zarzonis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, εδώ και μια εβδομάδα έχω στο νέο μου σπίτι vdsl γραμμή από Forthnet και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σήμερα παρέλαβα μια συσκευή τηλεφώνου που ήθελα. Το σπίτι έχει μια μόνο πρίζα και αναγκαστικά θα συνδεθεί στη ίδια με το ρούτερ με splitter. Βάζω το ρούτερ και το τηλέφωνο στο adsl φίλτρο που είχα και από εκεί στην πρίζα. Ενώ όλα δούλευαν κανονικά, η ταχύτητα του ίντερνετ έπεσε από τα 32mbps στα 15. Σε ταχύτητες adsl δηλαδή. Τι πρέπει να κάνω για να δουλεύει και το τηλέφωνο αλλά να έχω και τις ταχύτητες vdsl;
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 α.μηπως φταιει η συσκευη?δοκιμασες με αλλη?β,στο πριζακιενα ζευγαρι καλωδια ερχεται? γ.δοκιμασε με αλλο splitter.αν και κανονικα το splitter πρεπει να παιζει κανονικα και ας ειναι για adsl εν τουτοις ανεχεις αλλο δοκιμασε μηπως εχει καποιο θεμα η μηπως μια στο million ειναι για adsl over isdn to splitter.
zarzonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Η πρίζα δεν έχει πρόβλημα. Εσύ ο ίδιος την είχες δει και μου το είπες. Στην είχα στείλει με pm πριν μερικές μέρες για κάτι άλλο που συζητούσαμε. Το τηλέφωνο επίσης δεν φταίει αφού το αποσύνδεσα και συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Κάτι παίζει με το φίλτρο. Έχω ακόμα ένα ίδιο φίλτρο αλλά είναι χαλασμένο. Όταν το συνδέω, ενώ το line και το phone τα βρίσκει κανονικά, το ρούτερ δεν βρίσκει ποτέ dsl. Το έχω τσεκάρει και με το παλιό ρούτερ σε adsl που ήμουν. Τα φίλτρα τα είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια από eBay 1$ έκαστο. Το χαλασμένο που έχω, έχει και ένα χαρτάκι αλλά δεν λέει κάτι για isdn. Με περιορίζει σε ταχύτητες adsl κοντά στα όρια. Τώρα που έκανα ένα τεστ πάλι, έβγαλε 21 down και 0.7 up. Που σημαίνει ότι είναι adsl ταχύτητες. Δεν κάνει απλή πτώση δηλαδή.
chaplin1981 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ειχα το ιδιο προβλημα. Το splitter εχει θεμα.
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Η πρίζα δεν έχει πρόβλημα. Εσύ ο ίδιος την είχες δει και μου το είπες. Στην είχα στείλει με pm πριν μερικές μέρες για κάτι άλλο που συζητούσαμε. Το τηλέφωνο επίσης δεν φταίει αφού το αποσύνδεσα και συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Κάτι παίζει με το φίλτρο. Έχω ακόμα ένα ίδιο φίλτρο αλλά είναι χαλασμένο. Όταν το συνδέω, ενώ το line και το phone τα βρίσκει κανονικά, το ρούτερ δεν βρίσκει ποτέ dsl. Το έχω τσεκάρει και με το παλιό ρούτερ σε adsl που ήμουν. Τα φίλτρα τα είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια από eBay 1$ έκαστο. Το χαλασμένο που έχω, έχει και ένα χαρτάκι αλλά δεν λέει κάτι για isdn. Με περιορίζει σε ταχύτητες adsl κοντά στα όρια. Τώρα που έκανα ένα τεστ πάλι, έβγαλε 21 down και 0.7 up. Που σημαίνει ότι είναι adsl ταχύτητες. Δεν κάνει απλή πτώση δηλαδή. ελα ναι το θυμηθηκα οτι μου ειχες στειλει φωτο.1 ευρω spltter.οκ λογικο να μην παιζει.κατι αλλο δεν γινεται να φταιει παρα μονο το splitter.αν εχεις διακλαδωτη και φιλτρο δοκιμασε ετσι.και β.μεσα απο το μενου θα κοιτας ποσο συγχρονιζεις μεχρι να λυσουμε το θεμ ακαι οχι απο το speedtest.
zarzonis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Η πρίζα δεν έχει πρόβλημα. Εσύ ο ίδιος την είχες δει και μου το είπες. Στην είχα στείλει με pm πριν μερικές μέρες για κάτι άλλο που συζητούσαμε. Το τηλέφωνο επίσης δεν φταίει αφού το αποσύνδεσα και συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα. Κάτι παίζει με το φίλτρο. Έχω ακόμα ένα ίδιο φίλτρο αλλά είναι χαλασμένο. Όταν το συνδέω, ενώ το line και το phone τα βρίσκει κανονικά, το ρούτερ δεν βρίσκει ποτέ dsl. Το έχω τσεκάρει και με το παλιό ρούτερ σε adsl που ήμουν. Τα φίλτρα τα είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια από eBay 1$ έκαστο. Το χαλασμένο που έχω, έχει και ένα χαρτάκι αλλά δεν λέει κάτι για isdn. Με περιορίζει σε ταχύτητες adsl κοντά στα όρια. Τώρα που έκανα ένα τεστ πάλι, έβγαλε 21 down και 0.7 up. Που σημαίνει ότι είναι adsl ταχύτητες. Δεν κάνει απλή πτώση δηλαδή. ελα ναι το θυμηθηκα οτι μου ειχες στειλει φωτο.1 ευρω spltter.οκ λογικο να μην παιζει.κατι αλλο δεν γινεται να φταιει παρα μονο το splitter.αν εχεις διακλαδωτη και φιλτρο δοκιμασε ετσι.και β.μεσα απο το μενου θα κοιτας ποσο συγχρονιζεις μεχρι να λυσουμε το θεμ ακαι οχι απο το speedtest. Τις ταχύτητες τις επιβεβαιώνω κατεβάζοντας και ανεβάζοντας τα ίδια αρχεία. Διακλαδωτή εννοείς απλά κάτι σαν πολύπριζο; Αν ναι, έχω τέτοιο. Φίλτρο εννοείς το απλό αυτό που βάζουμε στα τηλέφωνα; Και από αυτό έχω αλλά είναι στη Λάρισα. Το φίλτρο αυτό θα το βάλω στο router ε; Αν δε δουλέψει ούτε έτσι, τι γίνεται;Sent from my iPhone using Insomnia <p>Ειχα το ιδιο προβλημα. Το splitter εχει θεμα.</p>Ποιο πήρες ακριβώς για να πάρω και εγώ; Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ποιο πήρες ακριβώς για να πάρω και εγώ; Sent from my iPhone using Insomnia για να παιξει το adsl Κτλ θελει δυο τροπους.η βαζεις splitter.η βαζεις διακλαδωτη απλο τηλεφωνικο απο ενα σε δυο.απο την μια μπαινει το φιλτρο και παει στο τηλ και απο την αλλη χωρις τιποτα βαζεις το ρουτερ.αν βαλεις το φιλτρο στον ρουτερ δεν θα παιξει το ιντερνετ. λογικα οτι spliiter και να παρεις που να μην κανει 2 ευρω θα παιξει.
zarzonis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πήγα σήμερα ξανά στο σπίτι και το δοκίμασα μόλις. Έβαλα ένα διακλαδωτή και ένα δανεικό φίλτρο για τηλέφωνο έτσι όπως μου είπες και δουλεύει κανονικά. Οπότε όντως το splitter έφταιγε. Άρα πάω για ένα καινούριο splitter. PSTN να είναι έτσι;
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πήγα σήμερα ξανά στο σπίτι και το δοκίμασα μόλις. Έβαλα ένα διακλαδωτή και ένα δανεικό φίλτρο για τηλέφωνο έτσι όπως μου είπες και δουλεύει κανονικά. Οπότε όντως το splitter έφταιγε. Άρα πάω για ένα καινούριο splitter. PSTN να είναι έτσι; επιτελους εκανες την δοκιμη.ζητωωωωωωωωω.χεχεχεχεχε.παρε απλα κανα νορμαλ splitter οχι ebay ενα ευρω splitter.
zarzonis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Έψαχνα στο ίντερνετ να αγοράσω κάποιο από εδώ Ελλάδα και πολλά έγραφαν isdn. Πήρα αυτό. http://www.ebw.gr/el/product/3669/ADSL-Annex-A-Splitter-PSTN-diachoristis-splitter-ADSL-gia-PSTN-ADSL-splitter-apo-mia-ti
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Έψαχνα στο ίντερνετ να αγοράσω κάποιο από εδώ Ελλάδα και πολλά έγραφαν isdn. Πήρα αυτό. http://www.ebw.gr/el/product/3669/ADSL-Annex-A-Splitter-PSTN-diachoristis-splitter-ADSL-gia-PSTN-ADSL-splitter-apo-mia-ti εχω δει τετοιο splitter απο την crypto.μαλλον εβαζε το ονομα της πανω και τα εδινε.επαιζε οκ.πιστευω οτι θα εισαι οκ.το εχω δει σε adsl οχι σε vdsl αλλα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα
zarzonis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα και ένα crypto αλλά στο line out είχε μανίσιο μικρό καλώδιο και έτσι όπως είναι η πρίζα, θα φαίνεται άσχημα. Οπότε πήρα αυτό το noname. Περιμένω τώρα να έρθει και ενημερώνω.
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα και ένα crypto αλλά στο line out είχε μανίσιο μικρό καλώδιο και έτσι όπως είναι η πρίζα, θα φαίνεται άσχημα. Οπότε πήρα αυτό το noname. Περιμένω τώρα να έρθει και ενημερώνω. συνηθως βολευουν αυτα που εχουν το Line ετοιμο.αλλα οκ αφου δεν σου κανει θα πρεπει να βαλεις εσυ καλωδιο τωρα.
zarzonis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σήμερα ήρθε και το καινούριο splitter και όλα καλά. Οι ταχύτητες είναι κανονικές. Μόνο που έστειλαν άλλο από αυτό που πόσταρα και έχει ενσωματωμένο καλώδιο. Οπότε με ανάγκασαν να κάνω έτσι την σύνδεση που φαίνονται καλώδια.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Σήμερα ήρθε και το καινούριο splitter και όλα καλά. Οι ταχύτητες είναι κανονικές. Μόνο που έστειλαν άλλο από αυτό που πόσταρα και έχει ενσωματωμένο καλώδιο. Οπότε με ανάγκασαν να κάνω έτσι την σύνδεση που φαίνονται καλώδια. και στο αλλο θα φαινοντουσαν καλωδια απλα θα μπορουσες να βαλεις μεγαλυτερο μηκος.το παλιο απογειωσε το απο το παραθυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα