Προς το περιεχόμενο

USB ports

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα πρόβλημα, χθες εκανα ενα update στο bios της μητρικης και αλλαξα επεξεργαστη. ολα πηγαν καλα αλλα οι usb θυρες αναγνωριζονται μονο στο bios, κοινως τα windows δεν δειχνουν να τις φορτωνουν. Τι μπορεί να φταίει?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα εκανα και τα 2. Δεν δουλευουν ακομα! Την βλεπω την δουλεια, παμε για εγκατασταση των παντων...Απο οτι βλεπω παντως εχει χασει drivers της καρτας γραφικων, πιθανοτατα και της ηχου.

Εκανα system restore δεν επαιξε!

Εκανα uninstall τους drivers μεσα απο το device manager δεν επαιξε.

Θα δοκιμασω linux live cd να δω οτι μετα το bios update δουλευει το hardware

Δημοσ.

Τα εκανα και τα 2. Δεν δουλευουν ακομα! Την βλεπω την δουλεια, παμε για εγκατασταση των παντων...Απο οτι βλεπω παντως εχει χασει drivers της καρτας γραφικων, πιθανοτατα και της ηχου.

Εκανα system restore δεν επαιξε!

Εκανα uninstall τους drivers μεσα απο το device manager δεν επαιξε.

Θα δοκιμασω linux live cd να δω οτι μετα το bios update δουλευει το hardware

λογικα θα δουλευει και σε βλεπω για κανα format.ελπιζω να μην εβαλες κανα λαθος bios αν και λογικα δεν θα το επερνε.και σιγουρεψου οτι εβαλες το τελευταιο.

Δημοσ.

Ναι και εγω για εκει την βλεπω την δουλεια να πηγαινει! Εχουμε

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=M2N-SLI%20Deluxe&os=17

Αυτο το bios εχω βαλει, εχω googlarei και δεν βρισκω καποιον με προβλημα στις θυρες! Ρευμα σιγουρα δινουν, εχουν δοκιμαστει επανω σε αλλο pc μενει να σιγουρευτουμε με το linux live cd.

και φυγαμε για φορματ!

Δημοσ.

ε ναι δεν το γλυτωνεις.και απο το να ψαχνεις 10 ωρες καλυτερα format.αν θες δοκιμασε να ξαναπερασεις μια drivers για chipset μπας και στρωσει

επισης για μενα θα περναγα το τελευταιο το bios το beta το 1804 που εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω χρησιμοποιούσα ένα παλιό bios αλλά λογικά με αυτό τον επεξεργαστή μπορώ να πάω μέχρι το 1701

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=286970

που θεωρειται stable. Αλλιως πρεπει να βαλω τον παλιο επεξεργαστη και να βαλω και το παλιο bios

Επεξ/σία από Anubis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...