Etherovamon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας, παιδιά. Θα ήθελα να μου πει εάν ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα που να είναι εφάμιλλο των daemon tools και alcohol, δωρεάν ή μη, για mount-unmount. Θα το εκτιμούσα εάν κάποιος το έχει δοκιμάσει κιόλας πεπεισμένος για την ενδεχομένως εγνωσμένη αξία του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σε τι θες να διαφέρει από αυτά που αναφέρεις;;;Κοινός για ποια λειτουργία ψάχνεις.
Etherovamon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέλω για mount-unmount αρχείων iso και λοιπών συναφών. Ό,τι δηλαδή κάνουν και τα προγράμματα που προανέφερα. Απλώς στα προγράμματα που προανέφερα το malewarebytes anti-maleware βρίσκει ιό είτε στο αρχείο exe είτε μετά την εγκατάστασή τους στο program files, για αυτό θα ήθελα κάτι πιο ασφαλές. Με μια πρόχειρη αναζήτηση εντόπισα το virtual clone drive freeware. Το κατέβασα και το βρίσκω "καθαρό". Ποια είναι η γνώμη σου; Virtual CloneDrive
KREATOR13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 To Virtual Clone drive εχω κι εγω,μια χαρα ειναι για mount-unmount iso
Etherovamon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 To Virtual Clone drive εχω κι εγω,μια χαρα ειναι για mount-unmount iso Site: Εδώ βλέπω ότι είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου
KREATOR13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Site: Εδώ βλέπω ότι είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου Αφου κανει τη δουλεια του γιατι να μην ειναι,δοκιμασε το σιγα
TheELF Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Είναι σχετικά λογικό να σου βγάζει τέτοιο μήνυμα το malware αφού σου περνάει driver και επηρεάζει αρχεία τον windows,και οι δύο εταιρίες όμως είναι πασίγνωστες και τα προγράμματά τους έμπιστα. Προσωπικά, και επειδή δεν χρειάζομαι εξομοίωση κλειδώματος,τρέχω το PortableWinCDEmu που τρέχει χωρίς εγκατάσταση και είναι πολύ μικρό και απλό.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 +1 στο PowerIso από μένα, το είχα για χρόνια, απροβλημάτιστα. 1
mypagio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 +1 για το PowerIso. Είχα το daemon tools αλλά ήταν αρκετά βαρύ ενώ το PowerIso είναι αρκετά ελαφρύ και το χρησιμοποιώ συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα.
Etherovamon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 PowerISO επίσης +1 στο PowerIso από μένα, το είχα για χρόνια, απροβλημάτιστα. +1 για το PowerIso. Είχα το daemon tools αλλά ήταν αρκετά βαρύ ενώ το PowerIso είναι αρκετά ελαφρύ και το χρησιμοποιώ συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το poweriso θα το λάβω σοβαρά υπόψη. Ωστόσο η πρόταση του theELF ομολογώ πως με εντυπωσίασε περισσότερο. Το προγραμματάκι που πρότεινε είναι δωρεάν, ελαφρύτατο και κάνει ακριβώς αυτό που θέλω χωρίς πολλά πολλά και περιττά...
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μήπως βάζεις το daemon tools pro και το alcohol 120% σπασμένα και χτυπάει το mbam στο patch; Το dt lite (το δωρεάν) το έχω χρόνια και δεν παραπονιέται ούτε το mbam ούτε το super antispyware ούτε το avast. To alcohol το έχω παρατήσει χρόνια τώρα. Το virtual clone drive είναι πολύ καλό για δωρεάν αλλά είναι περιορισμένο στην υποστήριξη αρχείων (μόνο iso, bin, ccd). Δεν αναγνωρίζει άλλα, π.χ. τα md5 του alcohol.
Etherovamon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 To daemon lite..... Μήπως βάζεις το daemon tools pro και το alcohol 120% σπασμένα και χτυπάει το mbam στο patch; Το dt lite (το δωρεάν) το έχω χρόνια και δεν παραπονιέται ούτε το mbam ούτε το super antispyware ούτε το avast. To alcohol το έχω παρατήσει χρόνια τώρα. Το virtual clone drive είναι πολύ καλό για δωρεάν αλλά είναι περιορισμένο στην υποστήριξη αρχείων (μόνο iso, bin, ccd). Δεν αναγνωρίζει άλλα, π.χ. τα md5 του alcohol. Σε daemon lite (free χωρίς patch), alcohol (any kind), poweriso (any kind) το mbam βρίσκει ιό. Στα virtualclonedrive και portablecdemu δε βρίσκει. micos000 έλεγξέ το γιατί είμαι σίγουρος για το daemon, έχει γίνει μάλιστα θέμα και σε άλλα ξένα forums απ'όσο εψαξα.. Από κει και πέρα ο TheELF ίσως να έχει δίκιο για το είδος του ιού αυτού, μιας και ενδεχομένως να είναι μηδαμινής επικινδυνότητας. Ωστόσο θα προτιμήσω να εμπιστευτώ το mbam γιατί έτσι αισθάνομαι πιο ήσυχος. Δεν ξέρω το portablecdemu πόσα αρχεία υποστηρίζει, αλλά μέχρι στιγμής την κάνω τη δουλειά μου με αυτό με κάποια .iso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα