poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το εκανα και απετυχε! Μηπως σου εχει επιλογη για downgrade που πρεπει να τσεκαρεις καπου?
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ουπς σε μπερδεψα, οχι μια χαρα κατεβηκε το bios απλα οι θυρες δεν δουλευουν. Μαλλον θα τον ξεβιδωσω τον υπολογιστη!
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ουπς σε μπερδεψα, οχι μια χαρα κατεβηκε το bios απλα οι θυρες δεν δουλευουν. Μαλλον θα τον ξεβιδωσω τον υπολογιστη! δες μηπως βραχυκυκλωνουν καπου αν και δυσκολο.σιγουρεψου οτι ειναι enable στο bios.ξαναπερνα το τελευταιο bios Να εισαι ετοιμος.για format αστο αφου ουτε σε Linux Παιζει.και κανε κανα clear cmos με κανα jumper.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οπως τα γραφεις θα γινουν... Συνεχιζουμε!
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 να δουμε τι στο καλο γινεται.γιατι ειναι Psychjo.εκτος αν ετυχε να χαλασουν οι Usb η να γειωνει καπου το Mobo την στιγμη που εκανες το Update και απλα ειναι δυο διαφορετικα θεματα
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το update το εκανα απλα χρησιμοποιωντας τροφοδοτικο αλλο διοτι το δικο μου ηταν κοντα στην ωρα του να τα τιναξει. Δεν ειχα βγαλει την mb απο το κουτι. θα βγαλω την motherboard να δουμε τι παιζει..
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το update το εκανα απλα χρησιμοποιωντας τροφοδοτικο αλλο διοτι το δικο μου ηταν κοντα στην ωρα του να τα τιναξει. Δεν ειχα βγαλει την mb απο το κουτι. θα βγαλω την motherboard να δουμε τι παιζει.. τωρα βγαζουν πιο πολυ ακρη αυτα που λες.ισως ετσι εξηγειται το προβλημα.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη θεωρεις οτι κατι βραχυκυκλωσε την ωρα που εκανα το update?
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη θεωρεις οτι κατι βραχυκυκλωσε την ωρα που εκανα το update? η οταν κουμπωσες το τροφοδοτικο κτλ κτλ.να τραβηχτηκε κατι να ακουμπησε κατι .γιατι απο bios update δεν θυμαμαι να εχω χασει Usb Ποτε.αλλα δες και στον παγκο τι γινεται.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 λοιπον εβγαλα την μητρικη, θεωρητικα δεν βραχυκυκλωνει τιποτα. Οταν ειμαι στο BIOS το ποντικι αναβει, στα windows οχι. Πεταξει BSOD DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL στο usbport.sys Θα δοκιμασω να δω τι γινεται στο event viewer! θα φορτωσω μετα και το τελευταιο bios!
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 εγω θα προτεινα. α.Παλι bios update με το πιο νεο β.format να τελειωνουμε.
Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Βρισκεις λογικη στο οτι usb mouse με ανταπτορα ps2 δεν αναγνωριζεται οταν το πληκτρολογιο ps2 αναγνωριζεται?
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Βρισκεις λογικη στο οτι usb mouse με ανταπτορα ps2 δεν αναγνωριζεται οταν το πληκτρολογιο ps2 αναγνωριζεται? συνηθως οταν το Pc εχει μια Ps2 αναγνωριζονται και τα 2.τωρα αμα το ποντικι για χ ψ λογο δεν παιζει με ανταπτορα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
άδικος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Βρισκεις λογικη στο οτι usb mouse με ανταπτορα ps2 δεν αναγνωριζεται οταν το πληκτρολογιο ps2 αναγνωριζεται? Ναι, εξαρτάται το ποντίκι. Αν είναι laser λογικό είναι.
Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ας κανω μια λιστα του τι εχω κανει: 1) Downgraded σε αλλο bios και upgraded 2) System restore 3) Εβγαλα την μπαταρια 4) Εβγαλα την μητρικη και τα συνδεσα ολα πανω 5) Αποσυνδεσα τα usb του κουτιου μηπως βραχυκυκλωνουν 6) Εκανα uninstall τους usb drivers απο device manager 7) Usb Legacy support enabled -> checked 8) Δοκιμασα linux live cd και δεν επαιξε το ποντικι 9) Το plug and play ειναι οκ στα windows 10) τσεκαρα διαφορα κλειδια στη registry δειχνουν οκ Οταν μπαινω στα windows πεταει μπλε οθονη, καποιες φορες στο usbport.sys...Το φορματ ειναι κοντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα