Προς το περιεχόμενο

1920*1200 και VRAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , πιστεέυετε σε αυτήν την ανάλυση τα 2 gb vram είναι αρκετά? Συνολικά διαβάζω , δεν ξέρω κατα πόσο είναι έγκυρα , ότι οι κάρτες κατηγορίας 760 , που ενδιαφέρομαι , δν έχουν την δύναμη έτσι κιαλλιώς να αξιοποιήσουν τα 4gb vram , και ότι αν σε κόβει κάτι σε επίδοση αυτό θα είναι η δύναμη της κάρτας και όχι η vram και ότι γενικά τα 4gb θα άξιζαν μόνο σε sli . Παραθέτω και ένα bench που είδα και μου κανε εντύπωση που συγκρίνει 770 2gb με 770 4gb . 

http://alienbabeltech.com/main/gtx-770-4gb-vs-2gb-tested/3/

Ποια η γνώμη σας ? Σε ποια έκδοση της 760 λέτε να πάω για single monitor 1920*1080 ? 

Δημοσ.

Όπως βλέπεις οι διαφορές είναι στα όρια του στατιστικού λάθους.

Στην ανάλυση που αναφέρεις δε θα έχεις πρόβλημα, εκτός κι αν θες να φορτώσεις με mods το Skyrim.

• Like 1
Δημοσ.

όχι δν με ενδιαφέρουν τέτοια . Απλά θέλω να παίζω αξιοπρεπώς κάποια παιχνίδια τον επόμενο καιρό , με out of the box επιδόσεις , χωρις oc κτλ . 

Δημοσ.

Έτσι όπως το θέτεις πας για GTX 760 2GB, ή περιμένεις να δεις την τιμολογιακή πολιτική της AMD με τις νέες VGA μπας και επηρεάσει τις τιμές των nVidia.

• Like 1
Δημοσ.

σε 760 τι υλοποίηση θα διαλέγατε??Εγώ είμαι ανάμεσα σε gigabyte και msi 

Δημοσ.

Εγω msi θα σου ελεγα ,αλλα δες και το θεμα της εγγυησης .

Βαλε και EVGA και οποια αλλη εχει 3 χρόνια εγγύηση.

Καλα και εγω EVGA θα ελεγα αλλα δεν το εθεσε σαν επιλογη ,αλλα ειναι πιο ακριβη.

• Like 1
Δημοσ.

όχι δεν είμαι απόλυτος στις 2 επιλογές που είπα . Απλά αυτές οι δύο μου χτύπησαν στο μάτι . Προτίνετε δλδ evga με το acx cooler?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...