giorgos1966 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα.Εβγαλα τον προηγουμενο σκληρο απο το κουτι χωρις να τον καθαρισω.Τωρα πως μπορω να του κανω ενα φορματ ωστε αυτος που θα τον παρει να μην βρει δεδομενα δικα μου;Να αποσυνδεσω τον καινουργιο κ να ξανασυνδεσω τον παλιο;
evoracing Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Όχι τον συνδέεις κανονικά, μπαίνεις στο bios και ορίζεις αυτόν που έχεις τώρα ως αρχικό. Μπαίνεις στα Windows και τον κάνεις φορμάτ. Δεν ξέρω άμα υπάρχει κάποιος τρόπος να μην μπορείς να κάνεις ανάκτησης δεδομένων αλλά άμα δεν έχεις κάτι αρκετά προσωπικό μην σε αγχώνει αυτό.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα.Εβγαλα τον προηγουμενο σκληρο απο το κουτι χωρις να τον καθαρισω.Τωρα πως μπορω να του κανω ενα φορματ ωστε αυτος που θα τον παρει να μην βρει δεδομενα δικα μου;Να αποσυνδεσω τον καινουργιο κ να ξανασυνδεσω τον παλιο; πολύ απλά κάνεις low level format μετά απο αυτό είναι αδύνατη η ανάκτηση δεδομένων.
giorgos1966 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Σαν αρχικο τωρα εχω εναν ssd.Αρχικο θα βαλω αυτον που θελω να κανω φορματ;Μετα το φορματ τον ξαναβγαζω,βαζω τον αλλον(καινουργιο,οχι τον ssd) τον σκληρο και ειμαι οκ;
evoracing Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι απλά σου είπα, έλεγξε αν είναι επιλεγμένος ως αρχικός ο SSD για να μπορέσει να μπουτάρει. Τον καινούργιο τον συνδέει όποτε θες, δηλαδή μπορείς να συνδέσεις SSD,HDD (παλιό), HDD (καινούργιο) για να περάσεις τα δεδομένα άμα τα χρειάζεσαι.
giorgos1966 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι απλά σου είπα, έλεγξε αν είναι επιλεγμένος ως αρχικός ο SSD για να μπορέσει να μπουτάρει. Τον καινούργιο τον συνδέει όποτε θες, δηλαδή μπορείς να συνδέσεις SSD,HDD (παλιό), HDD (καινούργιο) για να περάσεις τα δεδομένα άμα τα χρειάζεσαι. Ενταξει φιλε μου ευχαριστω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα