Iris_89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το S3 LTE. Έχω Cosmote, και εδώ και περίπου ένα δίμηνο ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου βγάζει εικονίδιο πως δεν έχω δίκτυο, δηλαδή μόνο emergency calls. Συνήθως κρατάει για μερικά λεπτά, αλλά τυχαίνει να κρατήσει και για ώρες. Αυτό που κάνω συνήθως είναι να πηγαίνω στις ρυθμίσεις, επιλογή δικτύου και αν είμαι τυχερή μπαίνει στο δίκτυο. Αλλιώς τίποτα. Με restart επίσης δεν φτιάχνει. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote και μου είπαν να δοκιμάσω κάποια άλλη sim σε Γερμανό κτλ. Κάποιος άλλος μου είπε πως μπορεί να έχει πέσει και να έχει φύγει κάνα καλωδιάκι. Μόνο που το κινητό δεν έχει πέσει ποτέ, είναι μάλιστα σε θήκη από την πρώτη στιγμή. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά
papatr3xas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλημερα Βασικα τετοιες περιπτωσεις οφειλονται σε καρτες σιμ που ειναι κομμενες με κατι κινεζικους κοφτες σαν συραπτικο που ειναι...νομιζω καταλαβες.Αν η καρτα σου ειναι κανονικη micro-sim και οχι κομμενο με τετοιο πραγμα δεν θα πρεπε να εχεις τετοια θεματα. Αν ειναι ολα σωστα κ συνεχιζει το προβλημα ισως κατι να τρεχει με το τηλ σου.
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Η sim δεν είναι κομμένη με κινεζομάχαιρο ( λολ ) την έβγαλα όπως ήταν από το χαρτάκι και την έβαλα στη συσκευή. Ωχ, τώρα το θυμήθηκα. Είχα πάει σε κατάστημα της Cosmote για άλλο θέμα και ο τεχνικός έπαιζε με την sim. Λες να μου έκανε καμιά πατάτα?
papatr3xas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δυσκολα να συμβαινει αυτο που πιθανολογεις,αν η σιμ ειχε προβλημα δεν θα την εβλεπε το τηλεφωνο.Απ τη στιγμη που σου ζηταει πιν την βλεπει κ λειτουργει η καρτα.Αλλα για να σου φυγει η περιεργεια αν θες κ μπορεις πας σε ενα καταστημα cosmote κ κανεις αντικατασταση καρτας.Αν παλι επιμενει να κανει τα ιδια μιλας με cosmote πρωτα κ μετα ψαχνεις καποιον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο samsung ο οποιος θα μπορει να ριξει μια ματια το τηλ σου. Η μπορεις να βαλεις μια αλλη καρτα ενος φιλου π.χ. στο τηλ σου να δεις πως θα συμπεριφερθει 1
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Θα τα κάνω αυτά και βλέπουμε! Ελπίζω να μην έχει κάποιο θέμα στη συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα