galimanas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ενδιαφερομαι για αγορα iphone 4 16 g kai βρηκα πωλητη απο ελλαδα που λεει οτι τα φερνει απο αντιπροσωπο απο κινα και πετυχαινει φοβερες τιμες.. iphone 4 16g - 240ευρω.. να και το εγγραφο που μου εστειλε οτι το κινητο ειναι 100% γνησιο τι λετε?
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Κόσμος που υπόσχεται φοβερές και τρομέρες τιμες + κατι τετοια έγγραφα ειναι παράδειγματ προς αποφυγείν. Ρώτα τον να συναντηθείτε αν ειναι εφικτό να ανοίξει το σφραγισμένο iphone μπροστά σου και να το τσεκάρεις αν οντως ειναι αυθεντικό αλλιως μην δεχτείς να στο στείλει , δεν ξέρω τι ειναι το συγκεκριμένο αλλα εγω τα χρήματα μου δεν θα τα ρίσκαρα , εκτος τον αλλων δεν βλέπω να μπορούμε να βγάλουμε καποιο συμπέρεασμα απο το συγκεκριμένο χαρτί με τα κινέζικα. Μακρια και αγαπημένα απο εμενα 2
kataramenos32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 +1 Στον spank αλλα τι να το κανεις το 4αρι? Ψαξε για 4s τουλαχιστον
Hyphen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ενδιαφερομαι για αγορα iphone 4 16 g kai βρηκα πωλητη απο ελλαδα που λεει οτι τα φερνει απο αντιπροσωπο απο κινα και πετυχαινει φοβερες τιμες.. iphone 4 16g - 240ευρω.. να και το εγγραφο που μου εστειλε οτι το κινητο ειναι 100% γνησιο τι λετε? Για καινουργιο μιλας τωρα? Αφου ειναι απο Ελλαδα γιατι δεν του λες να το δεις ...
papatr3xas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Θα μπορουσε να βγαλει το τηλεφωνο μια φωτογραφια κ οχι το κουτι του Απο κουτια να σου βγαλω και γω οσα θελεις... Οσο για το 100% γνησιο ναι μπορει να ειναι 100% γνησιος κινεζος κλωνος iphone.Ισως να ειμαι κ πολυ καχυποπτος...ξερω κ γω αλλα η φωτο δεν με καλυπτει.
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Η φωτογραφία πραγματικά ομως δεν ειναι ουτε καν σημείο συζήτησης και σκέψης
TheLordOne Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγω θα ελεγα να του πεις να το δεις απο κοντα! Νομιζω καταλαβαινεις ανετα αν ειναι κινεζικο : http://www.youtube.com/watch?v=KoTqBBv8usA
galimanas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 απλα κανεις κταθεση τα χρηματα και το παραγγελνει αμεσως ...δεν εχει στοκ- μουφα μυριζομαι αν και μιλησα με το κυριο τοση ωρα... 1
TheLordOne Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 απλα κανεις κταθεση τα χρηματα και το παραγγελνει αμεσως ...δεν εχει στοκ- μουφα μυριζομαι αν και μιλησα με το κυριο τοση ωρα... Μουφα μυριζομαι και εγω! Στα iphone παιζει πολυ απατη! Μην το ρισκαρεις με τιποτα!!
driver4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Με αυτά τα χρήματα, αγοράζεις κινέζικο super, τουλάχιστον θα ξέρεις ότι είναι 100%
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα πράγματα δηλαδη κατάθεση και μολις το παραγείλει σου λεει ,φυσικά δεν εχει stock και μαλλον το κινητό πρέπει να εχει 50 euro γιατι πρέπει να πληρώσει και τα έξοδα να το φέρει απο κινα + τελωνεία κτλπ που θα πληρώσει λογω κινας τα πιάσαμε τα 150 euro ε τα υπόλοιπα να βγάλει και εκεινος κατι. Δεν τον γνωρίζω αυτον που το πουλάει αλλα λόγια και χαρτιά του αέρα ολοι υπόσχονται και καπως ετσι χάνονται τα χρήματα, ας το φέρει πρώτα και μετα το τσεκάρεις μονος σου και το αγοράζεις και αν φοβάται μην του μεινει ε iphone καινούργιο τοσο φθηνό θα το πουλήσει σχετικά γρήγορα.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Φιλος ηξερε εναν τυπο που ηξερε εναν τυπο που πουλουσε αυθεντικα galaxy s3 και iphone 5. Συναντηθηκε μαζι του και ηταν σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι μου ολη την ωρα της "συναλλαγης" για να του λεω τι να προσεξει και να ελεγξει κ.λ.π. Μετα απο λιγο ο τυπος εφυγε βριζοντας με. Μαντεψε γιατι Οταν κατι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο, τοτε δεν ειναι αληθινο. Σορι ts. 2
star12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ειναι απατη στανταρ.Αν ηταν αληθινο θα σου δειχνε φωτογραφια το κινητο και οχι ενα εγγραφο και μαλιστα στα κινεζικα. που μπορει να λεει αυτο το χαρτι την ημερομηνια γεννησης του πες του και καλα να συναντηθειτε να στο δειξει να δουμε τι παπαρια θα σκεφτει να σου πει.
galimanas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 θα ηθελα να ρωτησω για iphone μιας και σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο το 4 γυρω στα 200 ευρω αν αξιζει η αγορα του...εχω διαβασει πολλα τις τελευταιες μερες για προβληματα στο home button,κεραια,wifi,κιτρινιλες στην οθονη αν τελικα αξιζει η αγορα του...πως μια τετοια συσκευη πανακριβη καποτε εχει τοσα προβληματα?αξιζει να το αγορασω τελικα γιατι 200 ευρω δεν ειναι και λιγα στις μερες μας....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα