Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου

σήμερα μου βγήκε και μένα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά από αλλαγή rom..

το έφτιαξες τελικά;γιατί βλέπω να το στέλνω για service..

Στο IMEI μου γραφει 004999010640000

πως μπορω να το φτιαξω ?

Επισης  δοκιμασα την sim σε αλλο τηλεφωνο και δουλευε 

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι πειραζετε την official rom ακομα δε το αγορασατε.Τοσο σοβαρος ειναι ο λογος?

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

εγώ προσωπικά το έχω 1 χρόνο σχεδόν το κινητό και έχω αλλάξει rom πάρα πολλές φορές..άν βάλεις omega,cyanogenmod κτλ θα καταλάβεις τον λόγο που αλλάζουμε rom.. B)

ευτυχώς το έλυσα το πρόβλημα μετά από λίγο ψάξιμο..

έβαλα με odin μια rom από sammobile και μετά άνοιξα το kies..μου ζήτησε να κάνει update το υλικολογισμικό και έφτιαξε το IMEI! βέβαια τώρα είμαι με εργοστασιακή 4.1.2 αλλά δουλεύει κανονικά το κινητό!

Δημοσ.

εγώ προσωπικά το έχω 1 χρόνο σχεδόν το κινητό

Εγω πιστευω οτι εχει γινει μοδα η αλλαγη rom.Μη σου πω συνηθειο.Δεν πιστευω οτι θα δω διαφορα μεγαλη σε ενα κινητο,ειδικα ενα καλοφτιαγμενο κινητο απο τη μαμα αν το πεθαινω συνεχεια σε αλλαγες rom..Eιδικα αν η χ-ψ εταιρια συνεχιζει να του κανει updates.Πιο πολλα προβληματα ισως δω π.χ καμερα η wifi.Aν το κανω ποτε θα ειναι καθαρα για λογους αυτονομιας μπαταριας και αφου ο developer εξηγηση αναλυτικα ολες τις αλλαγες που θα υπαρξουν και τι δουλευει και τι οχι.Και φυσικα αφου προετιμαστο ψυχολογικα οτι χανω την εγγυηση μου.

Αν ελυσες το προβλημα ωραιος.

Δημοσ.

με την cyanogenmod επειδή είναι πολύ ελαφριά βλέπεις μεγάλη διαφορά στην μπαταρία..τώρα γιατί να μείνεις ας πούμε στην 4.1.3 όταν έχει κυκλοφορήσει η 4.3 με μερικά ωραία χαρακτηριστικά;

πχ το photosphere στην κάμερα δεν το είχα και όταν το έβαλα το χρησιμοποίησα αρκετά

με την εργοστασιακή ρομ το s3 laggarei μερικές φορές και είναι σπαστικό

βέβαια είναι στην κρίση του καθενός αν το πειράξει ή όχι

η εγγύηση δεν χάνεται εφόσον κάνεις triangle away και μηδενιστεί ο counter και μετά το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση..κανείς δεν θα καταλάβει ποτέ τίποτα :-D

• Like 1
Δημοσ.

η εγγύηση δεν χάνεται εφόσον κάνεις triangle away και μηδενιστεί ο counter και μετά το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση..κανείς δεν θα καταλάβει ποτέ τίποτα :-D

Λες να λεμε τετοια πραγματα δημοσια,και τα service να τραβανε τον υπνο του δικαιου;

Σαφως και θα καταλαβουν,αφου αν με φορματ πας σε εργοστασιακη κατασταση,και ΔΕΝ εχει το σωστο ΙΜΕΙ,δεν νομιζω οτι με μηδενισμο του triangle,να μην καταλάβουν οτι εβαλες χερι στην rom.

Απλα ολα επαφιωνται στην καλη τους την καρδια. B)

Τελος πολλοι διαμαρτυρονται για το ιδιο προβλημα,και δυστυχως οι περισσοτεροι που θα παθουν το ιδιο,δεν μαθαινουν απο τα λαθη των αλλων.

Να βαλεις αλλη rom,για να κερδισεις σχεδον τιποτε,οταν αυτη την στιγμη η μεταβαση σε 4,3 απο την μαμα rom,(ηδη απο την 4),δεν εχει να ζηλεψει κατι.Δεν αξιζει το ρισκο,σε τετοια smarts.

Προσωπικη μου αποψη ολα.Οποιος δεν συμφωνει ειναι δικαιωμα του. ^_^

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι εχει γινει μοδα η αλλαγη rom.Μη σου πω συνηθειο.Δεν πιστευω οτι θα δω διαφορα μεγαλη σε ενα κινητο,ειδικα ενα καλοφτιαγμενο κινητο απο τη μαμα αν το πεθαινω συνεχεια σε αλλαγες rom..Eιδικα αν η χ-ψ εταιρια συνεχιζει να του κανει updates.Πιο πολλα προβληματα ισως δω π.χ καμερα η wifi.Aν το κανω ποτε θα ειναι καθαρα για λογους αυτονομιας μπαταριας και αφου ο developer εξηγηση αναλυτικα ολες τις αλλαγες που θα υπαρξουν και τι δουλευει και τι οχι.Και φυσικα αφου προετιμαστο ψυχολογικα οτι χανω την εγγυηση μου.

Αν ελυσες το προβλημα ωραιος.

Δεν ειναι καθολου μοδα οι custom rom.Αξιζουν κατα πολυ τον κοπο και βλεπεις μεγαααλες διαφορες στη αποδοση της συσκευης σου.Σε καμια περιπτωση ομως δεν θα εβαζα custom rom μετα απο 3 μερες χρησης μιας συσκευης.Συνηθως καλο ειναι να το κανεις οταν η συσκευη αρχιζει να μην λειτουργει οπως στη αρχη

Δημοσ.

H αλλαγή Rom είναι κάτι το εξειδικευμένο, που αρχικά απαιτεί αρκετή μελέτη και στη συνέχεια πολλές δοκιμές. Το αποτέλεσμα είναι ένα κινητό όπου όλα έχουν έρθει στα μέτρα σου. Δεν είναι όλες οι custom Rom το ίδιο καλές και δεν έχουν όλες τις ίδιες λειτουργίες. Προσωπικά ρούταρα το κινητό μου πριν καλά καλά το ανοίξω, αλλά Rom πέρασα  πρώτη φορά πριν από δύο μήνες (σχεδόν ένα χρόνο μετά την αγορά του), ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κατέληξα στην τελική διαμόρφωση. Όλον αυτόν τον καιρό δεν έκανα καμία ζημιά στο κινητό μου. Όταν κάποτε ξαναλλάξω κινητό, Rom θα περάσω σχεδόν αμέσως μετά την σχετική μελέτη, δεν ξαναμένω σε stock Rom, τα οφέλη είναι πολύ περισσότερα από τα ρίσκα. Σημειωτέον, δεν έχω εγκαταστήσει ούτε μία Rom όπου να μην λειτουργεί κάτι τουλάχιστον το ίδιο καλά με την εργοστασιακή Rom.

Κάποια στιγμή ψήνομαι και για μία καθαρή android, αλλά είναι μεγάλη απόφαση...

Δημοσ.

Ολα εχουν να κανουν με το τι ζηταει καποιος απο το smartphone του.Το ποσο κολλημενος ειναι με τις λιγο παραπανω επιδοσεις και τα νουμερα (ολοι εχουμε τα κολληματα μας)και φυσικα το τι κινητο θα επιλεξει.Γιατι αλλο να αλλαζεις rom σε ενα lg αλλο σε ενα samsung και αλλο σε ενα sony.Θα συμφωνησω ομως με το φιλο πιο πανω που ειπε οτι αν δεις το κινητο σου και δεν ειναι οπως παλια και προσθέτω και εγω να εχει ληξει η εγγυηση του, τοτε ναι αξιζει πιστευω να δοκιμασεις.

Δημοσ.

Οι επιδόσεις δεν είναι νούμερα, είναι αίσθηση. Δεν με ενδιαφέρει το κινητό μου να βγάζει μεγαλύτερα νούμερα στα benchmarks, με νοιάζει όμως να εκκινεί και να σβήνει ταχύτερα, να ανοίγει γρηγορότερα τις εφαρμογές και να έχει λιγότερα κολλήματα και σκαλώματα. Μία προσεγμένη Rom αυτά προσφέρει. Αν το κινητό σου δεν είναι όπως παλιά και θέλεις να το κάνεις όπως ήταν, μπορείς πολύ απλά να κάνεις ένα factory reset, γιατί να ασχοληθείς με Rom;

Τί διαφορά έχει να αλλάζεις Rom σε LG, Samsung ή Sony;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί διαφορά έχει να αλλάζεις Rom σε LG, Samsung ή Sony;

Πιο ευκολα θα αλλαξει ρομ καποιος με lg που εχει να δει update 100 χρονια η καποιος με sony η της samsung που εχει σχεδον παντα το τελευταιο update συν την off rom συν την εγγυηση του.Οσον αφορα τις επιδοσεις, απο τι στιγμη που εχεις ενα A hardware δε μπορεις να το μετατρεψεις σε B οτι και να κανεις, οποτε γι αυτο ειπα οτι μονο κολλημενοι βλεπουν διαφορες,.Ειναι σαν να λεμε καποιος με 2πυρηνο pc να θελει να βαλει λογισμικο για να το κανει τετραπυρηνο, χωρις να αλλαξει hardware.Η καποιος με HDD να θελει να βαλει λογισμικο για να εχει επιδοσεις SSD. Τελος παντων αυτα ειναι αποψη δικια μου και δεν εχω λογο να αμφισβιτησω κανεναν, το αν ειναι λαθος η σωστη θα το δω στη πορεια.

Επεξ/σία από stamatinho
Δημοσ.

Ποια έκδοση android έχεις στο note σου; Φαντάζομαι 4.1.2. Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει βγει η 4.2.2, εδώ και μερικούς μήνες η 4.3 και τέλη Οκτωβρίου βγαίνει η 4.4. H αγαπημένη samsung μας έπρηξε ότι ετοιμάζει την 4.2.2, αλλά μέσα στον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι θα την πηδήξει και θα πάει απευθείας στην 4.3 "κάποια στιγμή προς στο τέλος του έτους". Επίσης, η υποστήριξη των S3, Note II επίσημα θα σταματήσει στην 4.4, σε κανέναν χρόνο που θα μας την δώσουν από σήμερα. Και να φανταστείς ότι το Note 1 έχει ήδη τη 4.3...

Η Rom δεν έχει σκοπό να μετατρέψει το Α hardware σε Β, σκοπός της είναι να βελτιστοποιήσει το software που τρέχει το συγκεκριμένο hardware. Όπως και να έχει, μακάρι να είσαι ικανοποιημένος από το κινητό σου όπως είναι και να γλιτώσεις όλη την φασαρία που συνεπάγεται η αλλαγή Rom.

Δημοσ.

<p>Ποια έκδοση android έχεις στο note σου; Φαντάζομαι 4.1.2. Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει βγει η 4.2.2, εδώ και μερικούς μήνες η 4.3 και τέλη Οκτωβρίου βγαίνει η 4.4. H αγαπημένη samsung μας έπρηξε ότι ετοιμάζει την 4.2.2, αλλά μέσα στον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι θα την πηδήξει και θα πάει απευθείας στην 4.3 "κάποια στιγμή προς στο τέλος του έτους". Επίσης, η υποστήριξη των S3, Note II επίσημα θα σταματήσει στην 4.4, σε κανέναν χρόνο που θα μας την δώσουν από σήμερα. Και να φανταστείς ότι το Note 1 <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.youtube.com/watch?v=A9yQA3v3REI'>έχει ήδη τη 4.3...</a></p>

<p>Η Rom δεν έχει σκοπό να μετατρέψει το Α hardware σε Β, σκοπός της είναι να βελτιστοποιήσει το software που τρέχει το συγκεκριμένο hardware. Όπως και να έχει, μακάρι να είσαι ικανοποιημένος από το κινητό σου όπως είναι και να γλιτώσεις όλη την φασαρία που συνεπάγεται η αλλαγή Rom.</p>

Δεν αποκλειω τιποτα, ηδη εδω και λιγο καιρο ειμαι root για χαρη των ''χρησιμων'' εφαρμογων της samsung που θελανε σβησιμο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που έχει ακόμα πρόβλημα με αυτό; Μπορώ να βοηθήσω! Πριν από λίγο το έφτιαξα και μπορώ να πάρω τηλ και να με παρουν να στειλω μνμ και να μου στειλουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...