Προς το περιεχόμενο

oc phenom ii 965 black edition

vampirion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δουλεψε τον στα 3.8 οπως εισαι και cpu_nb 2400 και δες πως συμπεριφερεται.εαν ειναι σταθερος και τετοια.και το ρευμα να το μετρας οταν εχει φορτιο ο επεξεργαστης.οχι σε idle.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σε φορτιο τα ειδα τα βολτ, πανω απο 1.41 δεν πανε, ως τωρα τον εχω στα 3,8 κ δειχνει σταθερος να ανεβασω κι αλλο τον πολλαπλασιαστη? τωρα ειναι στα 19

Ωρε Vampirion που πας για Oc με την στοκ ψυκτρα?? Πανε παρε μια αεροψυκτρα των 30€ ,να σταματησει η φασαρια και να εχεις πολυ καλυτερες θερμοκρασιες..

Εκανες καλη επιλογη με την ψυχτρα.δεν μου λες,το cpu_nb που λεμε,το ανεβασες η μπα....

εχεις δει τιποτα διαφορες στις επιδοσεις του συστηματος με το Overclocking?

Εκανες καλη επιλογη με την ψυχτρα.δεν μου λες,το cpu_nb που λεμε,το ανεβασες η μπα....

εχεις δει τιποτα διαφορες στις επιδοσεις του συστηματος με το Overclocking?

το ανεβασα στα 2400 οπως ειπες...το συστηματακι παει λιιιγο καλυτερα νομιζω, οχι τρελλα πραματα καμμια 4-5 fps σε wow ας πουμε, ελπιζω με το που βαλω τη νεα ψυκτρα κ πεσουνε οι θερμοκρασιες αν μπορεσω να το παω λιγο πιο πανω κ να δω μια καποια ουσιαστικη διαφορα

νομιζω ναι αλλα φοβαμαι να τα πειραξω τα ρευματα,με μπερδευουν οι τιμες κ δε ξερω ποσο πρεπει να δωσω το πειραξα χτες το coreV κ Failare η μητρικη, απενεργοποιηθηκε ενας πυρηνας,ευτυχως βεβαια δεν επαθα ζημια 

κοιταξε,στο ειπα και πιο πριν.εαν δεν κατανοησεις το bios σου και το τι κανει η καθε επιλογη και το ποιες επιλογες εχεις,δεν θα κανουμε καλυτερη δουλεια απο αυτη που εχουμε κανει τωρα.που εκανες βασικα.

σημερα εβαλα τη νεα ψυκτρα κ μπορω να πω υσηχασε το κεφαλι μου :-D  οι θερμοκρασιες επισης πεσανε 20 βαθμους κ ειναι σταθερα στους 40 τωρα νομιζω πως μπορω να κλοκαρω λιγο ακομα τωρα που ψυχεται καλυτερα η cpu, θα χρειαστω τη βοηθεια σας με τα ρευματα η αρχικη τιμη που βγαζει στο vcore ειναι 1.000000 πρεπει να παει 1.4 ή περισσοτερο για να ειναι σταθερος στα 3.9 με 4Ghz?

το με ποσο ρευμα θα ειναι σταθερος εξαρταται παντα απο το κομματι του επεξεργαστη που σου εχει πεσει.

για τα 4.0ghz μπορει να θελεις εσυ και 1.45.ενω για τα 3.9 μπορει να θελεις 1.39.μονο με δοκιμες θα καταλαβεις.

ξαναδωσω 1.40 ρευμα χειροκινητα ετσι οπως εισαι και δες ποσο ρευμα δινει η μητρικη σου Under load.

το εφτασα μεχρι 4 αλλα δεν ηταν πολυ σταθερο κ ζεστενοτανε κ η cpu λιγο παραπανω κ αποφασισα να το κατεβασω στα 3.9 με default ρευματα,  οσον αφορα τις μνημες τι γινεται? μου χει επιλογη να τις παω 1600 απο 1333 που ειναι τωρα..να τις βαλω η θα χω υπερθερμανση κ θα θελω ψυξη κ για  αυτες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...