Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκοπέυω να προχωρήσω στην αγορά καινουριου λαπτοπ και σας παραθετω τα δεδομενα:

 

Οθονη 15,5 ή 15,7 ή εκεί γύρω τεσπα

Λειτουργικό δεν με νοιάζει

Το θελω για ιντερνετ, σερφαρισμα και για κανενα παιχνιδι τυπου μανατζερ, λολ κτλ. Οχι τπτ πολυ βαρυ δηλαδη.

 

Μεχρι τωρα εχω δουλεψει μονο με Dell και δεν ξερω τι παιζει με τις υπολοιπες εταιρειες.

 

Εχω δει αυτα προς το παρον και ακομα ψαχνω απλα αν συνεχισω να ψαχνω στο τελος θα μπερδευτω παλι και δεν θα ξερω τι να κανω. Οποτε ζητω για ακομα μια φορα την βοηθεια σας.

 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904480

 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909586&sid=1

 

Μπατζετ μεχρι 600 ευρω και πολυ μικρα περιθωρια να ανεβω.

 

Αν βρισκαμε κατι σε Dell αν οχι θα προτιμουσα Lenovo απ οτι εχω διαβασει δλδ εδω μεσα.

 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από Alt3rnative
Δημοσ.

το 1ο το παιρνεις με 420 με κωδικο 1330, αρα θα σου προτεινα αυτο. αν τα διαθετεις τα 500 πάντως, η καρτούλα του αλλου ειναι πολύ καλύτερη. αν εχεις λαπτοπ για αποσυρση δες κωτσοβολο εχει 3 σε πολύ καλή τιμή (με αποσυρη)

Δημοσ.

Διαθετω μεχρι 600 με 650 βασικα. Οντως εχει καλυτερη καρτα το asus απλα προσπαθω να κοιταξω και προς καποια αλλα με i5 επεξεργαστη.

 

Το θεμα μου βασικα ειναι να παιζω καποια συγκεκριμενα παιχνιδακια ανετα (βλ. Μανατζερ 2014, λολ, κανα φιφα κτλ) οπως επισης να μην κοιταζω για αλλο λαπτοπ στα επομενα 2 χρονια.

 

Σκεφτομαι να κοιταξω και τπτ προς Vaio αν βρω τπτ οικονομικο.



Αν λεω αν αποφασισω να βγαλω απο την μυγα ξυγκι αξιζουν αυτα τα 2:

 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902774

 

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/123593-lenovo-g500-i7-3612qm

 

Κι αν ναι σε ποιο απο τα 2 να παω;

Δημοσ.

καμία σχέση η 8570 με την 740. παρε την 740 του asus. επιμένω. δε βλέπω κάτι άλλο καλύτερο αυτό τον καιρό οσο και να ανέβεις. vfm εννοω. αν εχεις λαπι για επιστοφή το 2ο από κωτσοβολο καραξιζει με 200 ευρω μείον βέβαια.

Δημοσ.

Εφοσον μιλάμε για την ίδια γενιά επεξεργαστών, προσωπικά αν είχα καταλήξει σε αυτό το σασί θα έπαιρνα αυτόν με i7 αντί για i5 (αν ήταν άλλες γενιές, το συζητούσαμε ποιός είναι δυνατότερος).  Η διαφορά στη χωρητικότητα του σκληρού είναι αμελητέα για τα σημερινά δεδομένα κατά τη γνώμη μου, και ένα 4άρι ντιμάκι μνήμης το παίρνεις αρκετά φθηνά πλέον και το περνάς μόνος σου εύκολα.  Οι επεξεργαστές όμως έχουν σημαντική διαφορά, ενώ η κάρτα γραφικών είναι ολόιδια.  Και έχεις και γνήσια windows.

Δημοσ.

Βασικα για καποιο λογο δεν εμφανισε την προσφορα του newsletter στο λινκ στο dell του eshop που απο 699 στο κατεβαζει στα 580 εξ ου και η επιλογη μου. Ειναι 120 ευρω περιπου που με κρατανε εντος μπατζετ και μενω και ικανοποιημενος με τα specs του. Σ ευχαριστω παντως.

  • Like 1
Δημοσ.

ναι οι τιμες του newsletter δε φαίνονται  γιαυτο να μας τις γραφεις :P. οχι ασχημη επιλογή αλλά δεν ξερω αν παιρνεις κατι πραγματικά καλύτερο από τον asus.

Δημοσ.

Konstantin το asus του πρωτου ποστ εννοεις η το Acer του επομενου; γιατι δεν μου το σχολιασατε το acer γι αυτο ρωταω.

 

Να υπενθυμισω τις κυριες χρησεις του:

 

Gaming: βασικα football manager κι επειτα lol dota κανα diablo κτλ.

 

Και τελος σερφαρισμα ταινιες κι ολα τα συναφη.

Δημοσ.

Οσα εχουν ειπωθει εδω.

 

Δηλαδη το Acer με την 17αρα οθονη το Lenovo με τον i7 και το Dell που προτεινε ο arxaggelos

 

Και φυσικα το Dell που ειπα πριν με την προσφορα στα 580 απο τα 699.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...