LOVExVOTKA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Χεραιτω τους ινσομνιακς!! Έχω μια απορία για το WiFi των android κινητών.. Δεν υπάρχει τρόπος να συνδέομαι ή να αποσυνδέομαι σε ένα ασύρματο δίκτυο χωρίς να απενεργοποιω ή να ενεργοποιω αντίστοιχα το WiFi της συσκευής? Τσεκαρσ στις συνδέσεις μην έχει επιλογή αποσύνδεσης αλλά μάταια... Ξέρετε τίποτα για φτο βρε παιδιά.γιστι δεν θέλω να το ενεργοποιω και απενεργοποιω κάθε τρεις και λίγο. Ευχαριστώ πολ. Όλους
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εννοείς ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεσαι; Αν ναι, θυμάμαι υπήρχε παλιά ένα πρόγραμμα που το έκανε. Locale αν θυμάμαι καλά λεγόταν. 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αν εχεις ενεργοποιημένο το wifi και εχεις πχ συνδεθεί κατά καιρούς σε κάποια δίκτυα, τότε χωρίς να κάνεις κατι αλλο οταν εισαι στην εμβέλεια καποιου απο αυτα τα δικτυα συνδέεσαι αυτόματα. Αν εννοεις αυτο !
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αν εχεις ενεργοποιημένο το wifi και εχεις πχ συνδεθεί κατά καιρούς σε κάποια δίκτυα, τότε χωρίς να κάνεις κατι αλλο οταν εισαι στην εμβέλεια καποιου απο αυτα τα δικτυα συνδέεσαι αυτόματα. Αν εννοεις αυτο ! εννοει ενω ειναι μεσα στο δικτυο να βγει απο το δικτυο αλλα χωρις να κλεισει το wifi και χωρις να βγει εκτος εμβελειας.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 εννοει ενω ειναι μεσα στο δικτυο να βγει απο το δικτυο αλλα χωρις να κλεισει το wifi και χωρις να βγει εκτος εμβελειας. α μαλιστα 1
nikomania-- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να πας στις συνθετες ρυθμίσεις και από εκεί να το ρυθμίσεις να κλείνει το wifi όταν είναι σε αναμονή το κινητό! 1
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 nikos mania μαλλον δεν θελει αυτο.θελει να κανει disconnect απο το δικτυο οπως καταλαβα χωρις να κλεισει το wifi και χωρις να βγει εκτος εμβελειας.οπως ειναι στα windows που κανεις disconnect αποενα δικτυο. 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας και παλι παιδια αυτο ακριβως που λεει ο πουλινος εννοω.... δηλαδη να ειμαι συνδεδεμενος πχ στο Α ασυρματο δυκτιο και μετα να μπορω να πατησω πανω σε αυτο αποσυνδεση... Εγω μεχρι στιγμης αποσυνδεομαι και συνδεομαι πατωντας ενεργοποιηση η απενεργοποιηση αντιστοιχα...
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας και παλι παιδια αυτο ακριβως που λεει ο πουλινος εννοω.... δηλαδη να ειμαι συνδεδεμενος πχ στο Α ασυρματο δυκτιο και μετα να μπορω να πατησω πανω σε αυτο αποσυνδεση... Εγω μεχρι στιγμης αποσυνδεομαι και συνδεομαι πατωντας ενεργοποιηση η απενεργοποιηση αντιστοιχα... οταν κανεις κλικ πανω στο δικτυο δεν εχει αποσυνδεση?να το σβησεις δηλαδη forget network δεν νομιζω να σε βολευει αφου θα πρεπει να ξαναβαλεις το password μετα.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ...ετσι απο περιέργεια, ποιος ειναι ο λογος να το κάνεις αυτο και οχι το απλο, κλεινω το wifi που μου τρωει και την μπαταριά και ειμαι οκ
LOVExVOTKA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 οταν κανεις κλικ πανω στο δικτυο δεν εχει αποσυνδεση?να το σβησεις δηλαδη forget network δεν νομιζω να σε βολευει αφου θα πρεπει να ξαναβαλεις το password μετα. Μολις κανω κλικ στο νετ που ειμαι συνδεδεμενος δεν εχει αποσυνδεση οπος το λες... το χω κανει και αυτο με το delete αλλα οντος δεν βολευει ...ετσι απο περιέργεια, ποιος ειναι ο λογος να το κάνεις αυτο και οχι το απλο, κλεινω το wifi που μου τρωει και την μπαταριά και ειμαι οκ Καλη η περιεργια σου αλλα απο το παλιο μου το κινητο που ειχα οταν εκλεινα το wifi μετα δεν μπορουσε να συνδεθει παλι και γενικα ειχε προβληματα...
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 εψαξα και εγω στο κινητο μου δεν βρηκα αποσυνδεση.παντως κανονικα δεν θα πρεπει να στο κανει το τελευταιο.δηλαδη οταν το κλεινεις το wifi και το ανοιξεις να μην ξανασυνδεεται.
LOVExVOTKA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 εψαξα και εγω στο κινητο μου δεν βρηκα αποσυνδεση.παντως κανονικα δεν θα πρεπει να στο κανει το τελευταιο.δηλαδη οταν το κλεινεις το wifi και το ανοιξεις να μην ξανασυνδεεται. Οχι νταξ σε αυτό που χω τώρα δεν το κάνει απλά στο παλιό κάποιες φορές το κανε... Όταν λέω δεν συνδεόταν εννουσα ότι απλά όταν άνοιγα το WiFi και κλικαρα σε ένα δυκτιο δεν μου βγαζε τις επιλογές για σύνδεση για εισαγογη κωδικών κτλ. Σαν να μην πάτησα ποτέ κλικ πχ...τέλος πσντων δεν με πειράζει κι έτσι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα