memorytopalli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας Κανω εδω το θεμα γιατι δεν ξερω που συγκεκριμενα να το κανω... θα ηθελα την γνωμη/βοηθεια σας.. Λοιπον προσφατα μετακομησα αγγλια ειμαι 17 και θα κανω εδω σχολειο.. πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι υπαρχουν 2 κατηγοριες... I.T. και Games development I.T. _________ • IT User Fundamentals • Desktop Publishing Software • Website Software • Design Software • Using ICTP resentInformation • WebsiteDevelopment • Database Software • Doing Business Online • Communications and Employ ability Skills for ICT • IT Technical Support • Organisational System Security • Advanced Database Skills • Human Computer Interface • Website Production and Management • Digital Graphics and Computers • Computer Animation --- What could I do next? This course is suitable for progression onto a degree or HNC/HND for further study or can be used as a platform to move into employment as a trainee technician or help desk worker. Games development __________________ • GamesAuthoring • Multimedia • Graphics • 2DDigitalArtforComputerGames • 3DComputerGameEngines • WritingforCreativeMedia • ComputerGamesTesting ---- What could I do next? This qualification can lead directly to one of the cutting edge degree courses that are being offered at many universities within the UK, including AngliaRuskin University and Southampton Solent University.The skills taught by this course are sought after by employers and can lead to exciting and fulfilling careers. λοιπον πιο πολυ γουσταρω games αλλα το θεμα ειναι να υπαρχει και δουλεια στο μελλον... επισης εγω ειπα αψητο games development αλλα τωρα που ξαναβλεπω τι μαθενω στο καθε μπερδευτηκα γιατι νταξει καλα και τα games αλλα στο IT εχει πιο πολλα πραγματα να μαθεις και επισης ειναι μια σιγουρι δουλεια σε σχεση με games development.. για πειτε μου τις γνωμες σας... (σε περιπτωσει που υπαρχει σωστο section οπου επρεπε να το γραψω.. move it ή πειτε το μου..) ευχαριστω για τον χρονο σας
ZAKKWYLDE Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Κάνε αυτό που αγαπάς και γουστάρεις και όχι αυτό που έχει περισσότερες πιθανότητες να σου εξασφαλίσει δουλειά. Ενδεχόμενη αποτυχία πάντα υπάρχει στη ζωή. Αν φτάσεις σε αυτό το σημείο τότε μπορείς να αποφασίσεις να κάνεις "αυτό που πρέπει". Δεν είσαι ακόμα σε ηλικία όμως όπου πρέπει να συμβιβαστείς ή να περιορίσεις τα όνειρά σου. Αυτό το κάνεις στα 30 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα