Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia L ταλαιπωρία

geokar16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Ευτυχής (..?) κάτοχος Sony Xperia L απ'τον Ιούνιο, το οποίο αντικατέστησε το φτωχό πλην τίμιο Xperia Sole μου. Μπαίνω στο θέμα.

Ενώ αρχικά όλα πήγαιναν καλά, τέλη Ιουλίου κι ενώ δεν είχα κλείσει καν δίμηνο μαζί του άρχισε να μου βγάζει ειδοποίηση οτι η εσωτερική μνήμη του κινητού εξαντλείται. Μου έλεγε μάλιστα πως χρησιμοποιούσα 1,6 GB μνήμης και 40-50 mB ήταν ελεύθερα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καν ενημέρωση των ήδη υπαρχουσών εφαρμογών μου. Όλα αυτά χωρίς να έχω φορτώσει ούτε στο ελάχιστο τη συσκευή (φωτό, τραγούδια κτλ τα είχα στην SD card).

Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο internet διαπιστώνω οτι πάρα πολλοί είχαν παρόμοιο θέμα με τη συσκευή, Και η Sony ούτε που ασχολήθηκε... Αποφασίζω λοιπόν να κάνω factory reset αφού αυτό προτεινόταν ως η καλύτερη προσωρινή λύση.

Η ειδοποίηση απ'το Notification bar φεύγει και λέω ''μάλλον ξεμπερδέψαμε''. Αμ δε. Μόλις πάω να φορτίσω τη συσκευή μετά από λίγη ώρα κλειδώνει η οθόνη σα να έχω βάλει κωδικό. Χωρίς να έχω κάνει ΤΙΠΟΤΑ.  Ούτε στο recovery mode κατάφερα να κάνω κάτι, ούτε forgot your password δεν εμφανίστηκε μετά από 5 αποτυχημένες απόπειρές μου.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί πραγματικά έχω ξενερώσει πολύ με το κινητό...

Υ.Γ. Επισυνάπτω και δυο φωτό απ'την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο για να πάρετε μια γεύση.

post-276442-0-87998500-1380626427_thumb.jpg

post-276442-0-06895000-1380626443_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις καποια αρχεια που τα χρειαζεσαι;

αν οχι θα σου ελεγα να δοκιμασεις μια επιδιορθωση λογισμικου μεσα απ το sony pc suite.

ανοιγεις την εφαρμογη και πας αναβαθμιση λογισμικου χωρις να εχεις συνδεσει το κινητο.Θα σου πει οτι δεν βρεθηκε συσκευη,πατας επιδιορθωση τηλεφωνου και ακολουθεις τη διαδικασια.

Οχι δε χρειάζομαι τίποτα, οτι σημαντικό το έχω μεταφέρει στην SD.

Το PC Suite διαφέρει απο PC Companion και Update Service? Γιατι το Companion οταν συνέδεσα το L μου ελεγε οτι για να γίνει η επιδιόρθωση πρέπει να μην είναι κλειδωμένη η οθόνη, ενώ το Update Service ουτε καν το αναγνώριζε.

Edit: Μολις είδα οτι μου έγραψες οτι ΔΕ χρειάζεται σύνδεση του κινητού οπότε θα το κατεβάσω και θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!

το Pc companion εννουσα,τα εχω ξεχασει. :-D

δοκιμασε με τον τροπο που σου ειπα,αλλωστε με κλειστη συσκευη θα γινει η επιδιορθωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...