poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ριξε ενα format/το legacy ειναι μονο για πριν bootarei στα windows. εγω το κλεινω τελειως δηλαδη.και να το κλεισεις θα σε αφησει εννοειται να μπεις bios κανονικα.μετα απλα θα ξαναπαιξουν οταν θα μπεις windows.
Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εβαλα καινουριο σκληρο επανω στην εγκατασταση των windows δεν βλεπει ποντικι. τι κανουμε τωρα?
Anubis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασα ποντικι με μπιλια. Αποτυχια! Δεν δουλευει!
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 μαλλον τα Usb τα βλεπω να ειναι off.τωρα πως εγινε δεν ξερω.Jumperakia δεν πειραξες τιποτα να υποθεσω...
Anubis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 πως γινεται ομως τα usb να ειναι off και να βλεπει τις συσκευες το bios. Οχι δεν πειραξα jumperakia.
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 πως γινεται ομως τα usb να ειναι off και να βλεπει τις συσκευες το bios. Οχι δεν πειραξα jumperakia. σωστα το ξεχασα οτι ειπες οτι στο bios τα βλεπει.i give up.
nanito13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 παιδια καλησπερα,εχω προβλημα με το usb 3,εχω μητρικη asus v gene βαζω τους drivers κανονικα μου διαβαζει το usb φλασακι και μετα απο λιγο δεν το αναγνωριζει...τι φταιει? εκανα και update bios τιποτα,μονο format δεν εχω κανει ακομα..
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 παιδια καλησπερα,εχω προβλημα με το usb 3,εχω μητρικη asus v gene βαζω τους drivers κανονικα μου διαβαζει το usb φλασακι και μετα απο λιγο δεν το αναγνωριζει...τι φταιει? εκανα και update bios τιποτα,μονο format δεν εχω κανει ακομα.. δεν ξερω αν θα σε βοηθησει.ειχα ενα Lenovo laptopπερνουσα τους drivers απο το site Της lenovO και εφαγα μπλε οθονη.κατεβασα τους τελευταιους drivers απο το site της intel και επαιξα μια χαρα.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δεν σου διαβάζει οποιοδήποτε φλασάκι και να βάλεις ? το λεω μηπως απλα εχει καποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο , δοκίμασε το και σε ενα αλλο pc
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δεν σου διαβάζει οποιοδήποτε φλασάκι και να βάλεις ? το λεω μηπως απλα εχει καποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο , δοκίμασε το και σε ενα αλλο pc δεν του βρισκει μεσα σε windows ουτε keyboard mouse κτλ ενω στο bios Ολα οκ.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Α οκ γιατι ανέφερε για το φλασάκι , χμμμμ καλα ετσι ξαφνικά το έκανε ενοω πριν λειτουργούσε κανονικα ?
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Α οκ γιατι ανέφερε για το φλασάκι , χμμμμ καλα ετσι ξαφνικά το έκανε ενοω πριν λειτουργούσε κανονικα ? yes.απλα εκανε bios update που παλι δεν στεκει διοτι στο bios εχει keyboard πχ κανονικα.
Anubis13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον τον ξανανοιξα χθες, με τον παλιο επεξεργαστη και πηρε usb ποντικι και πληκτρολογιο ολα καλα. Παω να βαλω τον καινουριο, δεν επαιζε με καμμια κυβερνηση, οποτε εβγαλα ρευματα μπαταρια και το καταφερα να παιξει με ενα usb πληκτρολογιο και ποντικι ενος φιλου. Τωρα βαζω τα δικα μου παλι επανω ενα PS2 πληκτρολογιο και ενα USB ποντικι και δεν παιζει!Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι φταιει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα