Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα, χθες εκανα ενα update στο bios της μητρικης και αλλαξα επεξεργαστη. ολα πηγαν καλα αλλα οι usb θυρες αναγνωριζονται μονο στο bios, κοινως τα windows δεν δειχνουν να τις φορτωνουν. Τι μπορεί να φταίει?
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 στις βγαζει με ερωτηματικο?με θαυμαστικο?στο bios δες οτι ειναι σιγουρα ανοιχτες η κανε Load setup defaults.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ανοιχτα τα παντα στο bios, στον device manager δεν βλεπω κατι με ερωτηματικο
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 κανε restore defaults>επισης μηπως ειναι σαν Unknown device sto device manager?
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τα εκανα και τα 2. Δεν δουλευουν ακομα! Την βλεπω την δουλεια, παμε για εγκατασταση των παντων...Απο οτι βλεπω παντως εχει χασει drivers της καρτας γραφικων, πιθανοτατα και της ηχου. Εκανα system restore δεν επαιξε! Εκανα uninstall τους drivers μεσα απο το device manager δεν επαιξε. Θα δοκιμασω linux live cd να δω οτι μετα το bios update δουλευει το hardware
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τα εκανα και τα 2. Δεν δουλευουν ακομα! Την βλεπω την δουλεια, παμε για εγκατασταση των παντων...Απο οτι βλεπω παντως εχει χασει drivers της καρτας γραφικων, πιθανοτατα και της ηχου. Εκανα system restore δεν επαιξε! Εκανα uninstall τους drivers μεσα απο το device manager δεν επαιξε. Θα δοκιμασω linux live cd να δω οτι μετα το bios update δουλευει το hardware λογικα θα δουλευει και σε βλεπω για κανα format.ελπιζω να μην εβαλες κανα λαθος bios αν και λογικα δεν θα το επερνε.και σιγουρεψου οτι εβαλες το τελευταιο.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ναι και εγω για εκει την βλεπω την δουλεια να πηγαινει! Εχουμε http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=M2N-SLI%20Deluxe&os=17 Αυτο το bios εχω βαλει, εχω googlarei και δεν βρισκω καποιον με προβλημα στις θυρες! Ρευμα σιγουρα δινουν, εχουν δοκιμαστει επανω σε αλλο pc μενει να σιγουρευτουμε με το linux live cd. και φυγαμε για φορματ!
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ε ναι δεν το γλυτωνεις.και απο το να ψαχνεις 10 ωρες καλυτερα format.αν θες δοκιμασε να ξαναπερασεις μια drivers για chipset μπας και στρωσει επισης για μενα θα περναγα το τελευταιο το bios το beta το 1804 που εχει.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το beta 1804 εχω επανω. χμμ το θεμα ειναι οτι ουτε το λινουξ βλεπει ποντικι.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 αλλιως ξαναβαλε το προηγουμενο να δεις και μετα ξαναπερνα παλι το beta.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω χρησιμοποιούσα ένα παλιό bios αλλά λογικά με αυτό τον επεξεργαστή μπορώ να πάω μέχρι το 1701 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=286970 που θεωρειται stable. Αλλιως πρεπει να βαλω τον παλιο επεξεργαστη και να βαλω και το παλιο bios Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2013 από Anubis13
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 για δοκιμη μονο ριξε ενα previous bios εστω και beta.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Θα με βασανισει μεχρι να το βρω, δεν βλεπει το φλασακι στο ez flash 2.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Θα με βασανισει μεχρι να το βρω, δεν βλεπει το φλασακι στο ez flash 2. κανε μεσα απο τα windows.
Anubis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το εκανα και απετυχε! Οι usb θυρες δεν δουλευουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα