Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση....μπορεί κάποιος να αλλάξει χωρα στο Gmail του για να έχει το όχι το ελληνικό marketplace αλλά κάποιο άλλο ? Ας πούμε πχ αμερικανικό. Όπως έχω έχω κάνει στο Microsoft account μου που έχω στο lumia.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@tetra

"Δυστυχώς δεν είναι εύκολο. Ακόμα και να θές (που πολλοί δεν θέλουμε) να φύγεις απο την Google. Παράδειγμα;

Google search > Bing

Google Gmail > Outlook (έστω και με διαφημίσεις)

Google Maps > Bing Maps

Google Plus >>>>>>>> Facebook

Youtube > all

Προσωπικές εκτιμήσεις βέβαια οπότε"

Το Bing έχει βελτιωθεί και αν φτιάξεις τις ρυθμίσεις ειναι τέλειο. Και που να δεις την νέα έκδοση.

το Gmail τι παραπάνω έχει από το outlook? Ειδικά τώρα που το,Skype θα ενσωματωθεί σε αυτο.

google maps? Really? Ούτε καν offline δεν μπορούν να λειτουργήσουν με turn by turn κ voice commands.

YouTube? Αν το πάμε στα κινητά myTube, MetroTube, primetube ειναι καλύτερα. Αν μιλάς για εναλλακτική του YouTube δεν υπάρχει (είναι το Vimeo και μερικα αλλα,αλλα δεν υπάρχει υποστήριξη δυστυχώς) και γω μπαίνω στο tube απλα δεν κάνω comments γτ δεν θέλω κανένα ηλίθιο g+

Δημοσ.

Μια ερώτηση....μπορεί κάποιος να αλλάξει χωρα στο Gmail του για να έχει το όχι το ελληνικό marketplace αλλά κάποιο άλλο ? Ας πούμε πχ αμερικανικό. Όπως έχω έχω κάνει στο Microsoft account μου που έχω στο lumia.

το google play γενικα δεν εχει πολλους περιορισμους.

αν δεν βρεις την εφαρμογη που ψαχνεις στο market , ή δεν ειανι δαιθεσιμη για καποιο λογο την βρισκεις πολυ ευκολα στο ιντερνετ, την κατεβαζεις (εχει μορφη .apk) και την περνας

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός και σε άλλες κατηγορίες τιμών για το Android (το Ativ S π.χ, είναι πολύ προσιτό τηλέφωνο για τις δυνατότητες του). Κρατά και τη Google σε εγρήγορση.

Έχω Windows Phone. LG Optimus με Windows Phone 7.8 (από Vodafone σε πολύ καλή τιμή). Δε ξέρω πόσο βελτιωμένο είναι το Windows Phone 8, δε το έχω δοκιμάσει. Άμα θες ένα τηλέφωνο που λειτουργεί αξιόπιστα, δε κολλάει, είναι εύκολο στη χρήση του, τα windows phone είναι καλή επιλογή. + ότι κάποια μοντέλα της NOKIA προσφέρουν και πολύ καλό hardware. Αν θες όμως να σκαλίζεις, να έχεις ποικιλία εφαρμογών για να δοκιμάζεις κλπ, πάρε Android.

Το μεγάλο πρόβλημα της Microsoft είναι η αδιαφορία των developers να αναπτύξουν εφαρμογές για το windows phone: http://www.computerworld.com/s/article/9242708/Enterprises_like_making_Android_apps_losing_interest_in_Windows.

Η ποικιλία εφαρμογών του Android, που πλέον χτυπάει στα ίσια και το iOS, αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα του και η Microsoft ή πρέπει να πείσει τους developers να ασχοληθούν και με το δικό της λειτουργικό ή να αναπτύξει η ίδια αντίστοιχες εφαρμογές καλής ποιότητας.

μαν εχω 79 εφαρμογές χωρίς τα παιχνίδια σε ένα Lumia 620. Δεν μου έχει λείψει τίποτα από το αντροιντ. Ίσα ίσα που χαίρομαι που βλεπω λιγότερα αλλά ποιοτικότερα πράγματα. Και ασε που έχουμε και πολλές 3d party ενναλακτικές όπως πχ με το instagram. Ναι δεν λέω, θέλει περισσότερες εφαρμογές απλα για να έχει να ακουει ο κόσμος μεγσλο πόσο και να χαίρεται, λες και πρόκειται να κατεβάσει ολόκληρο το store ενός λογισμικού. Και επίσης οι devs εχουν αρχίσει και ξυπνάνε τελευταία και βγαζουνε apps the same time με IOS android.
  • Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είναι εύκολο. Ακόμα και να θές (που πολλοί δεν θέλουμε) να φύγεις απο την Google. Παράδειγμα;

Google search > Bing

Google Maps > Bing Maps

Youtube > all

Προσωπικές εκτιμήσεις βέβαια οπότε

Ειμαι εδω και 8+ μηνες,με χρηση σχεδον μονο με το nexus7!

Το μονο που χρησιμοποιω ειναι το YouTube(το gmail ειναι μονο για το google play,αν και μπορω να το απενεργοποιησω και αυτο-βλ. aptoide)!

Google search και bing search προσωπικα το ιδιο μου κανει,πλεων ακομη και στο android!Αλλα και παλι τον search engineer θα τον χρησιμοποιησεις σε ολες τις πλατφορμες,οποταν δεν τον θεωρω κομματι του οικοσυστηματος της google,αν δεν ενεργοποιησεις τον λογαργιασμο σου(gmail),που δε θα εκανα ποτε μου,γιατι δεν υπαρχει λογος να το κανω!

Email κλασσικα ο hotmail μονο απο το app της ms(outlook)!

Google map.Προσπαθω να σκεφτω ποσο χρησιμος ειναι ενα χαρτης χωρις offline δυνατοτητες???Μμμμ....τιποτα,ακομη!

Sygic-35$ εγκατεστημενο στο nexus7 και στο sgs3 της κοπελας μου και για το τηλεφωνο,nokia drive!

Google+.Ολοι οι φιλοι μου εχουν iphones και πολλοι γνωστοι θα τους βρω και θα τους μιλησω οταν τους δω μεσα στο facebook(μονο για chat)!Οποταν αχρησιμοποιητο και αυτο!

Εν κατακλειδι,ενας χρηστης που 8 ολοκληρους μηνες χρησιμοποιει μονο android συσκευη,πως γινεται να εχει αναγκη μονο μια υπηρεσια της google,το you tube και καποιος αλλος που χρησιμοποιει δυο ή τρια λογισμικα στην καθημερινοτητα του,να μη μπορει να απαλλαγεί απο την google?

Υ.Γ.Δεν ειμαι απο αυτους που αποφευγουν τις υπηρεσιες της google,για τους γνωστους λογους,γιατι απλα δε με νοιαζει αν η google ή η καθε google αλωνιζει στο μηχάνημα μου!:P

Απλα χρησιμοποιω μονο αυτα που εχω αναγκη και οχι οτι υπηρεσια μου ριξουν μπροστα μου!

Δημοσ.

Google map.Προσπαθω να σκεφτω ποσο χρησιμος ειναι ενα χαρτης χωρις offline δυνατοτητες???Μμμμ....τιποτα,ακομη!

Sygic-35$ εγκατεστημενο στο nexus7 και στο sgs3 της κοπελας μου και για το τηλεφωνο,nokia drive!

Συγνώμη κιόλας μπορεί  να κάνω λάθος αλλά... αυτό εδώ δεν είναι δωρεάν offline GPS Navigation?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator

Δεν έχω android -τώρα ψαχνόμαστε για συσκευή- απλά μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει ..

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας μπορεί να κάνω λάθος αλλά... αυτό εδώ δεν είναι δωρεάν offline GPS Navigation?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator

Δεν έχω android -τώρα ψαχνόμαστε για συσκευή- απλά μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει ..

Ναι και καλος(για free) μάλιστα(φυσικα η paid έκδοση του εχει πολυ καλυτερους και πιο ενημερομενους χαρτες),απλα με βολεψε πολυ περισσοτερο sygic και πήρα το ευροπαικο πακετο και το εχω σε δυο συσκευες,νομιζω μπορεις μεχρι 3 ή 5,δεν ειμαι σιγουρος!

Δε μιλαμε ομως για χαρτες γενικα στο android,αλλα για το google map της google!

• Like 1
Δημοσ.

Τα bookmarks, τα passwords και τα tabs που εχεις ανοιχτα στο desktop μπορεις να τα δεις στο κινητο αν δεν χρησιμοποιεις google υπηρεσιες;

(chrome sync)

Aντιστοιχη εφαρμογη του hangout (με αντιστοιχο πληθος user base) υπαρχει ωστε να κανεις ταχυτατο instant messaging μεταξυ pc και κινητου;

Video call με πολλαπλους χρηστες χωρις να χρειαζεται να τρεχει εφαρμογη στο παρασκηνιο(οχι δηλαδη σαν το skype, αλλα σαν το hangout);

(google hangout)

Ευχρηστο και πανευκολο import calendar events(πχ αυτο www.apergia.gr το κανεις import με ενα κλικ) στο προσωπικο σου calendar γινεται;

(google calendar)

Sync to-do list σε ολες τις συσκευες σου με τον ιδιο λογαριασμο που χρησιμοποιεις για την ενεργοποιηση του κινητου σου και των παραπανω υπηρεσιων γινεται;

(google keep)

Αυτοματη, χωρις να κανεις τιποτα, ενημερωση οτι εχει κινηση στο δρομο για την δουλεια σου γινεται; Χωρις καν να μπεις σε εφαρμογη χαρτων.

(google now που κανει χιλια αλλα πραγματα)

----------------------

Μπορει καποια απο αυτα να γινονται τωρα πια, αλλα μεχρι προσφατα δεν γινοντουσαν.

Δεν ειναι τυχαια η google ο βασιλιας των online services.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είναι εύκολο. Ακόμα και να θές (που πολλοί δεν θέλουμε) να φύγεις απο την Google. Παράδειγμα;

Google search > Bing

Google Maps > Bing Maps

Youtube > all

Προσωπικές εκτιμήσεις βέβαια οπότε

Google Search ΔΕΝ είναι καλύτερο απ'το Bing. Μόνο στα ελληνικά αποτελέσματα χωλένει...

Gmail ούτε καν δεν είναι καλύτερο απ'το Outlook.

Google Maps ούτε καν καλύτερο απ΄το Nokia Maps.

Google Plus αν δεν είχε τόσες τρύπες στην ιδιωτικότητα, θα είχε καλύτερο μέλλον (και το Facebook έχει τόσες αλλά τις "καλύπτει" πιο "επαγγελματικά")

Youtube +1 για desktop, αλλά πολλές εναλλακτικές (και πολύ καλύτερες) στο mobile κομμάτι.

Δημοσ.

"Aντιστοιχη εφαρμογη του hangout (με αντιστοιχο πληθος user base) υπαρχει ωστε να κανεις ταχυτατο im μεταξυ pc και κινητου;

Video call με πολλαπλους χρηστες χωρις να χρειαζεται να τρεχει εφαρμογη στο παρασκηνιο"

Ναι υπάρχει και λέγεται messenger, και τώρα θα αντικατασταθεί απο τo Skype που θα κάνει ότι τα hangouts.

Δημοσ.

Τα bookmarks, τα passwords και τα tabs που εχεις ανοιχτα στο desktop μπορεις να τα δεις στο κινητο αν δεν χρησιμοποιεις google υπηρεσιες;

Aντιστοιχη εφαρμογη του hangout (με αντιστοιχο πληθος user base) υπαρχει ωστε να κανεις ταχυτατο im μεταξυ pc και κινητου;

Video call με πολλαπλους χρηστες χωρις να χρειαζεται να τρεχει εφαρμογη στο παρασκηνιο(οχι δηλαδη σαν το skype, αλλα σαν το hangout);

Πιστευεις οτι τα χρειαζομαι?

Γιατι να βλεπω στο κινητο οτι εχω ανοιχτο στο σταθερο?Ή στο desktop θα δουλεύω ή στο smartphone/tablet!

Γιατι να τρεχει το skype,οταν δε το χρησιμοποιω?Οποιος με ψαχνει μου γραφει στο facebook και μπαινω στο skype να μιλησω!

Αν τα χρειαζομουνα πραγματικα αυτα,να εισαι σιγουρος οτι θα τα χρησιμοποιουσα!

Αυτο που θελω να πω,ειναι οτι ειμαι τοσο καιρο μονο στο οικοσυστημα της google και δεν ειμαι καθολου εξαρτημενος απ'αυτη και τις υπηρεσιες της!Αυτο ισως να βοηθα και η ελευθερια που σου δινει το android,σε σχεση με καποιες αλλες πλατφορμες!

Δημοσ.

Ναι υπάρχει και λέγεται messenger, και τώρα θα αντικατασταθεί απο τo Skype που θα κάνει ότι τα hangouts.

Μπορεις να κανεις video call με αυτην την εφαρμογη;

Χωρις να τρεχει στο παρασκηνιο ;

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις video call με αυτην την εφαρμογη;

Χωρις να τρεχει στο παρασκηνιο ;

Μπορεις με το skype στα windows8&RT!
Δημοσ.

Πιστευεις οτι τα χρειαζομαι?

Γιατι να βλεπω στο κινητο οτι εχω ανοιχτο στο σταθερο?Ή στο desktop θα δουλεύω ή στο smartphone/tablet!

Γιατι να τρεχει το skype,οταν δε το χρησιμοποιω?Οποιος με ψαχνει μου γραφει στο facebook και μπαινω στο skype να μιλησω!

Γιατι συχνα φευγεις απο το σπιτι/δουλεια κ εχεις ανοιχτα tabs που διαβαζες και θελεις να συνεχισεις να τα διαβασεις στο δρομο. Με chrome sync απλα βλεπεις τι εχεις ανοιχτα σε καθε συσκευη σου και συνεχιζεις το διαβασμα.

Φυσικα δεν θελουμε να τρεχει το skype στο παρασκηνιο, γιατι ειναι ενεργοβορο και πολλες φορες αρκετα σπαστικο/ενοχλητικο.(για αυτο και εσυ δεν το εχεις να τρεχει ολη την ωρα)

Αλλα αν θελεις καποιος να σε καλεσει (οπως πχ σε καλει στον αριθμο του κινητου σου ή στο viber) για να κανετε video κληση, γινεται με καποια εφαρμογη οπως το hangout;

Εσυ μεχρι στιγμης περιγραφεις κατι αρκετα μπελαλιδικο:

σου στελνεις καποιος κατι σε μια εφαρμογη(facebook), βγαινεις απο αυτην, ανοιγεις αλλη(skype) και περιμενεις να σε καλεσει ή τον καλεις.

Δεν ειναι απειρως πιο ευχρηστο να γινοταν αυτο απο μια εφαρμογη;

Γινεται και ονομαζεται google hangout. Απο την ιδια εφαρμογη που σου γραφει καποιος(που μπορει να σου γραφει απο desktop ή κινητο ή tablet), μπορει να σε καλεσει για videoκληση.

Επισης εχει το πλεονεκτημα τις videoκλησης με 3+ ατομα, που δεν γινεται δωρεαν στο skype.

Μιλαω για το κινητο(windows phone) και χωρις να πρεπει να τρεχει στο παρασκηνιο η εφαρμογη. (να ειναι service που θα τρεχει, οχι σαν το skype που πρεπει να τρεχει στο παρασκηνιο κ ειναι ενεργοβορο)

Οπως ακριβως γινεται πχ με το viber που δεν χρειαζεται αν τρεχει στο παρασκηνιο για να σε καλεσει καποιος.

Υπαρχει κατι τετοιο για video κληση, οπως υπαρχει το hangout?

Δημοσ.

Γιατι χρειαζεσαι κωδικο ενεργοποιησεις των wp!

Το μοναδικο κινητο που τρεχει dualboot,δλδ το htc hd2 τρεχει wp7-7.8 με τις "ευλογιες" της ms!

Και ολα τα windows μεχρι τωρα, κωδικο ενεργοποιησης θελουν...  :X

Τι νομιζεις οτι συμφερει την ms (και που εχει αποδειξει πως να το κανει), να κρατησει τελειως κλειδωμενο το συστημα της (οπως η apple) και να παιξει στο 10-20%, η να το "αφησει ολιγον ξεκλειδωτο" και να παρει τρελα ποσοστα τα οποια θα τα εκμεταλλευτει με δεκαδες αλλους τροπους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...