Tobajara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτός από το φόβο θα μας πιάσει κατούρημα και για άλλο λόγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιο φαινεται! Να ρωτησω κατι εσεις που εχετε παιξει το παιχνιδι παιζει καλα; Γιατι εχω διαβασει καπου πως κανει καποια μικρα κολληματακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το βάλω σήμερα και θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω παίξει κάνα 4ωρο.Πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά λίγο κυνηγητό μέχρι τώρα. Για τα κολλήματα έχεις δίκιο. Πολύ stuttering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επαιξα ακομα ενα δυωρακι. Σπανια κολλαω με παιχνιδι. Απλα τρομερο. spoiler μεχρι ...τρενακι... πρωτο δυωρο περιπου Ειμαι στο τρενακι αμεσως μετα το βυθο. Οποιος εχει παρει χαμπαρι τι γινεται μεχρι αυτο το σημειο ας κανει μια σουμα μηπως και μου εχει ξεφυγει τιποτα απο το στορι μιας και μολις λιγο πριν το κλεισω ειδα οτι εχει και υποτιτλους...... Εχω τρελαθει με χρηση υπολογιστων, κωδικους κλπ. Μπορει για καποιους να ειναι απλα, εγω εχω τρελαθει μεχρι και με τον ηχο που κανει οταν πατας ενα λαθος κωδικο ή δε γινεται να λειτουργησει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 υπάρχε περίπτωση να βγει κάποιος nvidia driver η απλα το σύστημα μου δεν; ενω ξεκίνησε ωραια με σταθερό 60άρι,απο την ώρα που βγηκα στα νερά πέφτω στα 20 καρέ. ειτε με low,ειτε με High το ίδιο πράγμα η κάρτα μένει στο 60-80% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πολύ ωραιό game συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonkpils Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Από steam το πήρατε? Πως το καταφέρατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Έχουν ανοίξει τα πάντα dude μέχρι και το paysafe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τελικά κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιχνίδι,μαλλον απ τα πολλά alt-tab. οταν δεν εκανα καθόλου με πηγε νερό 60αρι εκτός μερικών περιπτώσεων. Ωραιο παιχνίδι,ναι,αλλα με νευριασε. Δεν ειναι ο φόβος είναι οτι το ΑΙ είτε ειναι τρομερά εξυπνο είτε εγώ χαζός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 για πείτε (σε spoiler box εννοείται) την υπόθεση δυστυχώς δεν προλαβαίνω να το παίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκετά καλό παιχνιδάκι με ενδιαφέρον και αγωνία, αλλά το performance του είναι λίγο για τα μπάζα. Βγήκε ήδη το πρώτο patch που λέει ότι διορθώνει το stuttering αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, κατά τα άλλα είναι κάτι το διαφορετικό σαν υπόθεση. Το μόνο που δεν μ' αρέσει είναι ότι πιάνεις σχεδόν όλα τα αντικείμενα χωρίς να υπάρχει ουσία απλά και μόνο για να λένε ότι υπάρχει αρκετή αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Να φανταστώ ούτε κατά διάνοια κάποιο είδος όπλου μέσα σε όλα έτσι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 That's the fun of it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το παιχνίδι αξίζει, είναι κάτι διαφορετικό, σε κρατάει σε αγωνία για το τι θα συμβεί(Καλά αυτό το έχουν τα περισσότερα αυτού του είδους) και έχεις και περιέργεια να δεις πως θα εξελιχτεί το πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα