Προς το περιεχόμενο

galaxy s3 ή LG optimus G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ των δυο αλλα δυσκολευομαι να αποφασισω.

Τι προτεινεται? Περα απο τα γνωστα χαρακτηριστικα με ενδιαφερει η ποιοτητα της οθονης καθως και η ποιοτητα των φωτογραφιων που βγαζουν.

Εχει κανεις το LG να μου τη γνωμη του?

Δημοσ.

Εγω αν και μπορει μερικοι να γελασουν θα προτιμουσα το Lg γιατι δεν μου αρεσει καθολου σαν εμφανιση τα Galaxy :P

Δημοσ.

Εχω το lg και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,Τα μονα "θεματα" ειναι οτι υπερθερμενεται καπως οταν παιζεις παιχνιδια ή κανεις κατι βαρυ..αλλα αυτο το εχουν ολα τα τετραπυρηνα κινητα,(το s4 φιλου εκαιγε αρκετα περισσοτερο),

Η καμερα του lg ειναι αρκετα καλη οταν υπαρχει φως,σε νυχτερινες δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Το s3 εχει 1gb ram εκτος και αν παρεις το lte που εχει 2gb αλλα και παλι το θεωρω κατωτερο απο το G.

(φιλη που εχει το s3 τις παρουσιαζει κολληματα ακομα και στο μενου...Απο οσο μου εχει πει η μπαρα ειδοποιησεων κολλαει και ξεκολλαει μονο με restart)

Δεν ξερω αν ειναι θεμα μονο της συσκευης της.

(Σε ολα ειναι καλυτερο το G εκτος απο την καμερα του s3)

Lg Optimus G με χιλια κατα τη γνωμη μου,μπορει και να το διαλεγα αναμεσα και στο s4.

Δες και review στο youtube να παρεις μια ιδεα αν δεν εχεις δει ηδη :)

Δημοσ.

και εγω για το lg λεω.

Το κακο ειναι πως μονο 2-3 σκρουτζομαγαζα το εχουν και κανενα απο αυτα σε μαυρο χρωμα.

Τη γκαντεμιά μου μεσα

Δημοσ.

σαφως, αλλα μαλλον  το εχει εξαιρέσει για λογους οπως η απουσια ραδιοφωνου και SD. Αν οχι βεβαια καλο θα ηταν να το ξανασκεφτει

Εγώ πάντως θα προτιμούσα το nexus 4 λόγο των άμεσων αναβαθμίσεων.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα το nexus 4 λόγο των άμεσων αναβαθμίσεων.

Δημοσ.

Καλες οι αναβαθμισεις στο nexus αλλα μπορεις επισης να βαλεις custom rom πανευκολα και να τις εχεις παλι.Απο εκει και περα η συσκευη δεν εχει sd, radio fm και δεν ειναι κ οτι πιο ομορφο οπως και το στοκ android που ειναι επισης ασχημο. Οποτε κ απο μενα μαλλον πηγαινε σε g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...