Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή είναι, αυτή δεν έχεις και στην H80;

Εγώ τα βασικά settings τουλάχιστον δεν τα έχω στο Auto. Απλά απ' ότι φαίνεται ο δικός μου απαιτεί περισσότερη τάση απ' τον δικό σου.

Δημοσ.

Ναι αυτην εχω, αλλα την εχω και εδω και 1 χρονο, παιζει να θελει αλλαγμα, βεβαια την ειχα αγορασει πριν 2 χρονια παιζει να χαλασε ή δεν χαλαν αυτες??...Ταση εχεις δωσει manual ή το εχεις στο auto, γιατι παρολα αυτα ενω εχεις περισσοτερη ταση εχεις μικροτερες θερμοκρασιες...Επισης το TPD απο 95Watt που ειναι στο auto το εχεις ανεβασει?? Α και κατι αλλο, οταν βαζεις παστα ποια μεθοδο χρησιμοποιεις? Εγω βαζω στο κεντρο του cpu και μετα κουμπωνω την ψυκτρα...

Δημοσ.

Κι αυτές στεγνώνουν με τον καιρό, αλλά πιο δύσκολα από αυτές που συνοδεύουν τις ψύκτρες συνήθως.

Τάση εφαρμόζω χειροκίνητα. Κι εσύ θα έπρεπε να έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες από αυτές που έχεις.

Δεν έχω ανεβάσει το TDP.

Τη θερμοαγώγιμη συνήθως την απλώνω με μια κάρτα στην επιφάνεια του επεξεργαστή. Δύσκολα μπορεί να κάνει αυτό τη διαφορά πάντως.

Δημοσ.

Επειδη εχεις τις τασεις στο auto, για αυτο και σου ανεβαζει τοσο ψηλα θερμοκρασιες στα peek. 'Η βαλε καρφωτες, ή αν τις αφησεις auto κοψε offset mode.

κατι αλλο δες αν το μπλοκ σου παταει σωστα και καλα με σωστη παστα.

Δημοσ.

Τι εννοεις να κοψω το offset?? Επισης αν ειναι να τις βαλω χειροκινητες να βαλω ακριβως την ιδια ταση που μου δινει στο auto, δηλαδη τα 1.28Volt??

Δημοσ.

Απλα οπως το εχεις κανει ειναι ο μπακαλιστικος τροπος. Ξεκινα με 1.25v+ και 4.5Ghz και τρεξε prime95 να δεις πως συμπεριφερεται.

Δημοσ.

Οταν του βαλεις μια σταθερη ταση ειναι πιο χαμηλη απο αυτη που χρειαζεται οταν ειναι auto και το offset στο φερνει εκει που πρεπει, οταν ομως το χρειαζεσαι, για να μη "καις" συνεχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...