Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο σημερα ο υπολογιστης μου ξεκινησε να εχει το εξης προβλημα:Ενω τρεχει καποιο παιχνιδι (συγκεκριμενα το διαπιστωσα στο fifa 13 και στο assassin s creed 3) κολαει η εικονα για λιγο και ειναι σα να  τρεχει το παιχνιδι σε slow motion.Μετα απο λιγο επανερχεται μονο του  και φυσικα μπορει να ξαναχαλασει.Να σας πω οτι δεν υπαρχει θεμα αν μπορει ο υπολογιστης να τρεξει τα παιχνιδια.Τι λετε οτι ειναι αυτο παλι;Για υιος μου μοιαζει...

Δημοσ.

Απο σημερα ο υπολογιστης μου ξεκινησε να εχει το εξης προβλημα:Ενω τρεχει καποιο παιχνιδι (συγκεκριμενα το διαπιστωσα στο fifa 13 και στο assassin s creed 3) κολαει η εικονα για λιγο και ειναι σα να  τρεχει το παιχνιδι σε slow motion.Μετα απο λιγο επανερχεται μονο του  και φυσικα μπορει να ξαναχαλασει.Να σας πω οτι δεν υπαρχει θεμα αν μπορει ο υπολογιστης να τρεξει τα παιχνιδια.Τι λετε οτι ειναι αυτο παλι;Για υιος μου μοιαζει...

Καρτα γραφικων ? τροφοδοτικο ? μητρικη ? πες το συστημα...

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ ψηφίζω για θερμοκρασίες. Μάλλον ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών ανεβάζουν θερμοκρασία και υποχρονίζονται για να μην λιώσουν.

Δημοσ.

Παιδια  μολις διαπιστωσα κατι.Ακουγεται περιεργο αλλα ειναι εξακριβωμενο.Το συγκεκριμενο κολημα γινεται ΜΟΝΟ οταν υπαρχει συνδεδεμενο gamepad  στο pc.Δεν εχω ιδεα γιατι αλλα σας λεω ετσι ειναι.Επαιξα fifa πριν ενα λεπτο που κατακολουσε με το gamepad και τωρα με το πληκτρολογιο παιζει κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...