Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Πηγα να ανοιξω το pc και μαλλον κατι καηκε..κατι μυριζε και δεν ανοιγει η οθονη

Αλλαξα θερμοαγωγιμη παστα σε cpu/gpu

δοκιμασα στην on board θυρα να βαλω το καλωδιο της οθονης παλι τιποτα

εβγαλα/εβαλα την μπαταρια

δοκιμασα σε αλλη οθονη

εβαλα/εβγαλα καρτα γραφικων και ραμ

core 2 quad

g31-m7

Kingston ram

nvidia geforce 9600

Δημοσ.

τροφοδοτικο για αρχη, αυτο μαλον μυρισε για βαλε ενα αλλο αν δεις τι θα κανει

μα το pc ανοιγει κανονικα..δινει ρευμα δηλαδη

μα το pc ανοιγει κανονικα..δινει ρευμα δηλαδη

μολις δοκιμασα και αλλο τροφοδοτικο..τιποτα..τσεκαρα λιγο πυκνωτες και ενας μου φαινεται λιγο φουσκωμενος..παιζει να ειναι μητρικη? ή κανας cpu?

δοκιμασα και αλλον επεξεργαστη..τιποτα

λετε να φταιει η μητρικη?

Δημοσ.

εμένα μια μέρα μου κάηκε και κόπηκε (αλλά δεν έδειχνε ότι είχε κοπεί) το καλώδιο που συνδέει οθόνη με ρεύμα (μέρα με κεραυνούς και βροχές όπως είχε και χτές) κι εγώ στην αρχή κοίταζα για τροφοδοτικό κλπ για να δω τι μύριζε. για δες λίγο το καλώδιο της οθόνης σου και γενικά τα καλώδια σου. πριν δοκιμάσεις αλλαγές και χαλάσεις και τίποτα άλλο (όπως εγώ που χάλασα το σκληρό μου εκείνη τη μέρα) κοίτα αυτό που σου είπα και δες λίγο αν παίρνει ρεύμα η οθόνη βάλτη στη πρίζα μόνη της αν και νομίζω θα σου χάλασε κανα καλώδιο σαν κι εμένα.

Δημοσ.

εμένα μια μέρα μου κάηκε και κόπηκε (αλλά δεν έδειχνε ότι είχε κοπεί) το καλώδιο που συνδέει οθόνη με ρεύμα (μέρα με κεραυνούς και βροχές όπως είχε και χτές) κι εγώ στην αρχή κοίταζα για τροφοδοτικό κλπ για να δω τι μύριζε. για δες λίγο το καλώδιο της οθόνης σου και γενικά τα καλώδια σου. πριν δοκιμάσεις αλλαγές και χαλάσεις και τίποτα άλλο (όπως εγώ που χάλασα το σκληρό μου εκείνη τη μέρα) κοίτα αυτό που σου είπα και δες λίγο αν παίρνει ρεύμα η οθόνη βάλτη στη πρίζα μόνη της αν και νομίζω θα σου χάλασε κανα καλώδιο σαν κι εμένα.

ρευμα η οθονη παιρνει..αλλα δεν βγαζει ουτε "no signal" οταν την συνδεω με το Pc

Δημοσ.

Βασικά αφου ειπες οτι σου φαίνεται ενας πυκνωτής φουσκομένος ξεκινάμε απο εκει , βγάλε μια φωτογραφία αν μπορεις να τσεκάρουμε

Δημοσ.

Και να ειναι φουσκομένος ο αριστερά , οποτε λοιπον αν δεν ξέρεις να τον βγάλεις μονος σου με ενα κολλητήριο ειτε το πας σε καποιο φίλο η γνωστό να στο βγάλει (ειναι αρκετά εύκολο) και πας μετα σε ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά και αγοράζεις εναν αλλον (γύρω στα 0.20 λεπτά νομιζω έχει) , ειτε το πας κατευθείαν σε μαγαζί με ηλεκτρονικά να στον βγάλουν και σου βάλουν αλλον ίδιο

Δημοσ.

Αλλαγη και αυτος και ο διπλα οπωσδηποτε.Ισως ομως να μην ειναι αυτο καθεαυτου το προβλημα

ή 1000μF ή 820 πρεπει να ειναι

Δημοσ.

ειναι 2 οι πυκνωτες οι φουσκωμενοι..στην καθε φωτογραφια απο 1 διαφορετικος πυκνωτης ..τεσπα θα κοιταξω τι μπορω να κανω..σας ευχαριστω

Δημοσ.

πές και τι έγινε τελικά.

έτσι για την ιστορία.

δεν εχω αλλαξει ακομα πυκνωτες αλλα δοκιμασα αλλη μητρικη και δουλεψε..που σημαινει οτι σιγουρα εφταιγε η μητρικη

μολις αλλαξω και πυκνωτες θα σας πω αν δουλεψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...