shkreliand Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Γεια σε ολους. Λοιπων εχω 2 σκλυρους seagate 1tb 7200rpm αλλα δεν ειναι ιδια σειρα οπως και 2x500gb της ιδιας μαρκας.1) Πως μπορω να κανω απλα raid1 (mirroring) απο την διαχειριση δισκων;2) Αν ο ενας (Α) ειναι μισογεματος με αρχεια που χριαζομαι (γιαυτο και ο λογος του raid) και ο αλλος (Β) ειναι αδιος ή με καποια απο αυτα, θα αντιγραφτουν οτι εχει ο Α στον Β η πρεπει να τα κανω με αλλο τροπο; Ευχαριστω εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Γεια σε ολους. Λοιπων εχω 2 σκλυρους seagate 1tb 7200rpm αλλα δεν ειναι ιδια σειρα οπως και 2x500gb της ιδιας μαρκας. 1) Πως μπορω να κανω απλα raid1 (mirroring) απο την διαχειριση δισκων; 2) Αν ο ενας (Α) ειναι μισογεματος με αρχεια που χριαζομαι (γιαυτο και ο λογος του raid) και ο αλλος (Β) ειναι αδιος ή με καποια απο αυτα, θα αντιγραφτουν οτι εχει ο Α στον Β η πρεπει να τα κανω με αλλο τροπο; Ευχαριστω εκ των προτερων. αποφευγουμε το raid μεσα απο τα windows.για μενα το κανεις απο το bios του controller. οταν φτιαχνεις το raid συνηθως διαλεγεις εσυ ποιος θα γινει copy σε ποιον.λογικα γινεται και απο την διαχειριση αλλα εγω δεν θα εμπιστευομουν τα windows για αυτην την δουλεια.ειχα raid 1 πολλα χρονια αλλα απο το bios παντα φτιαγμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα