Προς το περιεχόμενο

ηχος

noobogadgetakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολη την παρεα...ρε μαγκες κατι εχω κανει λαθος...εχω μια τηλεοραση lg 3d..απο τις καινουριες...και ενω οταν βλεπω τηλεοραση η φωνη ακουγεται καλα οταν βαζω να παιξει το dvdplayer καποια ταινια η φωνες των ηθοποιων δεν ακουγονται καθολου..ακομα και στο μεγιστο οταν εχω την ενταση παλι δεν ειναι ικανοποιητικο..τι μπορει να εχω κανει? επισης να πω πως εχω συνδεσει στην τηλεοραση και το home cinema...μηπως φταιει κατι απο κει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έχεις homecinema ο ήχος λογικά βγαίνει από τα ηχεία του εκτός και αν το επιλέξεις εσύ αν βγει από τα ηχεία της τηλεόρασης.
Στο home cinema είναι τα ηχεία σου σίγουρα σωστά συνδεδεμένα με το player?
Τσέκαρε αυτό πρώτα, μετά ίσως έχεις κάνει κάποια ρύθμιση στο home cinema ή να το έχεις βάλει σε κάποιο περίεργο mode και γι' αυτό να παίζουν έτσι μπερδεμένα. 
Απλά σου λέω, πρέπει να το ψάξεις λίγο και να δοκιμάσεις για να βρεις τι φταίει.
Έχει ισοσταθμιστή το Homecinema? Μπορεί να είναι εκεί κάτι λάθος.

ωραια...τοτε θα κατσω να το ξεσυνδεσω και να το ξανα συνδεσω απο την αρχη και βλεπω που θα εκ των υστερων που μπορει να ειναι το προβλημα...σε ευχαριστω και θα επιστρεψω με την λυση...

εννοεις να κανω επαναφορα εργοστασιακω ρυθμισεων αλλα πως το κανω αυτο στο home sinema?υπαρχει περιπτωση να εχει στο μενου τετοια επιλογη?

Απ' ότι κατάλαβα ακούει χαμηλά τις φωνές.
Σε μερικά που έχω δουλέψει έχει, στις ρυθμίσεις θα το βρεις. Ρυθμίσεις συστήματος, γενικές ρυθμίσεις, κάτι τέτοιο θα έχει λογικά.

μιλαω μονο για τον ηχο που πρεπει να ακουγεταΙ ΟΤΑν μιλαει ο ηθοποιος..δηλαδη την φωνη του..ακουγεται λες και ερχεται απο μακρια...ακομα και οταν εχω στο τερμα και την τηλεοραση και το home cinema

ηταν ενεργοποιημενο στο home sinema 5.1 και δεν ειχε  κεντρικο ηχειο που ειναι για τους διαλογους ! τοσο απλο τοσο ωραιο ..

εισαι και ο πρωτος..ο καλυτερος...ηταν ετσι ακριβως οπως λεει ο φιλος...απλα εγω δεν ειχα συνδεσει ολα τα περιφεριακα ηχεια γτ νομιζα πως με τις δυο κολονες θα εκανα την δουλεια μ...αλλα τελικα χρειαζοταν  το μικρο κεντρικο ηχειο που μπαινει κατω απο την τηλεοραση..λολ....σας ευχαριστω παρα πολυ παντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...