Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι συχνα φευγεις απο το σπιτι/δουλεια κ εχεις ανοιχτα tabs που διαβαζες και θελεις να συνεχισεις να τα διαβασεις στο δρομο.

Γιατι ειναι βολικο να συγχρονιζουν τα passwords και τα bookmarks και στο κινητο σου.(αν δεν γινεται ουτε αυτο, εχει ακομα αρκετο δρομο)

Φυσικα δεν θελουμε να τρεχει το skype στο παρασκηνιο, γιατι ειναι ενεργοβορο και πολλες φορες αρκετα σπαστικο/ενοχλητικο.

Αλλα αν θελεις καποιος να σε καλεσει (οπως πχ σε καλει στον αριθμο του κινητου σου ή στο viber) για να κανετε video κληση, γινεται με καποια εφαρμογη οπως το hangout;

Μιλαω για το κινητο και χωρις να πρεπει να τρεχει στο παρασκηνιο η εφαρμογη. (να ειναι serivce που θα τρεχει)

Οπως ακριβως γινεται πχ με το viber που δεν χρειαζεται αν τρεχει στο παρασκηνιο για να σε κλεσει καποιος.

Υπαρχει κατι τετοιο για video κληση, οπως υπαρχει το hangout?

Δε μου έτυχε ποτε να φυγω και να θελω να συνεχισω το browsing στο κινητο!Ασε που στο σταθερο χρησιμοποιω ff και ie μονο!

Για bookmarks χρησιμοποιω το symbaloo.com για να εχω προσβαση σε ολους τους browsers και στα wp!

Και ολα τα windows μεχρι τωρα, κωδικο ενεργοποιησης θελουν... :X

Τι νομιζεις οτι συμφερει την ms (και που εχει αποδειξει πως να το κανει), να κρατησει τελειως κλειδωμενο το συστημα της (οπως η apple) και να παιξει στο 10-20%, η να το "αφησει ολιγον ξεκλειδωτο" και να παρει τρελα ποσοστα τα οποια θα τα εκμεταλλευτει με δεκαδες αλλους τροπους;

Της συμφερει,δεν της συμφερει,τα wp θελουν κωδικο ενεργοποιησης,ειτε μας αρεσει,ειτε οχι και δε καταφεραν να το σπασουν μεχρι τωρα,ουτε καταφεραν να περασουν wp σε android κινητο με το ιδιο hardware!

Εχω htc hd2(wm6.5) που τρεχει wp7.8,κατι ξερω περισσοτερο σπο σενα!

Δημοσ.

Δε μου έτυχε ποτε να φυγω και να θελω να συνεχισω το browsing στο κινητο!Ασε που στο σταθερο χρησιμοποιω ff και ie μονο!

Για bookmarks χρησιμοποιω το symbaloo.com για να εχω προσβαση σε ολους τους browsers και στα wp!

Και στο ξανα λεω,ο skype μπορει να σε καλεσει καποιος χωρις να τρεχει στο background στα windows8 και μ'αλλον στο επομενο update θα εφαρμοστει και στο wp8!

Οτι δεν ετυχε να θελεις να συνεχισεις εσυ το browsing, δεν σημαινει οτι δεν το θελει αρκετος κοσμος.

Αναφερεις μετα το symbaloo.com:

αλλη λοιπον μια υπηρεσια , αλλος ενας λογαριασμος, αλλος ενας "μπελας". Ασε που ειναι απιστευτα δυσχρηστο για να προσθεσεις κατι απο το κινητο.

Περιμενω να προτεινεις τωρα αλλη μια διαφορετικη υπηρεσια(και αλλος ενας λογαριασμος) για να κανει sync τα passwords σου στις συσκευες σου. 

Για το skype και το backround δεν γινεται στα windows phone για τα οποια μιλαμε και ειναι η ειδηση του thread.

Για αυτο ακριβως το εχεις κλειστο οπως ειπες.

---------------------------------------------

Απο οτι βλεπω για οτι δεν υπαρχει στις ελλειπεις υπηρεσιες της microsoft σε σχεση με τις υπηρεσιες της google,  θα λεμε ή δεν το χρειαζομαστε(πχ sync ανοιχτων tabs, sync passwords ) ή ανοιξε λογαριασμο στην ταδε υπηρεσια (πχ symbaloo)  ή καποια στιγμη θα γινει(skype στο backround).

Για sync to-do list και ευκολο(1-click) import calendar events αλλων σελιδων/προσωπων δεν εχουμε κατι ,ε ?

Kατα τα αλλα, υπερτερουν οι online υπηρεσιες της ms.....

Δημοσ.

Της συμφερει,δεν της συμφερει,τα wp θελουν κωδικο ενεργοποιησης,ειτε μας αρεσει,ειτε οχι!

Εχω htc hd2 που τρεχει wp7.8,κατι ξερω περισσοτερο σπο σενα!

Μα δε διαφωνησα σε τιποτε στο τι γινεται σημερα...

Απο την αρχη της κουβεντας μου, μιλησα για το μελλον των windows κινητων, και οχι το τωρα.

Για αυτο σου ειπα, καλα να ειμαστε, το νημα αυτο θα υπαρχει, ας δουμε σε ενα -δυο χρονια τι θα γινει, και τοτε μιλαμε παλι. Μπορει οντως ακομη τοτε να συνεχισουν να ζητουν κωδικο ενεργοποιησης, μπορει ομως απο την αλλη, τα activators να ξεπηδανε σαν τα μανιταρια.

Και ολα αυτα βεβαια τα βασιζω, οχι σε καποιο ευσεβη ποθο, android εχω και μου αρεσει πολυ το ολο συστημα, απλα το βασιζω, στο τι εχουμε μαθει μεχρι σημερα για τις οικονομικες πολιτικες της ms.

Δημοσ.

Οτι δεν ετυχε να θελεις να συνεχισεις εσυ το browsing, δεν σημαινει οτι δεν το θελει αρκετος κοσμος.

Αναφερεις μετα το symbaloo.com:

αλλη λοιπον μια υπηρεσια , αλλος ενας λογαριασμος, αλλος ενας μπελας.

Για το skype και το backround δεν γινεται στα windows phone για τα οποια μιλαμε και ειναι η ειδηση.

Για αυτο ακριβως το εχεις κλειστο οπως ειπες.

Κοιτα ειναι χρησιμο σε μερικες περιπτωσεις,αναγκαιο δεν ειναι ομως!

Γενικα αν θες να χρησιμοποιεις τις υπηρεσιες της google σου δινουν καποιες μικρες ευκολιες,απλα δε βλεπω οτι εχεις ΤΑ πλεονέκτηματα που προσπαθουν να πλασσαρουν!

Μα δε διαφωνησα σε τιποτε στο τι γινεται σημερα...

Απο την αρχη της κουβεντας μου, μιλησα για το μελλον των windows κινητων, και οχι το τωρα.

Για αυτο σου ειπα, καλα να ειμαστε, το νημα αυτο θα υπαρχει, ας δουμε σε ενα -δυο χρονια τι θα γινει, και τοτε μιλαμε παλι. Μπορει οντως ακομη τοτε να συνεχισουν να ζητουν κωδικο ενεργοποιησης, μπορει ομως απο την αλλη, τα activators να ξεπηδανε σαν τα μανιταρια.

Και ολα αυτα βεβαια τα βασιζω, οχι σε καποιο ευσεβη ποθο, android εχω και μου αρεσει πολυ το ολο συστημα, απλα το βασιζω, στο τι εχουμε μαθει μεχρι σημερα για τις οικονομικες πολιτικες της ms.

Το πιο απροβλευτο για το μελλον,λογισμικο ειναι τα wp!Ουτε η ms δε ξερει πως θα το αναπτυξει στο μελλον!

Ασε που υποψιαζομαι οτι σε μια φαση,ισως φυγουν τα wp και δουμε την RT στα κινητα!

Προς το παρον εχει πολλα θεματα που πρεπει να λυσουν και αν ανοιξει αυτη την περιοδο το λογισμικο,μαλλον περισσοτερα προβληματα θα προκαλέσει, παρα να βοηθησει στη βελτιωση του!

Απο οτι βλεπω για οτι δεν υπαρχει στις ελλειπεις υπηρεσιες της microsoft σε σχεση με τις υπηρεσιες της google,  θα λεμε ή δεν το χρειαζομαστε(πχ sync ανοιχτων tabs, sync passwords ) ή ανοιξε λογαριασμο στην ταδε υπηρεσια (πχ symbaloo)  ή καποια στιγμη θα γινει(skype στο backround).

Για sync to-do list και ευκολο(1-click) import calendar events αλλων σελιδων/προσωπων δεν εχουμε κατι ,ε ?

Kατα τα αλλα, υπερτερουν οι online υπηρεσιες της ms.....

Ρε haha το symbaloo το χρησιμοποιω τοσα χρονια πριν η google προσφερει αυτες τις δυνατοτητες!

Οσο για το skype και τα wp,μακαρι το προβλημα να ηταν το να μη τρεχει στο background!

Τα wp εχουν τοσα προβληματα και η ms σφυριζει κλεφτικα!

Εχει δωσει ολο το βαρος στα windows8 και στο xbox και εχουν αφήσει τα wp να αρμενιζουν μονα τους!

Και πιστεψε με ουτε οι υπηρεσιες της ms ειναι αναγκεες και ουτε ειναι πλήρης!

Δημοσ.

Ρε haha το symbaloo το χρησιμοποιω τοσα χρονια πριν η google προσφερει αυτες τις δυνατοτητες!

Οσο για το skype και τα wp,μακαρι το προβλημα να ηταν το να μη τρεχει στο background!

Οπως ειπα κ προηγουμενως, μιλαμε για τα windows phone και τις υπηρεσιες της ms σε σχεση με τις υπηρεσιες της google. 

Το ελλειπες(sync password? ) και δυσχρηστο symbaloo εσυ το εβαλες στην συζητηση  και ποσως ενδιαφερει ποσο καιρο το χρησιμοποιεις για να κανεις πραγματα που γινονται πολυ πιο ευκολα κ ολοκληρωμενα με chrome sync και δεν γινετια με τις υπηρεσιες της ms.

Δημοσ.

Οπως ειπα κ προηγουμενως, μιλαμε για τα windows phone και τις υπηρεσιες της ms σε σχεση με τις υπηρεσιες της google.

Το ελλειπες(sync password? ) και δυσχρηστο symbaloo εσυ το εβαλες στην συζητηση και ποσως ενδιαφερει ποσο καιρο το χρησιμοποιεις για να κανεις πραγματα που γινονται πολυ πιο ευκολα κ ολοκληρωμενα με chrome sync και δεν γινετια με τις υπηρεσιες της ms.

Δεν διαφωνω για τα wp,ειναι καιρο που λεω οτι τα εχει παρατημενα η ms!

Οσο για το symbaloo,μια χαρα βολικο ειναι και εχει τα bookmarks μου 3+χρονων!Οποταν τον καιρο που το ηθελα η google δεν ειχε κατι να μου προσφερει,γι'αυτο βολευτικα μ'αυτο που με κάλυπτε τοσα χρονια!

Τελος πάντων ο καθενας χρησιμοποιει οτι τον βολευει!

Δημοσ.

Ειναι νωρις ακομη. Μπολις μπουν δυνατα στο παιγνιδι οι κινεζοι τοτε θα δουμε τι θα γινει.

Εγώ λέω όταν εγκαταλείψει η Sumsung το Android και βγάλει δικό της mobile OS , τότε να δεις κλάμα .

Το Αndroid είναι σαν το φτερό στον άνεμο γιατί δεν έχει δικές του συσκευές και μη μου πεις για το Νexus , έχει ακόμη πολύ δρόμο. Εδώ χρειάζεται ισχυρό brand name για να πουλήσεις .

Γι αυτό η Microsoft εξαγόρασε την Nokia , γιατί έμαθε ότι η Sumsung θα βγάλει δικό της OS και θέλει να έχει την δική της συσκευή , ώστε να προλάβει .

Δημοσ.

Ως πρώην κάτοχος galaxy s4 και HTC one καθώς και άλλων 13 smartphones με android θα μου επιτρέψετε να σας πω με σιγουριά πως δεν μετανοιωσα ούτε μια στιγμή που πήγα σε Lumia 920.γνωμη μου πάντα. Το καθένα έχει την χάρη του αλλά δεν νομίζω να γυρισω σε android.

• Like 2
Δημοσ.

Ως πρώην κάτοχος galaxy s4 και HTC one καθώς και άλλων 13 smartphones με android θα μου επιτρέψετε να σας πω με σιγουριά πως δεν μετανοιωσα ούτε μια στιγμή που πήγα σε Lumia 920.γνωμη μου πάντα. Το καθένα έχει την χάρη του αλλά δεν νομίζω να γυρισω σε android.

αυτο ακριβώς μαν. Προσωπικά όλοι οι γνωστοι μου που τους έμαθα τα WP τα λάτρεψαν και πούλησαν τα andoid/iphone4s τους μέσω insomnia.
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες τέτοια διαβάζω και πάνω που ετοιμαζόμουν να πάω σε Sony Xperia Z1. Αλλά έχει android. 

Τελικά δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνω. Τι άποψη έχετε για το Lumia 1020; Το τσεκάρω και αυτό.  ;)

Δημοσ.

Εγώ λέω όταν εγκαταλείψει η Sumsung το Android και βγάλει δικό της mobile OS , τότε να δεις κλάμα .

Το Αndroid είναι σαν το φτερό στον άνεμο γιατί δεν έχει δικές του συσκευές και μη μου πεις για το Νexus , έχει ακόμη πολύ δρόμο. Εδώ χρειάζεται ισχυρό brand name για να πουλήσεις .

Γι αυτό η Microsoft εξαγόρασε την Nokia , γιατί έμαθε ότι η Sumsung θα βγάλει δικό της OS και θέλει να έχει την δική της συσκευή , ώστε να προλάβει .

Ξες πως δεν υπάρχει περίπτωση στο σύντομο μέλλον να γίνει αυτό; Όταν πουλάς ΤΟΣΕΣ συσκευές και βγάζεις λεφτά, αποκλείεται να τα αρνηθείς. Και όπως βλέπουμε, ο ανταγωνισμός βγάζει παραπλήσιες συσκευές, αν αρχίσει να διορθώνει τα ελλατώματα του και με διαφημίσεις, εύκολα ανταγωνίζεται. 

Δημοσ.

Νομίζω ότι θα πρέπει να το κοιτάξω πιο σοβαρά. Θα πάω να το δω από κοντά σε κανένα μαγαζί, να το πιάσω και στο χέρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φεύγω από το οικοσύστημα της Apple που είμαι τώρα με το iPhone4.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...