Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά χαρά. Είδα το παρακάτω λάπτοπ με οθόνη αφής. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα χαρακτηριστικά του είναι καλά για χρήση internet, MsOffice, ταινίες, και λίγο Photoshop.

Ο επεξεργααστής του είναι τελευταίας γενιάς; Είδα κάπου ότι είναι διπύρηνος. Αξίζει να περιμένω για 4πύρηνο; 

Θα ήθελα ιδανικά να με βγάλει για 4-5 χρόνια, χωρίς αναβαθμίσεις (και να έχει οπωσδήποτε οθόνη αφής, όπως το μοντέλο που παραθέτω).

https://www.skroutz.gr/s/3852931/Dell-Inspiron-7537-Touch-i7-4500U-8GB-1TB.html

Επεξ/σία από xpapias
Δημοσ.

Ο επεξεργαστής του είναι τελευταίας γενιάς. Για την χρήση που προορίζεις το laptop θα σε καλύψει ο επεξεργαστής. Δεν χρειάζεσαι τετραπύρηνο...σίγουρα θα στοιχίσει και πολλά περισσότερα.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι χαμηλής κατανάλωσης ( U ), οπότε παρότι η μπαταρία είναι 4 cell, θα έχει μεγάλη διάρκεια.

i5 χαμηλής κατανάλωσης 3ης γενιάς, με ίδια μπαταρία έχει διάρκεια 4-5 ώρες περίπου, αναλόγως βέβαια και την χρήση.

Σύμφωνα με την Intel, οι επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς προσφέρουν βελτιωμένη κατά 50% διάρκεια ζωής της μπαταρίας συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά για ενεργό φόρτο εργασίας όπως η παρακολούθηση ταινιών ή η περιήγηση στο Διαδίκτυο, και δύο έως τρεις φορές μεγαλύτερη αυτονομία σε κατάσταση αναμονής.

Δημοσ.

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πιο από τα 2 είναι καλύτερο (σε σύγκριση με το παρακάτω);

Βιαστικά βλέπω ότι το sony εχει hybrid δισκο, 6 cell και πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις σε επεξεργαστή. Νόμίζω επίσης ότι το dell υπερτερεί σε ποιότητα και  after-sales service.

Τι πιστεύεις;

https://www.skroutz.gr/s/3497294/Sony-Vaio-SV-F15A1Z2E-i7-3537U-8GB-1TB.html

(Πραγματικά σου είμαι υπόχρεος!)

Δημοσ.

Δεν είναι λόγος να πάρεις το Sony μόνο για τον σκληρό. Και η μπαταρία είναι 6 cell αλλά με επεξεργαστή 3ης γενιάς.

Πάρε το Dell, βάλε αργότερα έναν SSD, για να πηγαίνει σφαίρα και κάνε τον 1ΤΒ εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο.

Δεν μπορώ δυστυχώς να σου το αναλύσω περισσότερο....σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά.

Δημοσ.

Μην πας στο sony.

Ο επεξεργαστής του είναι διπύρηνος αλλά έχει turbo boost που πάει στα 3ghz.

Το + του είναι ότι δεν είναι ενεργοβόρος όπως οι άλλοι εκτός u (όπως είπε και η magdalhnh).

Αλλά είναι πολλά λεφτά για διπύρηνος πιστεύω.Όχι ότι δεν θα σε καλύψει για την χρήση του.

Δεν μπορώ δυστυχώς να σου το αναλύσω περισσότερο....σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά.

Τι έγινε?Δε βάλαμε ζακετούλα χτες? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...