Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω για ακουστικά ψείρες αυτές τις μέρες και θέλω την βοήθεια σας...

Τα θέλω για απαιτητική μουσική αλλά και για καθημερινή χρήση! Δίνω κυρίως έμφαση στα μπάσα πάντως...

Έχω αυτά μέχρι σήμερα (με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο) αλλά θα ήθελα να ανέβω ένα επίπεδο παραπάνω...!

Κοίταξα και αυτά τα οποία φαίνονται καλή επιλογή και είναι και φθηνά...

Η μάρκα δεν θα με πείραζε να είναι κάποια από τις π.χ SONY ,Sennheiser ,Panasonic αλλά και όποια άλλη μάρκα εσείς πιστεύετε  ότι αξίζει!

Διαθέτω έως 40 ευρώ...

Δημοσ.

εχω αυτα τα οποια και ειχα παρει κοντα στα 30 ευρω πριν 1,5 χρονο.

ειναι φανταστικα, και η τιμη τους πλεον ειναι εξεφτελιστικη στο αμαζον.

ελλαδα δεν ξερω

http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-Xtreme-Xplosives-Headphones/dp/B004S7Q8CA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1380573253&sr=8-1&keywords=jvc+earphones

51rLMCL7kRL._SL1000_.jpg

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ελλαδα δεν ξερω

Nice. Πως πανε απο αντοχη? Τους συμπεριφερεσαι με τo γαντι ή εχουν τραβηξει γολγοθα?
Δημοσ.

ελλαδα δεν ξερω

http://www.amazon.co.uk/JVC-HAFX1X-Xtreme-Xplosives-Headphones/dp/B004S7Q8CA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1380573253&sr=8-1&keywords=jvc+earphones

51rLMCL7kRL._SL1000_.jpg

Ελλάδα κάνουν περίπου 30 ευρώ από ότι είδα...Προτιμώ πάντως αγορές από Ελλάδα αν έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις...

Ωραία φαίνονται όντως και με καλή ποιότητα κατασκευής... Εκεί που με χαλάνε λίγο είναι στο εύρος απόκρισης...Μου φαίνεται κάπως λίγο το 20 - 18000 Hz...

Δημοσ.

Nice. Πως πανε απο αντοχη? Τους συμπεριφερεσαι με τo γαντι ή εχουν τραβηξει γολγοθα?

η αληθεια ειναι πως δεν τα προσεχω ιδιαιτερα, μονο τακτικα περναω το πλαστικο τους κάλυμμα με οινοπνευμα για απολύμανση. 

μαζί έδινε και άλλα 3 ζευγάρια για διάφορους τύπους αφτιών. πραγματικά είναι εξαιρετικά. το δε καλωδιο τους ειναι πολυ ανθεκτικο, και γενικα η ολη αισθηση που αφηνουν ειναι φοβερα στιβαρή και προσεγμενη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

η αληθεια ειναι πως δεν τα προσεχω ιδιαιτερα, μονο τακτικα περναω το πλαστικο τους κάλυμμα με οινοπνευμα για απολύμανση. 

μαζί έδινε και άλλα 3 ζευγάρια για διάφορους τύπους αφτιών. πραγματικά είναι εξαιρετικά. το δε καλωδιο τους ειναι πολυ ανθεκτικο, και γενικα η ολη αισθηση που αφηνουν ειναι φοβερα στιβαρή και προσεγμενη.

Η απαντηση που περιμενα για να προχωρησω σε παραγγελια. Σ ευχαριστω

Δημοσ.

Ελλάδα κάνουν περίπου 30 ευρώ από ότι είδα...Προτιμώ πάντως αγορές από Ελλάδα αν έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις...

Ωραία φαίνονται όντως και με καλή ποιότητα κατασκευής... Εκεί που με χαλάνε λίγο είναι στο εύρος απόκρισης...Μου φαίνεται κάπως λίγο το 20 - 18000 Hz...

Source.png Πηγή: Στους ανθρώπους το ακουστό φάσμα εκτείνεται κατά προσέγγιση από τα 20 Hz έως τα 20 KHz (20.000 Hz)

Οποτε τι να τα κανεις περισσοτερα hertz εφοσων η διαφορα θα ειναι ελαχιστη εως μηδαμινη ?

Δημοσ.

Source.png Πηγή: Στους ανθρώπους το ακουστό φάσμα εκτείνεται κατά προσέγγιση από τα 20 Hz έως τα 20 KHz (20.000 Hz)

Οποτε τι να τα κανεις περισσοτερα hertz εφοσων η διαφορα θα ειναι ελαχιστη εως μηδαμινη ?

2.000 hz νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλη διαφορά...Ωραία η πρόταση σου παρόλα αυτά!

Δημοσ.

ελλαδα δεν ξερω

51rLMCL7kRL._SL1000_.jpg

με εψησες και εμενα.! τα βρηκα με 17 ευρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...