Dahanaka Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση. Ειναι λιγο ακυρη αλλα επειδη ακουσα οτι οι νεοι επεξεργαστες της ιντελ(συγκεκριμενα ο 4770κ) χρειαζεται νεας γενιας τροφοδοτικα ανοιξα το θεμα για να βεβαιωθω οτι δεν θα εχω προβλημα. Αρχικα εχω αυτο το τροφοδοτικο http://www.amazon.com/Corsair-CMPSU-750TX-750-Watt-Certified-compatible/dp/B000X2677A (το εχω 3 χρονια τωρα) και θελω να ρωτησω εαν θα εχω προβλημα με αυτο το τροφοδοτικο να κανω oc. (επειδη δεν ειναι 80+ bronze ή κατι ανωτερο,στο κουτι λεει μονο 80+certified, μου ειπανε οτι θα εχω προβλημα) Επισης το τροφοδοτικο θα δινει τροφοδοσια σε 1 ssd,2hdd και μια καρτα γραφικων(gtx780 ή gtx770). Πιστευετε οτι θα υπαρχει προβλημα με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο και οτι πρεπει να το αλλαξω? Ευχαριστω!
Petert Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση. Ειναι λιγο ακυρη αλλα επειδη ακουσα οτι οι νεοι επεξεργαστες της ιντελ(συγκεκριμενα ο 4770κ) χρειαζεται νεας γενιας τροφοδοτικα ανοιξα το θεμα για να βεβαιωθω οτι δεν θα εχω προβλημα. Αρχικα εχω αυτο το τροφοδοτικο http://www.amazon.com/Corsair-CMPSU-750TX-750-Watt-Certified-compatible/dp/B000X2677A (το εχω 3 χρονια τωρα) και θελω να ρωτησω εαν θα εχω προβλημα με αυτο το τροφοδοτικο να κανω oc. (επειδη δεν ειναι 80+ bronze ή κατι ανωτερο,στο κουτι λεει μονο 80+certified, μου ειπανε οτι θα εχω προβλημα) Επισης το τροφοδοτικο θα δινει τροφοδοσια σε 1 ssd,2hdd και μια καρτα γραφικων(gtx780 ή gtx770). Πιστευετε οτι θα υπαρχει προβλημα με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο και οτι πρεπει να το αλλαξω? Ευχαριστω! Δεν θα εχεις προβλημα. Δεν χρειαζονται "νεας γενιας τροφοδοτικα" οι καινουργιοι intel... 3
Dahanaka Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ωραια ευχαριστω. Τωρα δεν θα εχω αμφιβολιες.<br><br> Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το τροφοδοτικό σου είναι συμβατό με haswell. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα