cheaptech Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Απο εδω βρηκα το site για της καρτες και εχθες μου ηρθανε απλα οπως της σχεδιασα και της ηθελα,ευχαριστω πολυ τον ts. 1
spirosd2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα, παράγγειλα και εγώ τις κάρτες και επέλεξα να στείλω email τα αρχεία. Μήπως μπορεί να μου τσεκάρει κανείς το αρχείο μην εχω κάνει καμία πατάτα και έρθουν οι κάρτες με τίποτα σκιές. είναι σε corel φτιαγμένο.
-TRANE- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 παιδες μαλλον πρεπει να κανουμε εγγραφη για τις 250 σωστα? παταω εγραφη, διαλεγω ειδος πχ ιδιωτης και μετά τπτ δε μπορω να επιλεξω τπτ ειτε σε firefox είτε σε chrome. ακυρο το βρηκα
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλά αυτοί τόσο καιρό στέλνουν τζάμπα κάρτες, ακόμα δεν έχουν μπει μέσα?!
scullyist Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί να μπούνε μέσα, ούτε στο ελάχιστο αν ξέρουν τι κάνουν. Ξέρεις σε πόσες δουλειές που τυπώνονται, λόγω διάστασης υπάρχει φύρα/κενός χώρος στο χαρτί που τυπώνουν και πάει για πέταμα? Οπότε μοντάρεις και τις καρτούλες δίπλα σε αυτές τις δουλειές και η μόνη επιβάρυνση είναι η κοπή-ξάκρισμα/χρόνος-κόπος. Άσε που σε μια εκτύπωση το χαρτί έτσι κι αλλιώς είναι το φθηνότερο (ειδικά όταν μιλάμε για κλασσικό χαρτί κι όχι τίποτα το ιδιαίτερο) από τη συνολική τιμή. "Και τα έξτρα μελάνια που ξοδεύονται?" θα μου πεις. Νο worries, η εκτύπωση/μελάνια κλπ έχει χρεωθεί έτσι κι αλλιώς στην κύρια δουλειά(/πελάτη) που εκτυπώνεται, δεν χρεώνεται με το ml του μελανιού που καταναλώνεται lol. Κι ας πάρουμε και την περίπτωση που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και καμία δουλειά δεν έχει κενό στο μοντάζ και θα τυπώσουν κανονικά ξεχωριστά τις κάρτες. Μιλάμε για 10ευρα. Πόσο δύσκολο το θεωρείς να τσιμπάνε κανα 10ευρω παραπάνω τις τιμές τους στις υπόλοιπες κανονικές δουλειές ώστε να ισοφαρίζουν αυτές τις περιπτώσεις; Aπάντηση: καθόλου. Κι αν κερδίσουν και μελλοντικό πελάτη από αυτούς που τους μαθαίνουν με το δωρεάν (γι'αυτό γίνεται άλλωστε), win. 3
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί να μπούνε μέσα, ούτε στο ελάχιστο αν ξέρουν τι κάνουν. Ξέρεις σε πόσες δουλειές που τυπώνονται, λόγω διάστασης υπάρχει φύρα/κενός χώρος στο χαρτί που τυπώνουν και πάει για πέταμα? Οπότε μοντάρεις και τις καρτούλες δίπλα σε αυτές τις δουλειές και η μόνη επιβάρυνση είναι η κοπή-ξάκρισμα/χρόνος-κόπος. Άσε που σε μια εκτύπωση το χαρτί έτσι κι αλλιώς είναι το φθηνότερο (ειδικά όταν μιλάμε για κλασσικό χαρτί κι όχι τίποτα το ιδιαίτερο) από τη συνολική τιμή. "Και τα έξτρα μελάνια που ξοδεύονται?" θα μου πεις. Νο worries, η εκτύπωση/μελάνια κλπ έχει χρεωθεί έτσι κι αλλιώς στην κύρια δουλειά(/πελάτη) που εκτυπώνεται, δεν χρεώνεται με το ml του μελανιού που καταναλώνεται lol. Κι ας πάρουμε και την περίπτωση που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και καμία δουλειά δεν έχει κενό στο μοντάζ και θα τυπώσουν κανονικά ξεχωριστά τις κάρτες. Μιλάμε για 10ευρα. Πόσο δύσκολο το θεωρείς να τσιμπάνε κανα 10ευρω παραπάνω τις τιμές τους στις υπόλοιπες κανονικές δουλειές ώστε να ισοφαρίζουν αυτές τις περιπτώσεις; Aπάντηση: καθόλου. Κι αν κερδίσουν και μελλοντικό πελάτη από αυτούς που τους μαθαίνουν με το δωρεάν (γι'αυτό γίνεται άλλωστε), win. Τα εξήγησες μια χαρά, ευχαριστώ! Όντως το είχα απορία αλλά έτσι βγάζει νόημα και μοιάζει καλή κίνηση.
sport_billys Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το εχει παρατηρήσει κανεις οτι οι καρτες ερχονται απο Γερμανία;
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ολοι εκτος από σενα. Προσέξατε ότι οι κάρτες έρχονται από Γερμανία; Εδω και 5 ημερες. http://www.insomnia.gr/topic/501434-απολύτως-δωρεάν-επαγγελματικές-κάρτες/page-2?p=52674750#entry52674750 http://en.wikipedia.org/wiki/Aschaffenburg Εμένα ξεκίνησαν από Kesselsdorf. Τελικά που τις τυπώνουν;
zampeiros22 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μετά από 3 email διόρθωσης της εικόνας σε μέγεθος δοκίμασα με το ΒusinessCards Mx βήμα βήμα από εδώ που έβαλε κάποιος αναλυτικά οδηγίες και αποθήκευσα την εικόνα με το λογότυπο της εταιρίας...πως μπορώ να το βγάλω?
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μόλις έκανα και εγώ μία δωρεάν παραγγελία... για να δούμε...
zampeiros22 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πείτε όμως και με ποιο πρόγραμμα το κάνατε για να μας βοηθήσετε!!!
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 SmartsysSoft Business Card Maker ... Πολύ καλό... εύκολο, μοντέρνο περιβάλλον με πολλές δυνατότητες.... άπαιχτο.... P.S. όσοι φτιάχνεται καρτούλα επαγγελματική.... βάζετε και QR code... είναι σούπερ... Για να φτιάξετε την εικόνα δείτε εδώ... http://www.epaggelmatikes-kartes.com/gr/qrcode
zampeiros22 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 SmartsysSoft Business Card Maker ... Πολύ καλό... εύκολο, μοντέρνο περιβάλλον με πολλές δυνατότητες.... άπαιχτο.... P.S. όσοι φτιάχνεται καρτούλα επαγγελματική.... βάζετε και QR code... είναι σούπερ... Για να φτιάξετε την εικόνα δείτε εδώ... http://www.epaggelmatikes-kartes.com/gr/qrcode Το κατέβασα κανονικά έφτιαξα κάρτα και με αποθήκευση λεει trail όπως και άλλα προγράμματα που έχουν αναφερθεί παραπάνω...
barman_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Γίνεται ακόμα δωρεάν παραγγελία για κάρτες Ε? Ωραία..
Gallahad23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εγινε η παραγγελια περιμενουμε τωρα ας ελπισουμε να πανε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις