Pansp32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δεν αντιστοιχεί σε κάθε χώρα και μία πόλη. Οι 10 πρώτες χώρες που γίνανε τα downloads. Οι 10 πρώτες πόλεις που γίνανε τα downloads. Ξεχωριστά υποσύνολα. Ναι το ξέρω. Απλά μου άρεσε η "αντιστοίχιση"..! 1
hayate13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καθλου περιεργο οταν μιλαμε για την ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρα που εχει βγει στην τηλεοραση.
hayate13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τέλειο φινάλε πάντως! Από το Dexter κλάσεις ανώτερο... Αν και ήθελα να δω τι απέγινε ο μαύρος χοντρός σωματοφύλακας... Αν περιμένει ακόμα σε εκείνο το σπίτι που τον αφήσανε 1
sta2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τέλειο φινάλε πάντως! Από το Dexter κλάσεις ανώτερο... Αν και ήθελα να δω τι απέγινε ο μαύρος χοντρός σωματοφύλακας... Αν περιμένει ακόμα σε εκείνο το σπίτι που τον αφήσανε Δε σου αρεσε το τελος του Dexter? Μου φανηκε βεβαια ιδιο με του House M.D. αλλα ηταν EPIC!!! Dexter>all
my1key2logs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 "Breaking Bad" , "Game of Thrones" και μ@λ@κίες. "Σουλειμάν" και "Η Πολυκατοικία" ....Γατάκια
kxs14 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 αντε και μου χει μέινει μόνο το 5ο season για να τελειωσω τη σειρά.. τωρα θα μπορούμε να το κατεβάσουμε όλο το πακετάκι
stavros88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δε σου αρεσε το τελος του Dexter? Μου φανηκε βεβαια ιδιο με του House M.D. αλλα ηταν EPIC!!! Dexter>all Αν τελειωνε σε 4-5 σαιζον και το Ντεξτερ(και φυσικα θα ειχαμε αλλο τελος) τοτε ισως να μπορουσε να θεωρηθει ισαξιο του Br Ba
sta2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Συνονοματε ειμαι ακομα στο 3ο επισοδειο 5ης σεζον για BrBa αλλα πραγματικα το Dexter με κερδισε πολυ περισσοτερο, ξερω πως ολοι θεωρουν καλυτερο το το πρωτο αλλα γουστα αυτα.Μονο απορησα που ειχε τοσο ιδιο τελος με του House MD
remalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά, βάλτε και κανένα spoiler όταν μιλάτε για τα φινάλε. Έλεος δλδ, διάβασα 2 ποστς και οριακά καταστράφηκε το breaking bad και σχεδόν τελείως το dexter.
sta2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Για το Dexter φιλε ρεμαλι δεν εκανα σποιλΑν σου εκανα σου δινω το δικαιωμα να με μηνυσεισ αληθεια λεω.Τωρα για BrBa δεν εκανα σιγουρα γιατι δε τοχω δει xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα