poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 αμα δεν το κανει σε αυτο το κινητο τοτε μην κατσεις να ασχοληθεις παραπανω.ισως να υπαρχει κανα third party program που να εχει δυνατοτητα αποσυνδεσης.βλακεια που δεν το εχουν βαλει απο default. 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 οντος ναι πολυ μεγαλη βλακεια της android το παλιο μου το κινητο το ειχε και να φανταστεις δεν ηταν ουτε καν android... Τωρα που πα για android εχω στο νου μου να κανω update στο υπαρχον android του κινητου μου (android 4.1.1) στην ποιο τελαιφταια εκδοση που μπορει να υποστιρισξει το κινητο μου (Sony Xperia E) να ανοιξω καλυτερα αλλο θεμα για αυτο ?
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 οντος ναι πολυ μεγαλη βλακεια της android το παλιο μου το κινητο το ειχε και να φανταστεις δεν ηταν ουτε καν android... Τωρα που πα για android εχω στο νου μου να κανω update στο υπαρχον android του κινητου μου (android 4.1.1) στην ποιο τελαιφταια εκδοση που μπορει να υποστιρισξει το κινητο μου (Sony Xperia E) να ανοιξω καλυτερα αλλο θεμα για αυτο ? γιατι να ανοιξεις καν θεμα?ριξε το Update Οπως εισαι.μην το σκεφτεσαι.
LOVExVOTKA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 γιατι να ανοιξεις καν θεμα?ριξε το Update Οπως εισαι.μην το σκεφτεσαι. Λεω να το κανω μεσω υπολογιστη ειχα διαβασει οτι γινετε να κανω update το λειτουργεικο του κινητου μου σε μια αλλη ποιο τελεφταια εκδοση android αν και υπαρχει περιπτωση να μην ξαναδουλεψει το κινιτο με αυτην την εκδοση και να χρειαστει να το ξαναγυρισεις σε αυτη που εχες πριν το updateαρεις
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Λεω να το κανω μεσω υπολογιστη ειχα διαβασει οτι γινετε να κανω update το λειτουργεικο του κινητου μου σε μια αλλη ποιο τελεφταια εκδοση android αν και υπαρχει περιπτωση να μην ξαναδουλεψει το κινιτο με αυτην την εκδοση και να χρειαστει να το ξαναγυρισεις σε αυτη που εχες πριν το updateαρεις αν βαλεις official update δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα.για τα sony ειτε παιζεις με sony pc companion ειτε με sus(sony update service).μετα τα κανει ολα μονο του
LOVExVOTKA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αν βαλεις official update δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα.για τα sony ειτε παιζεις με sony pc companion ειτε με sus(sony update service).μετα τα κανει ολα μονο του Αυτο ειναι το προβλημα μου οτι κοιταω τα update του κινιτου μου και δεν βλεπω να εχει καμια καινουρια εκδοση προς εκγατασταση και ενω εχω την εκδιση 4.1 και υπαρχει η 4.3 δεν μου βγαζει την εγκατασταση της μου λεει δηλαδη οτι η συσκεβη μου ειναι ενημερωμενη... Ετσι ειχα διαβασει σε ενα αλλα θεμα εδω μεσα οτι γινετε να κανεις αναβαθμηση του κινητου σου κατεβαζοντας το firmware απο το ιντερνετ και εχωντας συνδεδεμενο το κινητο σου στον υπολογιστη γινετε αναβαθμηση αλλα χανετε το πλεονεκτιμα της εγκιησεις αφου το update ειναι μη official δηλαδη δεν το συστηνει η συσκευη σου νομιζω custom rom πρεπει να λεγεται... Δεν ξερω αμα εχει να κανει με πειρατικα και τετοια αλλα λογικα για να το ειδα εδω μεσα να το ανεφαιρε καποιος χωρις προβλημα δεν νομιζω να ναι Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2013 από LOVExVOTKA
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αυτο ειναι το προβλημα μου οτι κοιταω τα update του κινιτου μου και δεν βλεπω να εχει καμια καινουρια εκδοση προς εκγατασταση και ενω εχω την εκδιση 4.1 και υπαρχει η 4.3 δεν μου βγαζει την εγκατασταση της μου λεει δηλαδη οτι η συσκεβη μου ειναι ενημερωμενη... Ετσι ειχα διαβασει σε ενα αλλα θεμα εδω μεσα οτι γινετε να κανεις αναβαθμηση του κινητου σου κατεβαζοντας το firmware απο το ιντερνετ και εχωντας συνδεδεμενο το κινητο σου στον υπολογιστη γινετε αναβαθμηση αλλα χανετε το πλεονεκτιμα της εγκιησεις αφου το update ειναι μη official δηλαδη δεν το συστηνει η συσκευη σου νομιζω custom rom πρεπει να λεγεται... Δεν ξερω αμα εχει να κανει με πειρατικα και τετοια αλλα λογικα για να το ειδα εδω μεσα να το ανεφαιρε καποιος χωρις προβλημα δεν νομιζω να ναι και μετα εχει βγει πιο νεο αλλα δεν μου το περναει .ο λογος δεν το καταλαβα ποτε.αλλοι το περασαν χειροκινητα αλλα δεν ειναι οτι πιο ευκολο οσο ξερω.τωρα αν χανει την εγγυηση ετσι δεν ξερω απλα αν παθει κατι δεν μπορουν να αποδειξουν και αυτοι τι εχει γινει.μπορει καλλιστα να γινει αυτο το προβλημα και σε Official update.συνηθως και να γινει στραβη με τον εναν η τον αλλον τροπο φτιαχνει.ι sony δινει τα firmware και απο το site Της.
LOVExVOTKA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 και μετα εχει βγει πιο νεο αλλα δεν μου το περναει .ο λογος δεν το καταλαβα ποτε.αλλοι το περασαν χειροκινητα αλλα δεν ειναι οτι πιο ευκολο οσο ξερω.τωρα αν χανει την εγγυηση ετσι δεν ξερω απλα αν παθει κατι δεν μπορουν να αποδειξουν και αυτοι τι εχει γινει.μπορει καλλιστα να γινει αυτο το προβλημα και σε Official update.συνηθως και να γινει στραβη με τον εναν η τον αλλον τροπο φτιαχνει.ι sony δινει τα firmware και απο το site Της. Αμα ειναι θα μπω στο site της να κατεβασω κανα firmware και θα το προσπαθησω αμα ειναι ισως να ανοιξω και κανα νεο θεματακι με τετοιο τιτλο... Ναι ναι φτιαχνει χαλαρα οτι και στραβη να γινει απλα εγκαθηστοντας παλί την official εκδοση αυτη δηλαδη που ειχε εξαρχης το κιν
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αμα ειναι θα μπω στο site της να κατεβασω κανα firmware και θα το προσπαθησω αμα ειναι ισως να ανοιξω και κανα νεο θεματακι με τετοιο τιτλο... Ναι ναι φτιαχνει χαλαρα οτι και στραβη να γινει απλα εγκαθηστοντας παλί την official εκδοση αυτη δηλαδη που ειχε εξαρχης το κιν εγω λιγω το εψαξα.βρηκα το firmware απο την ιδια την sony αλλα μετα δεν ασχοληθηκα παραπανω και το παρατησα.αλλα αμα ανοιξεις θεμα σιγουρα θα σε βοηθησουν.
LOVExVOTKA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 εγω λιγω το εψαξα.βρηκα το firmware απο την ιδια την sony αλλα μετα δεν ασχοληθηκα παραπανω και το παρατησα.αλλα αμα ανοιξεις θεμα σιγουρα θα σε βοηθησουν. ναι ναι το ξερω ειχε ανοιξει και αλλος και απο κει εμαθα οτι γινετε να κανεις custom rom αλλα πριν λιγο καιρο και τωρα ειναι λιγακι δυσκολο να το βρεις... Καλα εκανες και δεν ασχολιθηκες γιατι ειναι κοπος αντε να ξαναεγκαταστισεις παλι ολες τις εφαρμογες αμα παει κατι στραβα και δεν ανοιξει η συσκευη να ξαναεκγατασησεις παλι την αρχικη εκδοση επαφες ρυμησεις απο την αρχη κοπος κοπος
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 δεν ειχα τιποτα απο αρχεια κτλ.το εχω σαν mp3 οχι σαν κινητο. εγω απο εδω ξεκινησα http://unlockbootloader.sonymobile.com/what-does-it-mean-unlock-boot-loader μετα μου εδωσε και Link για developer κτλ για να δω ολο τον καταλογο με τα firmware Κτλ.
LOVExVOTKA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 δεν ειχα τιποτα απο αρχεια κτλ.το εχω σαν mp3 οχι σαν κινητο. εγω απο εδω ξεκινησα http://unlockbootloader.sonymobile.com/what-does-it-mean-unlock-boot-loader μετα μου εδωσε και Link για developer κτλ για να δω ολο τον καταλογο με τα firmware Κτλ. μισο τωρα μια απορια, για να εγκαταστισεις custom rom πρεπει να unloacakαρεις τον boot loader αλλα αμα εκγαταστησεις official rom? παλι το ιδια θελει ? Εγω θελω να περασω κανονικη εκδοση του λειτουργικου και οχι ενος αλου... Απλα επειδη δεν μου το βγαζει ο updater του κινητου μου να το κανω χειροκινητα μεσω του boot loader
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 μισο τωρα μια απορια, για να εγκαταστισεις custom rom πρεπει να unloacakαρεις τον boot loader αλλα αμα εκγαταστησεις official rom? παλι το ιδια θελει ? Εγω θελω να περασω κανονικη εκδοση του λειτουργικου και οχι ενος αλου... Απλα επειδη δεν μου το βγαζει ο updater του κινητου μου να το κανω χειροκινητα μεσω του boot loader ειναι official μεν αλλα το βασικο ειναι οτι για χ υ λογο δεν ειναι για το κινητο σου οποτε ισως χρειαστει και εκει.δυστυχως δεν ειναι αρμοδιος για αυτες τις απορειες σου.δεν το εχω ψαξει παραπανω.τωρα ο Updater μπορει να μην το βγαζει λογω region?δεν ξερω.και μενα στο go ενω υπαρχει πιο καινουριο δεν μου το δινει.δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο.οπως δεν ξερω αν θα μου το δωσει ποτε η περα βρεχει κα δεν θα ασχοληθουν καν
LOVExVOTKA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ειναι official μεν αλλα το βασικο ειναι οτι για χ υ λογο δεν ειναι για το κινητο σου οποτε ισως χρειαστει και εκει.δυστυχως δεν ειναι αρμοδιος για αυτες τις απορειες σου.δεν το εχω ψαξει παραπανω.τωρα ο Updater μπορει να μην το βγαζει λογω region?δεν ξερω.και μενα στο go ενω υπαρχει πιο καινουριο δεν μου το δινει.δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο.οπως δεν ξερω αν θα μου το δωσει ποτε η περα βρεχει κα δεν θα ασχοληθουν κανΆνοιξα θέμα για φτο κοίτα και δίκιο είχαν τα παιδιά σε αυτά που λέγαν θέλει λίγο αφοσίωση ρίξε ένα τσεκ εδώ και θα καταλάβεις γιατί το λέω www.insomnia.gr/topic/502099-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-android/#entry52686166 (αν δεν στο ανοίξει είναι επειδή το στείλαμε με κιν.)
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 και εγω ειχα διαβασει μερικα πραγματα αλλα δεν ασχοληθηκα παραπανω μετα.δεν αξιζε προσωπικα το χρονο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα