damzRR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα, είμαι καινούργιος στο Insomnia και ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις μιας και που άκουσα εδώ είστε σπίρτα Αποφάσισα μετά από καιρό να φτιάξω ένα PC με ένα budget που έχω στα 2100 και έτσι πήρα τα έξεις (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)Κάρτα Γραφικών : EVGA GeForce GTX 780Μητρική : Άσους Maximus VI HeroΚουτί : Corsair 540 νομίζω λέγεται με high air flowCPU Cooler : Corsair h100iκαι τώρα την επομενη βδομάδα σκέφτομαι να πάω να αγοράσω τα έξεις για να τελειώσω το build μου...Ένα τροφοδοτικό 750wIntel i5 3670k που είναι στα 3.50 GHZ νομίζωx2 4GB Corsair Vengeance Ram στα 1600 MHzx2 250GB SSD Vertex 4 νομίζω λέγονται που έχουν 510write/500 readΑπλά όπως καταλάβατε δεν ξέρω και πολλά από PC, και για αυτό ήθελα να σας ρωτήσω.... το PC πολλοί μου λένε ότι είναι overkill τσάμπα λεφτά κλπ, αλλα θα το θέλω περισσότερο για streaming CoD Matches κλπ μιας και που τώρα μας περάσανε και οπτικές ίνες κλπ... κάτι επίσης άκουσα ότι τα αντικείμενα θα πρέπει να ταιριάζουνε μεταξύ τους ... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πάνω σε αυτό? δηλαδή νταξή ξέρω ότι το motherboard κουμπώνει πάνω στο κουτί και ότι η μητρική μου υποστηρίζει i5 αλλα τι διαφορα θα υπάρξει άμα πάρω haswell επεξεργαστή? είναι καλύτεροι? και επίσης αυτό το LGA1050 και LGΑ 1155 τι είναι?Ευχαριστώ και συγγνώμη ;p
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη αλλα θα δώσεις τοσα χρήματα και θα βάλεις i5 επεξεργαστή ? χτύπα και εναν i7 4770Κ (το Κ μπορεις να κανεις και overclock στο μελλον αν θελήσεις) που ειναι πολυ δυνατός για οτι θελήσεις παιχνίδια streaming κτλπ
TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Η μητρική σου είναι s1150 (s=socket=βάση του επεξεργαστή) οπότε παίρνει μόνο επεξεργαστές με τέτοια βάση, που είναι οι haswell,δεν μπορείς να βάλεις άλλον τύπο. Το lga απλοϊκά σημαίνει απλά ότι βγαίνει και αλλάζει ο επεξεργαστής,σε αντίθεση με νέες τεχνολογίες που βγαίνουν τώρα όπου ο επεξεργαστής θα είναι κολλημένος στην μητρική και δεν θα αλλάζει.
damzRR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το build THEELF και άλλοι σας φαίνεται καλο? Και επίσης το motherboard μου dld να του πάρω έναν i5/i7 με LGA 1150 έτσι?
TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη αλλα θα δώσεις τοσα χρήματα και θα βάλεις i5 επεξεργαστή ? χτύπα και εναν i7 4770Κ (το Κ μπορεις να κανεις και overclock στο μελλον αν θελήσεις) που ειναι πολυ δυνατός για οτι θελήσεις παιχνίδια streaming κτλπ Αφού τον θέλει για να γράφει π.χ. με το fraps και να το στέλνει όπως είναι στο νετ,έχει λογική ότι πάει σε ssd raid αντί για καλύτερο cpu,όχι ότι διαφωνώ στο ότι είναι κρίμα να μην βάλει και έναν i7.
damzRR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Επίσης για αυτόν εδώ τι έχετε να πείτε? θα είναι καλός? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.558417 Και έχει μεγάλη διαφορα από τον 4770k? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.558414 Το τροφοδοτικό στα 750w φοβάμαι λίγο, πιστεύετε ότι είναι αρκετό για αυτό το build με αυτήν την GPU,SSD,CPU,Motherboard? θα τα σηκώνει όλα αυτά μονο του?
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ο ίδιος επεξεργαστής ειναι χωρις το K που σημαίνει οτι δεν εχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή οσο αφορα το overclocking αλλα δεν αυτο μαλλον δεν πολυενδιαφέρει οποτε και αυτον μπορεις να παρεις ναι
damzRR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι προσωπικά δεν θέλω να τον πειράξω από overclock η κάτι, δεν θα με χάλαγε βεβαια να τον πάω 3.80 GHz από 3.50GHz που είναι από μονο του... το PC φυσικά δεν θα το δέσω εγώ η κάποιος και τα overclock δη θα τα πειράξω εγώ αλλα ένας φίλος του ξαδέρφου μου που έχει μαγαζί
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αν μπορείς να δώσεις τα λιγα παραπάνω που θέλει ο K θα πήγαινα σε αυτον αλλιως και ο αλλος ειναι μια χαρα αλλωστε στην ουσία ειναι ο ίδιος επεξεργαστής
TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εν τάξη,εδώ που τα λέμε από τον επεξεργαστή δεν θα δεις διαφορά στα παιχνίδια,ακόμα και να υπάρχει δεν θα την δεις,αφού την δουλειά την κάνει η κάρτα γραφικών. Απλά αν σου περισσεύουν και αφού στήνεις θηρίο....
damzRR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Έγινε σας ευχαριστώ παρα πολύ και τους δυο!Κάτι τελευταίο, τελικά με το τροφοδοτικό (750w) πιστεύετε ότι θα το σηκώνει το build?Το PC όντως θα είναι θηρίο, έχω και x2 UPS στο γραφείο μου εδώ και θα τα βάλω όλα επάνω σε περίπτωση που έχουμε και καμια διακοπή ;p
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρα ειναι το τροφοδοτικό δεν χρειάζεται κατι πιο δυνατό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα