Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας! Εχω το εξης προβλημα, πριν μερικες μερες ξεκινησε να κανει κατι κολληματα ο φορητος μου (GTX 280M), πιο συγκεκριμενα αναβοσβηνε η οθονη και μου πεταγε αυτο το μηνυμα:

post-70512-0-54647200-1380629307_thumb.png

Εκανα update στους τελευταιους drivers αλλα το προβημα συνεχιζεται, που και που στα ξαφνικα μαυριζει η οθονη και βγαζει το ιδιο μηνυμα και μετα ολα καλα με τον υπολογιστη. Κατι αλλο που κανει ειναι οτι κολαει τελειως το λειτουργικο για μερικα κλασματα του δευτερολεπτο και μετα ξεκολαει. (ειναι πιο εμφανες οταν βλεπω ταινια που κολαει η ταινια, στη μουσικη η οταν κουναω το ποντικι κολαει και ξεκολαει μετα), αλλες φορες ξεκολαει αμεσως αλλες φορες θελει 1-2 δευτερολεπτα.

Επισης μεσω του everest βλεπω θερμοκρασιες και δεν ειναι διαφορετικες με σχεση πιο παλια (GPU σε idle περιπου 57, σε full load ανεβαινει πανω απο 85). Σε everest το μοναδικο που ειναι αυξημενο με σχεση πιο παλια ειναι το PCH που σε idle ειναι περιπου 80 ενω σε full load το εχω δει πανω απο 100. Απλα να αναφερω οτι τελευταια φορα που ειχα αλλαξει παστα (arctic silver 5) ηταν περιπου πριν 10 μηνες.

Καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω; Μπορω καπως να διαχωρισω το προβλημα στο αν ειναι software η hardware;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...