Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα χθες, τα έβαλα πάνω και μπαμ! 30 λεπτά OCCT και η θερμοκρασία max 43 βαθμοί από 69-70 που είχα σε ~ 5 λεπτά OCCT!

Δημοσ.

Millenium τα μαν ίσια, είναι τέρατα μιλάμε! Αλλά έχω πρόβλημα με την ταχύτατα είναι στο φουλ όπως έγραψα στο άλλο θέμα στο overclocking.

Adtakis, κάτσε να λύσω το πρόβλημα του ήχου και τα λέμε λίαν συντόμως!  :devil:

Δημοσ.

Millenium τα μαν ίσια, είναι τέρατα μιλάμε! Αλλά έχω πρόβλημα με την ταχύτατα είναι στο φουλ όπως έγραψα στο άλλο θέμα στο overclocking.

Θελω ενα με τα μαμα ανεμιστηρια και ενα με οτι βαλεις επανω.

Να δω κιολας αν η ψυκτρα στηριζει την λειτουργια της στους ανεμιστηρες η στο ψυγειο.

Δημοσ.

Δεν θα βάλω κάτι άλλο Adtakis, τα μαμά είναι τέρατα Blademaster με χαρακτηριστικά που είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα που δίνει η CM στο site!

Μάλλον και στα 2, οι ανεμιστήρες είναι τούμπανο, το ίδιο όμως και το ψυγείο που είναι από τα χοντρότερα που έχω δει μέχρι στιγμής!

Δημοσ.

Κανενα πανελακι δεν εχεις να ρυθμιζεις στροφες ανεμιστηρων?>

Δημοσ.

Όχι και να σου πώ την αλήθεια δεν θέλω να πάρω κιόλας, θα χαλάσει πολύ την αισθητική του 400r μου και πίστεψε με είδα αρκετά πάνελ. Ότι θα κάνει δουλειά το ξέρω αλλά θέλω να το παλέψω χωρίς πάνελ για αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...