2oν απο Alien Isolation τουλάχιστον αυτήν την αίσθηση έδωσε σε μένα.

Η αληθεια ειναι οτι οσον αφορα την ατμοσφαιρα, σκεφτηκα ακριβως το ιδιο με σενα! 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το λες και walking simulator. Δεν είναι σαν το Ethan Carter ας πούμε.

Ούτε το Ethan Carter το λες "walking simulator". Βασικά, μπορώ να δω πολλές ομοιότητες του Soma με το Ethan Carter.
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Φαίνεται για web series, με υπόθεση στον κόσμο του Soma - οι ηθοποιοί είναι ίδιοι με αυτούς που είχαν στα teasers (και στο section Files του επίσημου site). Πιθανόν η σειρά να περιέχει τις σκηνές των teasers. 

Θα ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια.

Frictional Games and Imago Films have released Transmission #1, the first episode in a live-action series inspired by its psychological horror game SOMA.

Πηγή του quote: http://www.gamewatcher.com/news/2015-28-09-first-episode-of-soma-inspired-live-action-series-released

• Like 1
Δημοσ.

Είχα να κολλήσω έτσι με παιχνίδι καιρό ! Παιχνιδάρα, είμαι 2 ώρες περίπου πριν το τέλος. Με 770 καρφωτά 60 fps με τα πάντα φουλ , και vsync παει smooth ( γενικώς αποφεύγω το vsync αλλά εδώ δίνει ωραία αίσθηση ) , κάνει κάτι ανεβοκατεβάσματα απότομα και πέφτει και στα 25 frames και ξανανεβαίνει. 

Φοβερή η ιστορία μέχρι τώρα, πολύ ομορφη ατμόσφαιρα...

Μία από τα ίδια! Στα 2Κ το τρέχω και πάει σφαίρα, τα γραφικά του είναι πολύ όμορφα και η ιστορία με έχει κολλήσει!

Όταν το ξεκίνησα προσπαθούσα να σκεφτώ τι μου θυμίζει... Είχε κολλήσει το μυαλό μου στο Half Life, όταν όμως έκλεισα το session μετά από κανά 2ωρο, κατέληξα οτι μου θυμίζει αρκετά Bioshock, όχι τόσο το gameplay, αλλά στην ατμόσφαιρα και στο setting.

Δημοσ.

Πάντως οι δημιουργoί είναι fan των Ελληνικών λέξεων, αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που παίζουν το παιχνίδι ξέρουν ότι το SOMA είναι Ελληνική λέξη όπως και τα γράμματα που έχει στους τομείς (Theta (θ), Phi (φ) κλπ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...